Iohannis nu poate opri ascensiunea PSD. Nu are iniţiativă, nu are idei, nu are curaj | OPINIE

de George Mioc , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 17:47, 20 martie 2017
Iohannis nu poate opri ascensiunea PSD. Nu are iniţiativă, nu are idei, nu are curaj | OPINIE

Potrivit tradiţiei, ursul iese din hibernare la data de 2 februarie. Văd însă că la Cotroceni încă nu s-a deşteptat nimeni. După trei luni de când Satana de Teleorman s-a cocoţat peste ţară, domnul preşedinte Iohannis pare incapabil să iasă din bârlog şi să ne scoată din iarna pesedistă.

Da, ştiu, a avut o ieşire spectaculoasă la sfârşitul lunii ianuarie, când a coborât în stradă şi s-a dus peste guvernul lui Dragnea. Dar de atunci, tăcere. La Cotroceni domneşte obişnuita amorţeală bleagă, în timp ce PSD ocupă toată ţara.

Să vă amintesc câteva situaţii dramatice, unde intervenţia şefului statului, preşedinte al CSAT, era necesară:

 • Guvernul PSD a început să blocheze toate achiziţiile de tehnică militară, inclusiv a celor două corvete care urmau să fie construite la un şantier din România, la Galaţi. Care este miza PSD? Deşi, pe hârtie, acordă 2% din PIB ministerului Apărării, în realitate banii nu vor fi folosiţi, pentru a putea menţine deficitul sub 3%. Mai clar: PSD va face economii la necesarele achiziţii de tehnică militară, în loc să oprească valul de pomeni aruncate asupra bugetarilor şi a asistaţilor sociali. Preşedintele CSAT era dator să avertizeze asupra faptului că armata rămâne prost înzestrată, iar România nu-şi îndeplineşte angajamentul de a cheltui 2% din PIB pentru Apărare.

 • Transformarea comisiei parlamentare de control a SRI în avocatul clanului Ghiţă-Cozma din Prahova. Acesta este un atentat la siguranţa naţională: comisia devine tribună pentru deputata PSD Andreea Cozma, trimisă în judecată de către DNA, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cozma, care este deja condamnat în primă instanţă pentru fapte de corupţie. SRI are nenumărate păcate, dar este inacceptabil ca o grupare infracţională să ajungă să exercite „controlul civil” asupra acestui serviciu secret. Preşedintele României era dator să semnaleze acest risc. Parlamentarii PNL şi USR ar fi trebuit să reacţioneze ferm, eventual să boicoteze comisia!

 • Cazul Isărescu: un turnător al Securităţii conduce Banca Naţională a României în anul 2017. Nu ne insultaţi inteligenţa susţinând că un atac la Isărescu ajută PSD şi ALDE! Pe domnul Isărescu l-a pus acolo Ion Iliescu şi îl păstrează în funcţie domnul Dragnea. Guvernul Grindeanu sparge visteria, iar BNR tace exact ca pe vremea când securiştii devalizau Bancorex. În consecinţă, pe domnul Iohannis nu-l ajută cu nimic – nici politic, nici etic – faptul că bagă capul în nisip.

 • Poate că unora li se pare benign cazul deputatului PSD Cătălin Rădulescu, cel care a spus că are acasă o mitralieră şi o va folosi împotriva celor care-i primejduiesc iubita guvernare pesedistă. Merita ca preşedintele României să se coboare la nivelul unui golan? Eu cred că situaţia este de fapt mult mai gravă. Veţi vedea că scandalul Rădulescu va fi băgat sub preş de către poliţia controlată politic. Asta îi va încuraja pe alţi pesedişti să se lanseze în ameninţări asemănătoare sau poate chiar să treacă la fapte. Preşedintele României, sau cel puţin purtătorul său de cuvânt, ar fi treabuit să condamne declaraţiile lui Rădulescu, iar PNL şi USR puteau să sesizeze comisia de disciplină a camerei Deputaţilor.

Acestea sunt doar câteva evoluţii pe care şeful statului ar fi trebuie să le sancţioneze, pentru că ele vor avea consecinţe negative pe termen lung. Despre evoluţiile negative din Republica Moldova – unde se pare că am abandonat orice rol – nici nu mai discutăm. Repet, a fost bună intervenţia lui Iohannis din ianuarie, atunci când PSD a dorit să atace statul de drept, dar este complet suficient.

Sunt două elemente la care vă invit să vă gândiţi când veţi citi acest comentariu. Primul este că PSD, având o majoritate foarte confortabilă, este hotărât să guverneze pe termen foarte lung. În Parlament, nu văd să existe o opoziţie capabilă să se lupte eficient/ inteligent. În al doilea rând, poate că pare că mai este mult timp până la prezidenţialele din 2019, dar nu este aşa. Doamna Firea este cea care îşi construieşte platforma pentru o candidatură, nu Liviu Dragnea – de care şi PSD vrea să scape, fiindcă a fost lacom şi pripit. Cu o uriaşă doză de fariseism, fosta angajată a Antenei 3 ţinteşte direct publicul de dreapta, în timp ce Klaus Iohannis îl pierde: PSD, nu PNL, a avut iniţiativa de a susţine referendumul cerut de Coaliţia pentru Familie.

Mă tem că domnul Klaus Iohannis este un pericol pentru dreapta din România, pentru că PSD îl poate bate în 2019. Închipuiţi-vă un decembrie 2019 cu criptocomuniştii lui Ion Iliescu ocupând Cotroceniul. Sunteţi siguri că domnul Iohannis poate opri ascensiunea doamnei Firea? Eu personal, nu cred.

Comentarii

 • Ciombe

  25 martie 2017 15:56

  Stimate domnule Mioc, asta se intampla deoarece, comunismul in sine e un urias buldozer peste vremuri, o unealta diabolica si iudeo-bolsevica, creata anume pt.a destabiliza din start, orice initiativa benefica dintre oamenii crestini, samd., lasand in schimb locul liber tuturor gunoaielor care urasc normalitatea, cultura crestina, bunul-simt, munca asidua, prosperitatea, samd.

  raspunde comentariului
 • Nu-i problema!

  22 martie 2017 19:43

  Nici PSD nu stie ce sa faca dupa ce se vede cu majoritatea in mana. Cu cat au majoritate mai mare in parlament, cu atat clacheaza mai repede......Leo

  raspunde comentariului
 • patriot

  22 martie 2017 11:04

  Domnule draga, nu trebuie sa ne asteptam de la presedintele Ciolannis Werner ca va opri ascensiunea ciumeai rosii PSD. Vina este a poporului de rand care nu au inteles nimic in 27 de ani de pseudodemocratie. Nu au inteles ca neprezentandu-se la vot, voteaza automat cel mai mare partid. Nu mai am nici o compasiune pentru noi ca romani.... ave dreptate Brancusi cand zicea "v-am gasit si mai prosti si mai saraci"

  raspunde comentariului
 • Micsunel

  22 martie 2017 1:40

  Cu alte cuvinte Iohannis 'is a man without balls'. Trebue intrebata sotia daca asa este.

  raspunde comentariului
 • barbu florea

  21 martie 2017 15:33

  Poate manca saratele Iohanis ?

  raspunde comentariului
 • barbu florea

  21 martie 2017 6:55

  Eu am propus democratia participativa, nu ma ascultati, o sa vedeti voi unde ajungeti ! , .Iohanis primeste 15 ani de inchisoare pentru casa sa , .Doamna Raluca Turcan fuge la Moscova. Busoi se angajeaza felcer la UPU. Dragnea devine cancelar al Romania si va ia benga mai ratatilor, daca nu ma ascultati pe mine, cu democratia participativa

  raspunde comentariului
 • N-are aia , n-are ailalta....Ba are!.

  20 martie 2017 19:38

  Dar are DNA, CSM, Proc G-ral, SRI si sistemul politziei mafiote de partea lui. Cu asa ceva rupe tot......Leo

  raspunde comentariului
  • Ion de la raion

   21 martie 2017 5:55

   IL putem ajuta pe domnul președinte raportand recolte record, la hectar.!

   raspunde comentariului
 • Schiopu

  20 martie 2017 19:03

  Nici un presedinte nu a castigat prin prestatia proprie mandatul doar cu o forta politica care sa-l sustina. Iohannis nu are forta politica la dispozitie cel putin acum deoarece a lasat pe Dna Gorghiu la carma PNL si nu singura cu DL Blaga. Este greu de crezut ca PNL se va pune pe picioare po pentru a fi un opponent al PSD pina in 2019

  raspunde comentariului
 • ION

  20 martie 2017 15:35

  UN ARTICOL NEDREPT , NEPOTRIVIT , SI PROSTESC DACA SUNTETI DE BUNA CREDINTA . NU ESTE LOVIT DIN TOATE PARTILE PRESEDINTELE ? UNITATEA DREPTEI SUB O SINGURA FLAMURA ESTE CALEA SPRE VICTORIA STATULUI DE DREPT . UNITATE .!

  raspunde comentariului
  • Ion de la raion

   21 martie 2017 5:53

   Il putem ajuta pe domnul președinte, raportând realizarea unor recolte record la hectar

   raspunde comentariului
 • Petre

  20 martie 2017 12:25

  Il cunosc pe autor personal, are deja un partid, Noua Republica. Chiar este un om de treaba. Cam prea radical uneori, inca vede comunisti unde nu mai exista de mult dar chiar doreste binele Romaniei. In schimb trecutul unui om nu scuza violenta de limbaj pe car eo afisezi si nici lipsa de educatie fata de un om mai in varsta decat dumneata. Intre noi fie vorba, daca scormonim trecutul dumitale sunt convins ca gasim mult mai multe libarci. In alta ordine de idei omul acesta s-a ridicat prin merite proprii, dumneata prin ce te-ai facut remarcat ?

  raspunde comentariului
 • Nu sunt de acord cu criticile dvs!

  19 martie 2017 23:33

  In momentul de fata, PSD-ALDE desfasoara un atac fatis impotriva DNA, impotriva sefei DNA, a Procurorului General Augustin Lazar si ceva mai camuflat, dar la fel de persistent, impotriva Presedintelui Iohannis. La corul celor care cer demisia acestora s-a alaturat si fostul presedinte Basescu, pe care il crezusem un sustinator al Justitiei! Dar se vede ca pielea este mai aproape decat camasa si la Basescu! Iohannis a salvat situatia, opunandu-re prompt odioasei OUG 13 si acum s-a declarat multumit de activitatea sefei DNA si a Procurorului General! Deci cine le vrea rau acestora, ii vrea si lui raul! Era de datoria pesedimii, in speta a sefului partidului, sa il inlature pe deputatul tembel, dar au reactionat numai dupa ce au vazut ca declaratiile imbecile au avut ecou in presa! Daca Iohannis lua atitudine, ce mai sareau in capul lui, ca acesta ar fi un amestec in treburile PSD!!! Iar in ceea ce il priveste pe Isarescu, s-ar fi zis ca reactioneaza, pe baza unei informatii din presa! Presedintele, ca si Laura Kovesi si Augustin Lazar, trebuie sustinut, nu criticat !! Parerea mea !!!

  raspunde comentariului
 • Dana Gabriela Chmilevschi

  19 martie 2017 22:16

  Domnule Mioc, dar mijloacele legale de care dispune presedintele Romaniei pentru a opri ascensiunea unui partid care controleaza si dispune de media si suportul unei intregi caracatite mafiote, care sunt? Insasi expunerea ideii ca presedintele Romaniei ar fi in masura sa opreasca ascensiunea unui partid mi se pare absurda, chiar daca vorbim aici de PSD. De data asta.

  raspunde comentariului
 • Ecce Cacampionul

  19 martie 2017 21:28

  Nu poate pentru că kuriștii nu-i mai împing din spate kurcubeul franjurat, își pun cu tristețe câte o felie de preskur merinde și îl lasă de țap ispășitor singur la masa tăcerii, strategie clasică...

  raspunde comentariului
 • Nelu Cretu

  19 martie 2017 19:59

  Io sunt ala grasu din poza pe facebook , am stiut sa ling clante , m-am adaptat in parnaie si iubesc pesedeu ca ma lasa sa ciordesc daca ii ridic in slavi . . Pa mine m-a batut melitia la fund degeaba , nu mi-a urcat mintea la cap . Sunt fericit ca am mintea odihnita , n-am cum sa ma mai schimb , am cumparat locul de veci pe partea stanga a cimitirului , consecvent si mort , toata satra o sa ma regrete ......

  raspunde comentariului
 • Kovesi - Micrsoft 2 ?

  19 martie 2017 19:34

  Ce ar zice DNA de postacii pesedeului , ca de cei ai E Udrea a fost foarte interesat ?

  raspunde comentariului
 • e.staicu

  19 martie 2017 16:48

  dupa cum observ RL a ramas aceasi denziformare tipic comunista oare inca nu inteleg ce inseamna sigla sa???

  raspunde comentariului
 • Bedros

  19 martie 2017 16:15

  Ce n-a inteles domnul George Mioc, este faptul ca domnul Iohanis a avut GHINION. .Se mai intampla, unora o data in viata, altora zilnic, doamnei Udrea des

  raspunde comentariului
  • Bedros

   19 martie 2017 16:19

   Sunt troll-ul rus Constantin Moldovean Tiraspol , infirmierii sunt pe urmele mele sa ma reinterneze la balamukul de unde am fugit ....Am ghinion , am fost acostat de 2 negri super-dotati , unul imi fixeaza , deja , narile ....

   raspunde comentariului
 • shokotanu

  19 martie 2017 16:03

  Eu cred ca tembelul asta, "american sadea" n-a inteles ca PSD-ul nu performeaza prin lozinci, haraieli, sforarii, ci prin fapte, masuri concrete, etc.Prin ceeace face. Iar poporul asta nu este chior.

  raspunde comentariului
  • @ shokotanu

   20 martie 2017 9:31

   Tembel te-a fatat mamuska in sant la Tiraspol , mancurt rapanos ! Ai ramas repetent si pe Savuskina , sefii te cauta sa-ti taie degetele sa nu mai postezi , ai facut de cacao propaganda stalinista .

   raspunde comentariului
  • Iata faptele:

   19 martie 2017 23:43

   Taieri generalizate de taxe, deci de incasari la buget, concomitent cu cresterea exponentiala a cheltuielilor! Aceasta este reteta sigura pentru o criza economica devastatoaare. Ca sa o evite, guvernul a si inceput sa faca ceea ce era de asteptat! A inceput taieri de la investitii, deci de la dezvoltare! Pasul urmator va fi recurgerea pe ascuns la imprumuturi, asa cum a facut si Ponta, care a dublat in 2 ani si jumatate datoria nationala! Marirea aberanta, nesustenabila, a salariilor bugetarilor si a pensiilor va duce la inflatie, care deja a inceput sa isi arate capul! Masurile absurde vor crea discrepante sociale, alte si alte categorii vor ridica pretentii, vor cere majorari de salarii si nu este clar cum va solutiona guvernul problemele! PSD a luat-o pe aratura!!!!!

   raspunde comentariului
  • @ shokotanu

   19 martie 2017 16:12

   Kostia , daca nu te potolesti , urmeaza o suita de injuraturi de ofteaza mamuska-ta . Chiar nu realizezi ca esti mascariciul forumului si toata lumea se intreaba , de ce , tu , cetatean rus , te dai de ceasul mortii sa pastrezi PSD-ul la guvernare ? Vezi , e cam batator la ochi , deconspiri cartitele ......

   raspunde comentariului
  • Torrian Iacomi di Ibraila

   19 martie 2017 16:10

   ...

   raspunde comentariului
 • Torrian Iacomi di Ibraila

  19 martie 2017 15:59
 • Devil Shaiseh

  19 martie 2017 15:53

  Daca noi acum asteptam de la Johannis sa se lupte cu PSD suntem intr-o mare eroare constitutionala. Electoratul trebuie sa se lupte cu PSD. Si cum electoratul trebuie de fapt sa se lupte cu intreaga clasa politica si cu un sistem corupt, ramane o singura solutie... O noua Constitutie... Dupa o noua revolutie.

  raspunde comentariului
  • Torrian Iacomi di Ibraila

   19 martie 2017 16:01

   De acord, Singura solutie, alegeri prezidentiale anticipate.!. .G. Firea are deja 60 de procente in sondaje

   raspunde comentariului
   • Numai atat are in sondajele pesede????

    19 martie 2017 23:47

    Atunci, pe plan national, nu va avea nici 20 de procente. Dupa modul catastrofal in care conduce Primaria Generala a Bucurestiului, si aceste procente sunt nejustificate!

    raspunde comentariului
 • Ioha' este o simplă MARIONETĂ A AMERLOCILOR, fiindcă ei l-au pus acolo, cu ajutorul "Sistemului", prin FALSIFICAREA ALEGERILOR ! ..."#REZIST" este dovada puterii "Sistemului".

  19 martie 2017 15:38

  ...și, în consecință, Ioha' nu va spune și nu va face nimic din CE NU I SE ORDONĂ de la Embassy. Punct.

  raspunde comentariului
  • Continuare 15, 28

   19 martie 2017 15:47

   Eu sunt o simpla MARIONETA a propagandei staliniste , ador sa halesc ca cat in publicatiile romanesti , mai pica ceva copeicute pentru samagon si mahoarca . Ma incropesc si din interpretari duioase de " nu ma uita " la rozeta trandafirie si flautele fermecate zbarlite cu gusa , am gingiile tocite si torpedoul franjuri . REZIST , n-am incotro ! Punct .

   raspunde comentariului
   • Nicanor MELINTE

    19 martie 2017 16:04

    La cat de prostovan esti, rezisti. .Cum de iti primesc asemenea postari.?. .Tie chiar nu ti-e rusine un pic.?

    raspunde comentariului
    • Constantin Moldovean @ Nicanor Melinte

     19 martie 2017 16:26

     Iubitule , te stiu viril , sufar de laringita , cateva picaturi de propolis de la tine ar fi gerovital curat . Viziteaza-ma in gara Tiraspol , intrebi de Kostyuska sau urmaresti o peruca mov zbarlita . Sunt fierbinte , prestez si pe caiet , nici nu sti ce pierzi ...! Pupici , TE AMO !

     raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  19 martie 2017 14:49

  Cu Codruta presedinte, inainteeeeeee.!, Iohanis, Turcan, Busoi, la gunoi.!. .Precizez, Codruta, ori isi face partid nou, de dreapta, ori se asociaza cu Ciolos si USR, cel mai nou si curat partid sau partidul telectualilor romani

  raspunde comentariului
  • Mihai

   20 martie 2017 5:22

   Nu mai abera! Iohannis este exact presedintele de care are nevoie Romania! Este echilibrat, nu vorbeste degeaba, cum fac ceilalti politicieni, intervine eficient, la momentul oportun! Asa a facut in cazul odioasei OUG 13, iar acum a intervenit taindu-le macaroana slugilor PSD, Dorneanu si Tudorel Toader. Asa ca, daca vii cu texte ca acela pe care l-ai postat, te dovedesti dusmanul Romaniei!

   raspunde comentariului
   • Neagu Mircea @ Mihai

    20 martie 2017 9:37

    Dar ce crezi ca sunt daca tastez din Tiraspol si sunt troll stalinist ? Sunt agent provocator , iscoada in publicatiile romanesti , postez disperat pentru un pumn de copeici folosind pseudonime diferite , chiar nu te-ai prins pana acum ?

    raspunde comentariului
 • Puiu ionita

  19 martie 2017 14:08

  Care stanga ,cu fii si nepotii fostilor nomenclaturisti,si care dreapta,cu amaratii din diaspora care-si rup oasele pentru patronii straini,sauTFL isti someri.De unde atatea ifose doctrinare intr-o Tara in care toate sunt anapoda nene Mioace.

  raspunde comentariului
  • Emil din Dublin

   19 martie 2017 14:51

   Ai priceput nene Mioace ?

   raspunde comentariului
   • Emil din Dublin

    19 martie 2017 15:53

    Tiraspolul este Las Vegas , cand ajung cu trenul in gara la Rabnita zic c-am ajuns la Dublin . Impreuna cu UBAFCA , care ma tine de sase , labuiesc portofele pe culoar , la cobarare si pe peron , pandim navetisti matoli si suntem pe mana cu nasu ....

    raspunde comentariului
 • dr.Samarescu

  19 martie 2017 13:38

  Odata si odata ,trebuie privit adevarul în fata.Nu ne reuseste "tranzitia".Ne-au pacalit cu "democratia originala"..Ramânem la coada Uniunii Europene.De neînteles.Ora de munca e platita la noi mai putin ca în EU.Dupa 90 si pe aceasta baza,puteau consolida industria.N-au facut-o.Au preferat SA DISTRUGAAcum mai totul se importa.Calificarea e si ea în suferinta.Pomisiuni fara acoperire nu rezolva nimic.Poporul stie,dar grija zilei de mâine preocupa mai mult decât viitorul.Batem pasul pe loc.Cred,ca oamenii trebuie sa construiasca viitorul mai bun.Usor nu este.Dar TREBUIE.

  raspunde comentariului
  • Nicanor MELINTE

   19 martie 2017 15:13

   Nu va cred domnule doctor cand spuneti de calificare. .Cate doctorate se dadeau intr-un judet, in 1970, de exemplu, intr-un an ?. .Sa zicem 5 doctorate, intr-un centru universitar, cum este Timisoara mea. .Cate doctorate se dau astazi, in Vascauti, de exemplu, cel putin doua. .La capitolul calificate stam foarte, foarte bine, Romania are mai multe universitati decat Germania si Italia impreuna. .Doctori si doctoranzi habemus din belsug, cat primele cinci tari din UE la un loc. .De exemplu, mie, mi s-a propus sa iau o tema de doctorat in care sa studiez Efectul razelor de luna, asupra cizmelor de guma. .Nu, nu glumesc, este in Timisoara un club numit Flat Earth, pe care il conduc de multi ani si suntem foarte interesati de acest subiect, cu care vrem sa rupem gura academiilor din lume. .Ce spuneti dimnevoatra este ca in bancul cu rabinul si ratele, .Idei avem, ratele s-au risipit. .PS, in clubul nostru plagiatul este admis in proportie de 83 la suta, nu doar 4 la suta, ca la voi

   raspunde comentariului
 • Sorin

  19 martie 2017 13:18

  Eu cred ca Iohanis vrea sa faca ceva dar este foarte limitat de legislatie, inclusiv rebutul numit Constitutie, care il fac vulnerabil la suspendare.

  raspunde comentariului
  • Emil din Dublin

   19 martie 2017 14:52

   Ai pricepun nene Mioace cum zice domnul astea unei sfite legi al Romaniei, rebut

   raspunde comentariului
   • Sorin

    19 martie 2017 16:48

    Intr-un stat de drept legea fundamentala nu e facuta de unul, ca Iorgovan numit tatal hotilor si bolsevic vopsit. Asa ca nu prea e sfanta deloc, poate pentru PSD.

    raspunde comentariului
 • oncica ionica

  19 martie 2017 12:55

  SI EU SPER INCONTINUARE, SPERANTA MOARE ULTIMA, COANE. !!

  raspunde comentariului
  • Neagu Mircea

   19 martie 2017 13:07

   Eu zic, Cu Codruta presedinte, inainte !

   raspunde comentariului
  • Neagu Mircea

   19 martie 2017 13:05

   Si tu esti un papa lapte, spera, n-ai decat, PNL a murit, traiasca PNL!, cu tot cu spitalele efemere a lui Bosoi

   raspunde comentariului
 • Adi

  19 martie 2017 12:38

  Bine face, asa meritam. In toti acesti ani de dupa "revolutie" neoblosevicii au distrus tot, au venit cei de dreapta care, bineinteles, nu au mai avut cum sa remedieze tot ce s-a distrus, iar, daca au incercat, au fost pusi la zid, dupa care au venit iar "ai nostri" si au continuat sa distruga. Acum trebuie lasati sa "ne calce in picioare" si, probabil, vor iesi la vot si cei peste 60 la suta pasivi. Ar fi si pacat sa se incerce oprirea lor, ne meritam soarta. Democratia este mecanismul ce nu lasa sa fim condusi mai bine decat meritam, deci, MERITAM, d-lor.

  raspunde comentariului
  • Emil din Dublin

   19 martie 2017 13:14

   Iohanis si Bokasa, pacea si pretenia.!, ce zici i se potriveste ?

   raspunde comentariului
  • Nicanor MELINTE

   19 martie 2017 13:03

   Iohanis, un motohoi, la gunoi cu dansul!, .Busoi, si mai mare motohoi, fintre Busoi si Turcan ar iesi un plod metis, Fesenisto-liberal, cu surubelul rosu, care sa duca pe cele mai inalte culmi, nobilele idealuri ale liberalismului multilateral dezvoltat. .Un plod care papa lapte alb si se cacaceste rosu, pe numele sau, Traian cel mic, .Doar Qintus mai plange dupa liberali

   raspunde comentariului
   • @Nicanor Melinte

    20 martie 2017 5:28

    Esti necuviincios si te suspectez de prefacatorie! Esti si tu un pesedist, care se preface ca este opozant! La gunoi cu cei care vin cu OUG-uri NOAPTEA CA HOTII !!! Presedintele a intervenit prompt pentru a stopa actiunea mafiota a pesedimii, iar acum ii sustine pe Kovesi si Lazar, sustine DNA si Justitia! Inceteaza cu aiurelile!

    raspunde comentariului
 • K1

  19 martie 2017 12:17

  Bine zici d-le Mioc dar n-ai cu cine . Ex , Ciolos umbla ba la unul ba la altul , dar nu are timp sa explice cum sta treaba cu corvetele , cum pesedeul , la fel ca alte atatea minciuni , Gaura Bugetara etc , incearca sa prosteasca boborul si sa mai amane din cheltuieli . Cu ajutorul UE, FMI - traiasca PSD !

  raspunde comentariului
  • mircea

   19 martie 2017 12:48

   Ciolos???, Vai de capul tau !, . Ioanis da, mai are un pic si omoara complect dreapta cu Turcan si Busoi, bine zis domnule Mioc, Iohanis un motohoi, la gunoi cu dansu, .Singura solutie, inca o revolutie, electorala, de aceasta data, cu deviza, Cu Codruta presedinte, inainte !

   raspunde comentariului
 • jack

  19 martie 2017 12:07

  Nu cred ca Iohannis este un pericol penrtru drepata din Romania ! Nu Iohannis trebuie sa stopeze ascensiune psdului. Pericoul pentru drepata din Romania este insusui asa zisele partide de dreapta PNL in primul rind. Formarea USL a declansat fenomenul ! La PNL a existat nu stiu daca inca mai exista un tovarasel cu barbuta si ochelar fumuriii, care de cind a cistigat Iohannis alegerile nu face altgeva decit sa-l scuipe ! Jocurile cui le face ? "Marele"partid PMP in frunte cu basescu nu face altceva decit sa traga cu toata forta impotriva lui Iohannis impotriva sistemului pe care basescu, cit i-a convenit l-a tinut in brate. Asa ca DESPRE CE VORBIM ? CU PREROGATIVELE PE CARE LE ARE PRESEDINTELE, CU JOCURILE MURDARE CARE SE FAC VIA CRR, ETC, IN CONCLUZIE DE UNDE VINE PERICOLUL ? CINE TREBUIE SA NE SCOATA DIN IARNA PSDista ? PNL arunca dezastrul din alegeri pe umerii lui Ciolos ! SA VA FIE RUSINE ! ASA CA HAIDETI SA NU MAI INCERCAM MANIPULARI DE DOI BANI PENTRU A DETERMINA SCADEREA IN SONDAJE A LUI IOHANNIS ! ASTE SUN FUMIGENE !

  raspunde comentariului
  • Bedros

   19 martie 2017 13:18

   Tu parca esti Jack Spintecatorul, te juisezi cu balele lui George Mioc

   raspunde comentariului
   • Bedros

    19 martie 2017 14:50

    Sunt troll-ul stalinist Constantin Moldovean Tiraspol , tastez din toaleta garii Tiraspol . Revin , scuze , sunt solicitat de un musteriu sa-i ard un potpuriu voios la ocarina zbarlita cu gusa ......

    raspunde comentariului
    • Iacomi Torrian

     19 martie 2017 15:23

     Ai priceput nene Mioace cine iti citeste scrierile ?, Bedros, adica gagauzul ortodoxo-musulman sau *****, de nici el nu mai stie ce-i, ca numai pe ei ii cheama Petru dar isi zic precum arabeti, Bedros. .Halal cititor.!

     raspunde comentariului
  • Neagu Mircea

   19 martie 2017 13:09

   Cu Codruta presedinte, inainte.!

   raspunde comentariului
 • jack

  19 martie 2017 12:07

  Nu cred ca Iohannis este un pericol penrtru drepata din Romania ! Nu Iohannis trebuie sa stopeze ascensiune psdului. Pericoul pentru drepata din Romania este insusui asa zisele partide de dreapta PNL in primul rind. Formarea USL a declansat fenomenul ! La PNL a existat nu stiu daca inca mai exista un tovarasel cu barbuta si ochelar fumuriii, care de cind a cistigat Iohannis alegerile nu face altgeva decit sa-l scuipe ! Jocurile cui le face ? "Marele"partid PMP in frunte cu basescu nu face altceva decit sa traga cu toata forta impotriva lui Iohannis impotriva sistemului pe care basescu, cit i-a convenit l-a tinut in brate. Asa ca DESPRE CE VORBIM ? CU PREROGATIVELE PE CARE LE ARE PRESEDINTELE, CU JOCURILE MURDARE CARE SE FAC VIA CRR, ETC, IN CONCLUZIE DE UNDE VINE PERICOLUL ? CINE TREBUIE SA NE SCOATA DIN IARNA PSDista ? PNL arunca dezastrul din alegeri pe umerii lui Ciolos ! SA VA FIE RUSINE ! ASA CA HAIDETI SA NU MAI INCERCAM MANIPULARI DE DOI BANI PENTRU A DETERMINA SCADEREA IN SONDAJE A LUI IOHANNIS ! ASTE SUN FUMIGENE !

  raspunde comentariului
 • jack

  19 martie 2017 12:07

  Nu cred ca Iohannis este un pericol penrtru drepata din Romania ! Nu Iohannis trebuie sa stopeze ascensiune psdului. Pericoul pentru drepata din Romania este insusui asa zisele partide de dreapta PNL in primul rind. Formarea USL a declansat fenomenul ! La PNL a existat nu stiu daca inca mai exista un tovarasel cu barbuta si ochelar fumuriii, care de cind a cistigat Iohannis alegerile nu face altgeva decit sa-l scuipe ! Jocurile cui le face ? "Marele"partid PMP in frunte cu basescu nu face altceva decit sa traga cu toata forta impotriva lui Iohannis impotriva sistemului pe care basescu, cit i-a convenit l-a tinut in brate. Asa ca DESPRE CE VORBIM ? CU PREROGATIVELE PE CARE LE ARE PRESEDINTELE, CU JOCURILE MURDARE CARE SE FAC VIA CRR, ETC, IN CONCLUZIE DE UNDE VINE PERICOLUL ? CINE TREBUIE SA NE SCOATA DIN IARNA PSDista ? PNL arunca dezastrul din alegeri pe umerii lui Ciolos ! SA VA FIE RUSINE ! ASA CA HAIDETI SA NU MAI INCERCAM MANIPULARI DE DOI BANI PENTRU A DETERMINA SCADEREA IN SONDAJE A LUI IOHANNIS ! ASTE SUN FUMIGENE !

  raspunde comentariului
 • jack

  19 martie 2017 12:07

  Nu cred ca Iohannis este un pericol penrtru drepata din Romania ! Nu Iohannis trebuie sa stopeze ascensiune psdului. Pericoul pentru drepata din Romania este insusui asa zisele partide de dreapta PNL in primul rind. Formarea USL a declansat fenomenul ! La PNL a existat nu stiu daca inca mai exista un tovarasel cu barbuta si ochelar fumuriii, care de cind a cistigat Iohannis alegerile nu face altgeva decit sa-l scuipe ! Jocurile cui le face ? "Marele"partid PMP in frunte cu basescu nu face altceva decit sa traga cu toata forta impotriva lui Iohannis impotriva sistemului pe care basescu, cit i-a convenit l-a tinut in brate. Asa ca DESPRE CE VORBIM ? CU PREROGATIVELE PE CARE LE ARE PRESEDINTELE, CU JOCURILE MURDARE CARE SE FAC VIA CRR, ETC, IN CONCLUZIE DE UNDE VINE PERICOLUL ? CINE TREBUIE SA NE SCOATA DIN IARNA PSDista ? PNL arunca dezastrul din alegeri pe umerii lui Ciolos ! SA VA FIE RUSINE ! ASA CA HAIDETI SA NU MAI INCERCAM MANIPULARI DE DOI BANI PENTRU A DETERMINA SCADEREA IN SONDAJE A LUI IOHANNIS ! ASTE SUN FUMIGENE !

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  19 martie 2017 11:52

  Sfârșitul Razboiului din Vi Et Nam, feb 1973, când cele doua parti au semnat Tratatului de Pace și 1975, când Trupele Americane au părăsit efectiv Indochina , a lăsat fără subiect imensul complex propagandistic balshivic ,..., ,I-a căzut ca o mănușă acestui complex propagandistic dezvaluirile făcute de către un rus, ajuns în APUS, pe numele sau Alexander ISAIEV, cunoscut în APUS sub pseudonimul SOLJENITIN, cu lucrările sale, GULAGUL ROSU, carti care descriu atât de convingător, cum numai scriitori rusi o pot face, TEROAREA FARA MARGINI din Imperiului Rosu ,.., ,.. Impresionati de spusele lui Soljenitin, o mare masa de intelectuali, politicieni, afaceristi sau artisti au cerut Casei Albe SA INTERVINA in vre-un fel in favoarea oropsitilor din Imperiu Rosu ,. ,., Un CRESTIN CONVINS, un baptist fervent, dar mai cu seama UN PACIFIST pana-n maduva oaselor, Jimy CARTER, locatarul pe atunci, al Casei Albe, a luat o masura anemica si anume, acea de A PRIMI in State, un lot de IMIGRANTI, in marime de pana in 2,5 milioane, din Imperiul Raului, in special din randul minoritatilor RELIGIOASE, protestante si neoprotestante cat si din randul minoritatilor ETNICE, cu precadere EVREI, nemti, etc,... Fieecare imigrant sau FAMILIE de imigranti trebuia sa poarte GARANTIA unui cetatean american, a unei biserici sau comunitati americane ,.., ,Numeric, garantiile au fost facte de preoti ortodoxi si pastori protestanti ,... Securitatea ce intrase pe fir, SI-A PLANTAT atunci o multime de MUGURI ADORMITI in Amrica, gata sa fie activati la nevoie Acesti muguri au facut mult rau DIASPOREI romanesti din America, recurgand chiar la actiuni brutale impotriva romanilor ce criticau aspru regimul ceausescu din Romania,...,, Multi din acesti muguri au primit fonduri misterioase pentru a deschide AFACERI in State ,..., Ne spune cumva domnul Miop daca conoaste cumva situatia acestor muguri ?

  raspunde comentariului
  • @ UBAFCA

   19 martie 2017 15:01

   Ba , ne-am intrebat de nenumarate ori ce cauti tu , un troll rus , in presa romaneasca sa ataci in stanga si-n dreapta ordinea si statul de drept in Romania . Marsh , potaia drku , ai pureci ! Apropo , au dat mugurii de stevie la Tiraspol , lesinatule ? Mai esti activ pe facebook contactat la numele Constantin Moldovean Tiraspol , vuvuzeaua non-stop de la Savuskina 55 SRL ?

   raspunde comentariului
 • UBAFCA

  19 martie 2017 10:56

  PAZEA, oameni buni !, Mister George MIOP se arunca la beregata domnului Iohanis, alias Locotenentul Marcos, din Mexic, .., ,., Ceva nu-i iese la socoteala domnului George, ,..., Înțeleg ca A EVADAT din raiul balsivic prin annî *80 fără sa ne explicite CUM, .., A SĂRIT GARDUL raiului balsivic, bravo lui !, .., ,.A plecat cu forme legale, Vai de capul nostru ! ,.. ,. In primul caz, dacă a sărit gardul, la prima scrisoare trimisa acasă, A PRIMIT 4 anni și 6 luni CONDAMNĂRE, deci, derbedeul asta este MAI PENAL decât SATANA Dragnea ,..., ,.,A plecat cu forme legale, în lotul Carter, A SEMNAT PACTUL cu DIAVOLUL, pentru ca LOTUL Carter a fost un lot de MUGURI ADORMIȚI ai securitati, plantați în USA ,...,, ,..Filmulețul domnului George MIOP, postat SPONSORIZAT pe facebook a făcut înconjurul lumii și si l-au însușit o mulțime de romani dar, spre mirarea sa, NU ȘI L-A ÎNSUȘIT taman Locotenentul Marcos, exact omul care ar putea SA DECIDĂ în spiritul spuselor sale ,...,, ,..Pai, stai, vere George, SATANA Dragnea, SUSȚINE Trinomul Iohanis, Augustin, Kodruta, prescurtat ** Trinomul IAK **, deci implicit susține Securitatea, In justiția și HOTIA, de vina o fi partidele alea de TENIS, jucate de SATANA Dragnea prin sălile alea cu INDIVCATIVUL K, indicativ folosit de NKVD, pentru operațiuni, lucruri sau locuri SECRETE,... ,..., Intr-o chestie ma potrivesc cu pezevenchiul asta de George, Dragnea NU VA CANDIDA la prezidentiale, am spus-o de mult timp, ,.. Tunurile Trinomul ui IAR, au o țintă falsa, consuma muniția în van ,..., ,..L-am votat pe Locotenentul Marcos pentru ca, PSD n-am votat niciodată dar MARE, MARE, MARE DEZAMAGIRE mi-a produs Locotenentul ,.. In primul rand ONESTITATE ce o afișa în campania electorala era una FALSA ,..., L-am văzut și ultima data când îl întrebau reporteri de REAUA CREDINȚĂ de care a dat dovada când A CUMPĂRAT casa aia cu cantec..,,.. Sta fără sa clipească, ca un COPIL PRINS LA FURAT, cu privirea cam tampa și răspunde aiurea, nu la subiect, dar ce sa-i face, asta-l LUCRU BINE FACUT ,.., ,.. Simt ca se schimba balanta în CAZUL RARINCA, , scaunul doamnei judecatoare Livia Stanciu, șefa, de facto a Locotenentului, SE CLATINĂ, iar o data cu judecatoare PICA și locotenentul, ,.. Doamne-ajuta ! ,.., ,.. ,Mi-am zis asa, acum 150 de anni în urma, NEAMT plus PATRIOTII ROMANI , au tivilizat România, deci, se merita sa votez un neamt, numai ca am luat-o rău în foamfa, pentru ca, ** NEAMT plus SECURITATE **, coboară România în abis,.. ,.. Nu v-ați întrebat niciodată de ce pezevenchiul asta de George ataca disperat în stânga si-n dreapta ?

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  19 martie 2017 10:47

  eu n-am votat niciodata psd-ul indiferent de numele sub care a aparut vreodata. Dar ce este evident este ca psd-ul este singurul partid consecvent cu el insusi si singurul care se manifesta ca partid inchegat. noi nu mai avem partid liberal. eu am votat totdeauna cu liberalii, exceptind ultimele alegeri cind, ne-avind cu cine sa votez, am votat cam in sila cu usr-ul. cu iohannis, singura problema cu el este ca gindeste si actioneaza ca un primar. ca primar asteapta indicatii, inainte de le guvernul romaniei iar acum de la merkel. omul e nevinovat, atit stie atita face si ma felicit ca nu m-am prezentat la votul de la prezidentiale ca nu aveam cu cine vota. in rest, numa bine la toata lumea....

  raspunde comentariului
  • dorinteodor

   19 martie 2017 15:41

   Sunt tot eu , Kostia din Tiraspol , sunt consecvent si am ramas cu mintea inchegata in ispravile lui Stalin . Incerc sa fiu smecher liberal si nu reusesc , cititorii s-au prins ca am votat , in Transnistria , psd-ul lui Sevciuk si Krasnoelski.....hihihihihihihihihihihihi...

   raspunde comentariului
 • Katze

  19 martie 2017 10:30

  Daca aveti dreptate,va fi vai si-amar de tara asta! Nu pot sa cred ca exista asa de multi tembeli in Romania. Am exemple,le dau de lucru pe bani frumosi,dupa 3 saptamani de lucru incepe dorul de casa,lucreaza dar fara chef.Uraste poporul german,apreciaza acest PSD care nu le ofera nimic. Nu mai spun ca performantele sunt slabe. Asa ca pe viitor aducem alte nationalitati.

  raspunde comentariului
 • Mihaela Ungureanu

  19 martie 2017 10:27

  Care dreapta din Romania ? PNL -ul ? Un partid care se scufunda ? Unde tanarul liberal de tip nou este reprezentat de Petre Roman ,canit si de Busoiul oprit din crestere , care a demonstrat ca nici macar in domeniul in care ar trebui sa fie as ,managamentul spitalelor , in care am inteles ca are un "dottorat " , habar n-are despre ce vorbeste . N-a reusit sa spuna decat ca va face cun spital ca renumitul AKH din Viena ,pe care toti bucurestenii il cunosc . Eu nici macar n-am fost in Austria . Nu prea stia unde va amplasa spitalul , zicea ceva de zona de langa Casa Radio sau autostrada A 1 . Nu , l-am auzit vorbind despre un studiu al posibilitatii de a ajunge rapid in anumite zone ale orasului sau din anumite zone ale orasului ,deficitare acum in domeniul asistentei medicale de urgenta . In zona Casei Radio ,mai sunt alte spitale importante , se vor ciocni ambulantele intre ele daca mai pune unul . Care este initiativa maretului PNL ? Ideile lui ? Daca s-ar face algeri anticipate PSD ar castiga iar alegerile cu un procent poate mai mare decat anul trecut . Nu s-a gasit in tot PNL -ul un om care sa vada ca Legea votului prin corespondenta exclude milioane de romani de la vot . Se spune ca romanii sunt mai interesati de votul la prezidetiale . Fals ! Acolo pot vota la orice sectie de vot ,indiferent de localitatea de domiciliu . Din aceasta cauza PSD n-a mai castigat de multi ani alegerile prezidentiale si tocma din aceasta cauza " i-au rezolvat "pe cei care ar fi votat impotriva lor. Multi se minuneaza de prezenta olandezilor lavot si spun ca alta ar fi fost situatia in romania daca am fi avut o asemenea prezenta . Noi n-am fi putut atinge o astfel de prezenta in vecii vecilor cu actualul sistem de votare .La ei ste posibil votul prin procură .Alegatorii pot autoriza pe altcineva să-și exprime votul, fără a fi nevoie să treacă printr-o procedură de înregistrare. Alegătorii pot vota pentru maximum 2 persoane prin procura in afara de propriul vot. De asemenea prin corespondenta si votul pe Internet sunt disponibile numai pentru cetățenii olandezi care locuiesc în străinătate, sau care au atribuții de muncă în străinătate în ziua alegerilor.De data asta nu s-a folosit votarea prin internet de frica prenetrari sistemului cum s-ar fi intamplat in SUA . Faceti singuri o comparatie si veti afla de ce procentul romanilor care au votat la alegerile parlamentare si locale este cu mult mai mic dar cel de la alegerile prezidentiale este comparabil cu cel al olandezilor. Trebuie sa luam totul de la zero .Avem nevoie de un guvern cu adevarat tehnocrat ,sa nu stea sub sabia PSD -ului si de o Adunare Constituanta pentru elaborarea unei noi Constitutii care sa aibe ca punct central cetateanul , drepturile si obligatiile sale si nu formele fara fond ca popor si natiune ,despre care am aflat cu stupoare in ultimele luni ca n-au valoare decat pentru fraieri , Crearea ,unei noi clase politice . Sa hotaram ,in cunostinta de cauza ,cine suntem si ce vrem sa devenim si abia apoi alegeri cu advarat libere si democratice ,pentru prima oara dupa Revolutie .

  raspunde comentariului
  • Gogu

   19 martie 2017 11:38

   De acord cu ideile dv. Numai ca nu are cine pune in practica.Cei ce au idei bune nu sint admisi la putere.Ar putea sa apara un nou partid cu oameni devotati morali cerebrali ce tin la tara si popor in care sa adere si sa si puna lumea increderea la alegeri.Numai sa nu apara tradatorii.

   raspunde comentariului
  • Gogu

   19 martie 2017 11:38

   De acord cu ideile dv. Numai ca nu are cine pune in practica.Cei ce au idei bune nu sint admisi la putere.Ar putea sa apara un nou partid cu oameni devotati morali cerebrali ce tin la tara si popor in care sa adere si sa si puna lumea increderea la alegeri.Numai sa nu apara tradatorii.

   raspunde comentariului
   • Nicanor MELINTE

    19 martie 2017 12:54

    Subscriu la ideile voastre, Busoi un motohoi, la spital cu dansu, sa-i coase gura, .Dreapta a murit, traiasca dreapta !, cu conditia ca Busoi cu Tarcan sa plamadeasca un plod, rosu, desigur, cara sa duca inainte nobilele idealuri ale liberalismului, .Uitam, La multi ani domnule Qintus !

    raspunde comentariului
 • DANI

  19 martie 2017 10:25

  D-le Mioc, nu poti avea credibilitate cu acest articol intrucit ai inceput cu un exemplu prost. Achizitionarea CORVETELOR s-a facut cu incalcarea LEGII !!!! Despre asta de ce nu spui, crezi ca iti citesc articolele numai cei care cred decit in USR si PNL.

  raspunde comentariului
  • Esti tendentios!

   19 martie 2017 23:55

   Este explicabil, intotdeauna tamaiezi pesedeul!!!! OUG dat de guvernul tehnocrat pentru corvete era numai o propunere, nu era nimic illegal, nu reprezenta un contract! Dar tot asfel ati procedat si cu vestita gaura de 10 miliarde, pentru care a iscat taraboi Dragnea si acum, ca n-a gasit nici o gaura - era numai in capul dumisale - nu a retractat acuzatia! Asa e si cu corvetele! PSD face valuri, ca sa abata atentia de la masinatiunile contra Justitiei si de la taierile de fonduri de la investitii!!!!!

   raspunde comentariului
  • ilidia

   19 martie 2017 12:15

   Care achizitionare? Bati campii... O HG nu este contract si, daca ceva nu era in regula, aceasta se putea corecta. Dar atunci cum puteau spune ca tov. Florin Gerogescu pe cand era ministru "la afacerea asta eu ce castig?" mafiotii din guvern?

   raspunde comentariului
 • Ade

  19 martie 2017 10:10

  Vezi ce acuzații la adresa guvernuluitat Ciolos sunt lansate de către Victor Ponta, referitor la acele corvete de care vorbești.O "țeapă "de 600 de milioane de euro, dată României. Ești de acord cu asta?

  raspunde comentariului
  • Aiurea!

   20 martie 2017 0:11

   VVP asa vorbeste intotdeauna, ca sa para el destept si cinstit, cand, de fapt, este tocmai invers, nici, nici! Corvetele se faceau sub licenta in Romania si aveau de lucru o multime de romani. Dar, poate, Grindeanu si Dragnea vor sa ia de la prietenii din rasarit, deh!

   raspunde comentariului
  • Realitatea

   20 martie 2017 0:07

   Se referea la "teapa" pe care a dat-o el Romaniei, cand a sters datoria cazacilor de la KazMunaiGaz!!!!!!!!!!!!!!!!!

   raspunde comentariului
  • ilidia

   19 martie 2017 12:17

   Pe tov. Ponta, care cum deschide gura cum spune trei minciuni, il mai cred doar niste spalati pe creer...

   raspunde comentariului
 • poate candideaza dragnea si nicushor, ca ceilalti sunt varza

  19 martie 2017 10:03

  pai, zice ca nu candideaz, celalat nu zice nimic - ca de obicei - nici, ncii!

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  19 martie 2017 10:02

  Rog EVZ sa abordeze subiectul urmator DE CE DNA NU INSTRUMENTEAZA NICIUNUL DIN DOSARELE GRELE, cu prejudicii aduse tarii de sute de milioane de euro. Ca exemple, dosarele Bancorex, Flota, Benzina embargou, Conturile Securitatii, ADS, Crescent, Sterling, Petrom, Rompetrol, Sidex, Alro, EADS, Tel Drum. Ne-au disparut padurile. Au fost desfiintate statiunile de cercetare agricola. Au fost furate CAP-uri. A fost vanduta strainilor o parte uriasa din pamantul Romaniei. Nu mai putem recupera nimic ?

  raspunde comentariului
 • tudor neamtu

  19 martie 2017 9:58

  Foaie verde loboda!Iohannis i a batut singur in 2014, iar in ianuarie 2017 este cel care a cautionat marile proteste antipsd.Firea nu va mai castiga nici macar primaria Bucuresti, deja e pe farasul electoral.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design