Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt morți politic. Ei încă nu știu cât de morți sunt | Cea mai citită opinie a săptămânii

de Mălin Bot , 20 februarie 2017 - stire actualizata la ora 09:02, 21 februarie 2017
Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt morți politic. Ei încă nu știu cât de morți sunt | Cea mai citită opinie a săptămânii

Urmăresc de două săptămâni cum sunt relatate protestele #rezist în lumea întreagă, atât pe marile agenții de presă, cât și în zonele neconvenționale unde se exprimă tot ceea ce nu înseamnă media tradițională. Vestea foarte proastă pentru Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu este că #rezist devine un fenomen global.


Efectul #rezist: Românii care au redat demnitatea României sunt hărțuiți de Guvernul PSD | OPINIE
După tot ce văd de două săpătămâni în principal pe youtube, facebook, în alte rețele sociale, dar și pe marile agenții de presă, pe site-urile marilor publicații și pe canale TV din toată lumea, România este într-o situație fără precedent în istoria noastră.
Cei 600.000 de români ieșiți în stradă împotriva lui Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu, politicienii care au dat #noapteacahotii ordonanta rușinii naționale, au pus România într-o situație fără precedent de când existăm ca țară și popor.

Desigur, asta se datorează faptului că rețelele sociale au globalizat comunicarea personală. Dar nu era posibil așa ceva, dacă nu ne descopeream atât de mulți oameni onești în țara asta, sătui să tot vedem aceleași figuri ipocrite și putred de corupte care folosesc puterea politică pentru a dispune cum vor ei de banii noștri, pentru ca apoi să ne prostească cum vor ei folosind propaganda pe care o controlează.


Revolta izbucnită prin 600.000 de voci care au strigat pe străzile marilor orașe românești împotriva corupției a generat un ecou incredibil peste tot în lume.


Din SUA până în India și din Australia până în Canada oameni simpli, vedete și publicații consacrate vorbesc despre români și România cu un respect impresionant. Este un moment în care poți spune cu mândrie că ești român, oriunde în lume. Suntem admirați, ca popor, așa cum niciodată nu am fost admirați în toată istoria noastră. Românii sunt un model pentru toți oamenii simpli revoltați de corupția politicienilor din lumea întreagă.


Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea | TOP CITIRI
Noi încă nu realizăm cum răsună vocea noastră în lumea întreagă și ce forță de schimbare avem în acest moment. Fără să exagerez, vă spun tuturor celor care ați fost în stradă în aceste zile că ați reușit ceva impresionant. Imaginile cu drapelele Uniunii Europene, ale NATO, SUA, Frantei, Canadei, Italiei și Marii Britanii au arătat lumii care este familia noastră. Niciodată România nu a dat un semnal atât de puternic că e decisă să își câștige cu demnitate locul în familia democrațiilor consolidate.


La fel cum nu realizează nici Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu cât de morți politic sunt.


La fel cum nu realizează PSD că, dacă nu se debarasează urgent de Dragnea, va ajunge să intre în putrefacție cu el în brațe.

Poate că nu ar fi rău pentru România să scape în final de #ciumarosie cu care ne-a nenorocit tovarășul Ion Iliescu, de pe vremea când visa frumos la ”nobilele idealuri ale socialismului” și uneltea cu ambasadorul URSS cum să ucidă dorința românilor din 1989 de a stârpi comunismul definitiv în România.

În acel moment în care, la ordinul Moscovei, politrucul sovietic Iliescu ne confisca țara, este rădăcina răului cu care ne luptăm acum în stradă impresionând și entuziasmând oameni care poate că până acum nici nu știau unde e România.


În lumea întreagă, pentru televiziuni, ziare consacrate, dar și pentru oamenii simpli care vorbesc despre #rezist, Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt fețele corupției. Nu numai ale corupției cu care se luptă românii.


Au ajuns figuri ale corupției universale și sunt ținta disprețului tuturor, pe toate continentele.


Pur și simplu au devenit în toate țările din lume simboluri ale corupției revoltătoare și personaje detestate acolo chiar mai mult decât în România. Este imposibil ca niște personaje care au ajuns să aibă o asemenea imagine să mai poată avea vreun viitor în politică. Pur și simplu sunt morți.


Sorin Grindeanu s-a dus la Bruxelles într-o încercare disperată și patetică de a explica ceva inexplicabil pentru orice politician dintr-o țară cât de cât civilizată.

A avut întâlniri la nivel înalt și acei oameni au fost politicoși cu el. S-au ținut însă de nas când au stat cu el de vorbă, pentru că prim-ministrul acesta este mort politic și miroase rău în fața oricărui oficial din orice țară de pe fața planetei. Desigur, nu discutăm aici țările conduse de dictatori dezaxați. Numai acolo ar mai putea avea Grindeanu vreo credibilitate.


Fiecare zi cu care acest prim-ministru stă pe funcție este o zi pierdută pentru România, pentru că lipsa de credibilitate a lui Sorin Grindeanu în fața oricărui partener de discuții din exterior este de zece ori mai mare decât lipsa de credibilitate din țară. Grindeanu e mort, chiar dacă el nu știe și încă nu acceptă asta.


Liviu Dragnea a reușit și el să devină un primul baron penal planetar.


Pentru lumea întreagă el este capul răutăților, liderul politic putred de corupt care a comandat ordonanța rușinii naționale, devenită o rușine planetară, ca să-și scape pielea. Imaginea pe care o are în România este blândă în comparație cu modul cum este etichetat, perceput și descris astăzi, în lumea întreagă. E atât de mort, încât toți cei care vorbesc despre el se țin de nas când descriu grozăvia pe care a încercat să o facă în România, chiar dacă nu sunt în cameră cu el.


PSD, ca partid, cu un lider ajuns într-o asemenea fundătură, va intra în putrefacție dacă nu se debarasează urgent de Dragnea și Grindeanu.


Pur și simplu  imposibil să supraviețuiască unui asemenea dezastru de proporții planetare. Indiferent câți naivi manipulează într-o țară și cum își obține voturile, un partid nu poate exista izolat de structurile politice din care face parte.

Cu Dragnea la conducere, PSD  este pur și simplu radioactiv pentru orice partener posibil din lumea întreagă și în special din Uniunea Europeană. Este o rușine pentru orice român cinstit din România și din diaspora. Dacă mai există în PSD o masă critică de persoane cu inteligență peste medie și cât de cât decente, ar trebui să treacă urgent la debarasarea de Dragnea și Grindeanu.
Dacă nu o fac, e treaba lor până la urmă.


Pentru România cu siguranță ar fi un mare progres să dispară cu totul orice partid incapabil să evolueze și să se desprindă de mentalitatea coruptă care a guvernat 27 de ani clasa politică românească.


Treaba noastră este să nu ne culcăm la loc pe o ureche și să rămânem vigilenți, activi, revoltați, până când alungăm acești morți din funcțiile publice pe care le ocupă.
Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși

Șeful condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a dat drumul la alți doi elefanți care tropăie periculos în societate și zdrobesc în picioare bunul-simț elementar. După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea... continuarea aici!

 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

Comentarii

 • zap

  24 februarie 2017 0:57

  Bot-oxule, pana sa moara aia ai murit tu, nenorocitule !

  raspunde comentariului
 • zap

  24 februarie 2017 0:57

  Bot-oxule, pana sa moara aia ai murit tu, nenorocitule !

  raspunde comentariului
 • Dead men walking

  21 februarie 2017 22:00

  Dead men walking, get them to the hell nd fuck the fucking off shitout Dragnea-Tarinceanu

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  21 februarie 2017 13:39

  Numai Justitia ne poate scapa de Dragnea. Cred ca protestele de strada trebuie sa continuie, cu revendicarea insistenta JOS DRAGNEA INFRACTORUL ! Ar trebui sa se protesteze la Sediul PSD si la Ministerul Justitiei sau la DNA. Pentru PSD, pentru cei implicati in dosarul Revolutiei si cei din Dosarul Mineriadei, Dragnea este de neinlocuit.

  raspunde comentariului
  • Un prost

   22 februarie 2017 15:48

   Dragnea DACA PLEACA E usor de gasit .........are o singura CASA LA TILIORMAN ........... pe IOHANN ...........greu de casit ..........sase case ...........la Maiamy in BICY inca una ...........Noooooo ......greu de gasit ......IUSTITIA !!!!!!!!! STAI LINISTIT CA TINE CU EL ............DACA NU ...........PANA ACUM ........IL LUA ......

   raspunde comentariului
 • Savin M

  21 februarie 2017 12:10

  Asa este, minoritatea se supune majoritatii. Cuconditia ca majoritatea sa respecte legea. Fie si cea a bunului simt. Multi din cei de pe strada nu au fost la vot tocmai pentru a trage un semnal de alarma asupra starii de fapt din Romania si nu pentru a creste pocentele PSD. Ei da, acum si-au dat seaema ca au fost manipulati de cei care le cereau sa nu mearga la vot ca n-au pe cine vota si au iesit pe strada. Daca majoritarii respectau o singura regula, cea a bunului simt, dupa cum am mai spus-o, nu exista nici un miting si nici un contramiting al Floricai Dansatoarea, cea cu "vizoalizarile". Din pacate, PSD_ului nu i se poate opune o alta formatiune, toate fiind "la pamant".

  raspunde comentariului
 • @Ion 9.49

  21 februarie 2017 11:55

  Parlamentul este praf. Basescu a schimbat macazul si duce locomotiva in prapastie cu viteza maxima. Nu-mi fac iluzii pentru PNL si USR. PNL are cativa oameni valorosi, dar majoritatea sunt tinuti in spatele rechinilor din partid. USR are cei mai multi inocenti. Acesti inocenti sunt coplesiti de teroarea infractorilor din parlament. Sunt inca multi oameni valorosi in partide. Reformarea partidelor este momentan de neconceput dar este posibila. Stim ca PSD are oameni care se opun, dar trebuie sa devina vocali si angajati in eliminarea teroristilor de la varf. Daca PSD da tonul schimbarii asa cum Johannis le-a cerut putem sa facem un pas evolutiv. Altfel blocajul politic va crea mari nemultuliri.

  raspunde comentariului
 • ion

  21 februarie 2017 9:49

  si Basescu cam la fel din pacate ..singura speranta a ramas la USR si PNL daca se reformeaza si scapa de penalii usl isti si pune un presedinte credibil ...

  raspunde comentariului
 • node

  20 februarie 2017 19:15

  mortii trebuie dusi la cimitir si pus 4 metri cubi de pamant peste ei ,sa scapam de aceasta duhoare

  raspunde comentariului
 • Ludu

  20 februarie 2017 17:13

  Rezultatul votului arata ca majoritatea populației vrea sa vadă aceleasi figuri ipocrite și corupte.Tinerii protestatari prin neprezentarea la vot au abdicat de la dreptul de a înscăuna oameni cinstiți.

  raspunde comentariului
  • Lulu

   21 februarie 2017 8:58

   Tinerii protestatari manevrati ca niste marionete acerebrate au participat la vot in proportie de 80, dupa cum arata sondajul din urma cu o saptamana facut in randul lor. De unde se vede ca ,,majoritarii" aia multi convocati cu facebookul nu sunt la fel de majoritari si in tara fata de cei care poate doar au auzit de facebook si care vor ca d-l Iohannis sa ia labele de pe guvern si sa plece de la Cotroceni.

   raspunde comentariului
 • georg xanthu

  20 februarie 2017 17:12
 • zou

  20 februarie 2017 16:17

  GATA sunt alte lucruri MULT MAI importante de scris Oare duduie economia ? sanatatea este la pamant ,invatamantul nu exista saracia este in floare astia ne mai da cate un leu de paine. TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • andia

  20 februarie 2017 14:46

  Sper sa aveti gura aurita.

  raspunde comentariului
 • Mann

  19 februarie 2017 21:33

  Mai lasati-o cu comunismul, socialismul si altele. Comunismul nu a existat nicaieri pe lumea asta, este doar o idee utopica. Ce a fost pe vremea copilariei noastre, inainte de lovitura de stat din '89 a fost o dictatura instalata de rusi, dupa ce Stalin a batut palma cu marii lideri ai lumii libere la sfarsitul razboiului. Dupa revolutie, socialismul ala urat si contra naturii s-a dus naibii. Ce a ramas este un cuib de vipere politice imprastiate la toate partidele care nu se lasa si care si-au facut urmasi politici. Nu va imbatati cu apa rece, lumii nu ii pasa se ce intampla in Romania in Canada nu vedem la stiri nimic despre demonstratiile din Romania si ma refer la posturile importante - CBC, CTV news, CP24, Global News. La posturile vecinilor de la sud ma refer la USA nici atat - ei isi au bubele lor in zilele astea, iar Romania nici nu exista pentru 99.9 dintre ei. Week-end-ul trecut au demonstrat in Toronto cativa membri ai diasporei romanesti... Probabil ca au fost cam 20-25 de oameni. Pe vazute si pe numarate. Nu faceai din ei mai mult de 2 echipe de fotbal. In USA cine *****' sa se revolte in zilele astea pentru FSN si ai lui?

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   20 februarie 2017 15:47

   BA JA. VRA BA BESTIE ROSIE , pleaca de aici SEKURIST *******, SPURKACIUNE PSD... partial moderat, limbaj nepotrivit

   raspunde comentariului
  • Devil Shaiseh

   20 februarie 2017 2:45

   Situatia este dificila peste tot si niciunde nu se intrezareste inca o solutie. In vremurile acestea orice se intampla intr-un colt al lumii are influente globale. Nu pareti sa intelegeti ce intampla in prezent, cu atat mai putin sa intrezariti schimbarile ce se prefigureaza pentru ca ati incremenit in anii 70-80. Pentru cei cei care se trezesc acum sunteti doar un reziduu.

   raspunde comentariului
   • Mann

    20 februarie 2017 16:31

    Stimate domndoamna, habar n-am despre ce vorbiti! In anii 70 nici macar nu existam. Voi v-ati trezit mari anticomunisti acum, cand nu e cazul. In 1990 cand generatia noastra se lupta cu Iliescu si cu minerii, voi unde erati? Probabil ca nici nu erati nascuti!

    raspunde comentariului
    • Franjo Glavina

     20 februarie 2017 21:13

     PLECA DIN TORONTO IN RUSIA DACA IUBESTI COMUNISTII. PLEACA, NU MAI STA LA CAPITALISTI LEPRA.....AI PARTICIPAT LA PIATA UNIVERSITATII CA INFORMATOR .... HAI SIKTIR COMUNIST IM. PUTIT

     raspunde comentariului
  • Esti penibil!

   19 februarie 2017 23:11

   Nu are importanta daca romanii din Canada si US nu se obosesc sa ii sustina pe cei din tara! Deci nimeni din Romania nu a incercat, cum spui cu rautate, sa se imbete "cu apa rece". Manifestatiile din Romania au avut ecou larg si au aratat ca romanii doresc o tara fara coruptie, fara minciuna, o Romanie curata! Impotriva a ceea ce sustii, romanii plecati in afara sunt cu sufletul alaturi de protestatari ! Destul de penibil din partea dumitale ca nu mai rezonezi la framantarile celor din tara!

   raspunde comentariului
 • un roman

  19 februarie 2017 11:14

  ba sa nu moara, sa traisca in puscarie, LA MULTI ANI ,LE DORIM !

  raspunde comentariului
 • @ Ilie Smarandescu

  18 februarie 2017 22:58

  In primul rand, nu sunteti la Academia de Stiinte Economice Bucuresti, ci ati trecut de mult de tot pe acolo. Asa incat ati si uitat ca se scrie "luat-o", in loc de "luato". Era mai corect sa ii transmiteti lui Liviu Dragnea definitia data de dvs. democratiei. Credeti ca el si guvernul sau si parlamentarii pesedisti fac ce trebuie? Chiar trebuie, in opinia dvs., sa se dea legi cu dedicatie, pentru coruptii din PSD si ALDE? Nu suntem de acord cu o astfel de "democratie", domnule. Ipocriti sunt pesedistii, care au promis un lucru in campanie si fac acum cu totul altceva. Sunt ipocriti si cand merg la Bruxelles, cum a facut de curand Grindeanu, laudandu-se ca se preocupa in continuare de lupta anti-coruptie si motivand funesta OUG 13, ca solutie pentru problema inchisorilor. Va intorc intrebarea De ce sunteti ipocrit?

  raspunde comentariului
 • Sfat pentru domnul Iulian Petrescu

  18 februarie 2017 22:36

  Domnule, cand te uiti in oglinda si te trezesti la realitatea cruda, nu e bine sa iti transpui concluziile pe net. Afla prea multa lume despre framantarile dumitale personale! Nu dispera!

  raspunde comentariului
 • @ Emilian Paraschiv · Engineer at LIEC Iasi

  18 februarie 2017 22:30

  De fapt, cel care scrie tampenii esti dumneata, Emilian Paraschiv, ci-ca inginer!Au fost 600.000 de demonstranti in toata tara, in 5 februarie, dar, evident, pesedimea nu recunoaste realitatea! Ei trebuie sa recurga la oameni adusi din judete, ca sa incropeasca grupul isteric de la gardul Cotroceniului, sau grupul celor asa-zisi 6.000 de suporteri ai guvernului lui Dragnea, zis Grindeanu. Nu esti obligat sa evaluezi articolul, pastreaza-ti cei 2 lei, ia-ti bomboane, sa iti mai indulcesti acreala! Democratia nu inseamna ca cei care au fost alesi cu 18 procente, dintre care 3 procente a fost auto-vot, prestat de pesedime, pot da legi care sa sfideze statul de drept, legi pentru a-si salva coruptii si hotii din partid! Poporul roman numara 18,2 milioane de votanti si doar 2,7 milioane de ne-pesedisti au votat cu PSD. Restul de 800.000 de voturi sunt ale pesedimii, interesata sa ajunga la ciolan! Cu ce tupeu arunci insulte, cu ce drept te crezi superior celor iesiti la proteste si mai ales superior jurnalistilor de la RL? Rusine ca vii cu insulte, in lipsa de argumente, asta este tipic pentru lipsa de logica si de bun simt a pesedimii, incepand cu seful vostru ! "Dora doar", ti s-o face rusine, de mizeriile pe care le-ai scris!

  raspunde comentariului
 • Bagati-i in puscarii !!

  18 februarie 2017 20:53

  Aceste partide asa zise "socialiste" nu se pot desparti nicicum de comunism si de rusi. Asadar, draga Binomulevorba altui comunist sadea, Cristoiu, nu ai incotro decit sa-i bagi pe toti in puscarii pina cind tara asta o sa devina curata de acesti bolshevici din tata in fiu care au violat Romania timp de 25 de ani. Infundati inchisorile cu ei exact la fel cum au facut inaintasii lor comunisti in anii '50 cu toata intelectualitatea vizionara a tarii lasind Romania in intuneric si instaurind un regim gaunos condus de un cizmar oltean si tractoristi absolventi de St. Gheorghiu care aveau la baza maxim patru clase, dar proveneau din familii cu "origine sanatoasa", adica prosti facuti gramada. Dupa chipul si asemanarea lor avem astazi o tara plina de mizerie sociala, speriata de libertate si democratie care nu stie incotro s-o apuce. BAGATI-I PE TOTI IN PUSCARII!

  raspunde comentariului
 • Miniciolos

  18 februarie 2017 17:32

  Tariceanu, Dragnea si Grindeanu nu sunt morti politic atata timp cat noi milioane ai votam. Dar mai stii cu DNAul asta pe cine mai asasineaza astia dupa cum proroceste gazetarul asta de R.L. ca intara asta doar PSD sunt democrati si vor binele cetatenilor marind veniturile lor ailalti ba, te exploateaza, te jupoaie, te omoara si cind e sa te plateasca ba ca nu se poate, ba ca e pomana electorala in timp ce aia de dreapta nu stiu ce sa mai fure din tara asta.

  raspunde comentariului
  • Partidul Sovietic Dimbovitean

   18 februarie 2017 21:04

   Anteno-milogilor !!!" Mincati".... cu lopata ! Oricum mai mult de 3-4 mil de "Minti Odihnite", RUSO-PSDizati sau "Socialisti" sovietici... nu sunteti. Multi dintre voi crapa deja la "termen"... altii intra la zdup in asa fel incit in 2018 o sa mai respirati aproximativ 2,5 -3 mil de ZOMBII SOCIALISTI. La 3 milioane va incadrati deja in standardele europene de REBUTURI SOCIALE. Daca si Diaspora ajunge in numar mai mare la urnevot electronic-online o sa luati bataie ca magarii in panta. LA FIECARE TURA DE ALEGERI ! PTR. TOTDEAUNA ! ASA CUM SE INTIMPLA IN TOATA EUROPA !

   raspunde comentariului
 • BIBICU

  18 februarie 2017 17:09
 • Alecsandru Bajdechiu

  18 februarie 2017 17:04

  Excelenta figura de stil. Intelectualii romani au inceput sa gandeasca insa mai au pana ajung la radacina raului. Autoritatea Electorala permanenta, sediul, zic ziaristii, a fost deja spart. Sper sa se fi furat din fisete documentele cu frauda masiva pe care o tolereaza. Softurile cu care s-au numarat voturile apartin SECURITATII romane, odioasa care nu a murit, cum mintea Basescu, ci conduce tara prin 100 de firme si fura peste 10 miliarde dolari pe an si ii trimite in offshore. Softul de depistare a fraudei electorale a fost achizitionat fara licitatie de autoritatea electorala de la Sebi Ghita, micul impuscat si ingropat prin Bucovina. Firmele lui - ASESOFT si inca vreo 2 din Cipru - vezi oligarhii, mafia rusa, kgb, fsb etc, au confectionat toate softurile mai, sie si ce o mai fi. Cu asta rusii sparg serverele, manipuleaza Europa si America, Canada franceza prin nationalistii si separatistii kebekezi. Degeaba votati, ca securitatea anuleaza si trucheaza votul vostru! Populatia tarii scade anual insa, paradoxal, nr., de alegatori creste! Cu masa asta fictiva se fura alegerile in tara. Ia verificati si voi. Jos securitatea cara cancerizeaza tara!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   18 februarie 2017 19:22

   Cine a votat PSD ALDE? Din cati intelectuali cunosti ai intalnit VOME sa voteze BESTIILE PSD ALDE? Eu stiu 3 familii de GUNOAIE care au votat ALDE si sunt medici in Bucuresti. Atat restul nu au mers la vot dar o vor face la referendum. Dupa referendum vorbim.....

   raspunde comentariului
 • Mitica

  18 februarie 2017 15:27

  Aljazeera este un ziar arab comunist.Ce cauta la noi ?

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  18 februarie 2017 13:40
 • Undercover

  18 februarie 2017 12:44

  Cariceanu, Grindeanu, Dragnea si Ciordache sunt cei patru calareti ai apocalipsei anticoruptie care au speriat vestul decadent. Au spus ei ca vor lupta impotriva coruptiei ? Au spus, dar nu s-au limitat doar la granitele noastre, ordonanta bine gandita data de ei a fost scanteia care a a cuprins si restul tarilor UE. Spania va legifera saptamana viitoare impotriva gratierii functionarilor corupti, la Paris are loc maine un protest francez impotriva aceluiasi flagel ! Si mai e loc... Cei patru sunt binecuvantati zilnic de toate miscarile socialiste din Europa pt ca au adus in fata opiniei publice de pe tot continentul, coruptia si impostura politicienilor. Si acuma au si camarile pline de carne incat nu vor mai trebui sa munceasca pt mancare toata viata lor, se vor ocupa de politica doar ca hobby !

  raspunde comentariului
 • gogu

  18 februarie 2017 12:18

  Vorba proverbului-cainele moare de caldura si prostul de grija altuia.Apropo Bot este numele sau renumele?

  raspunde comentariului
 • aradean

  18 februarie 2017 11:41

  PSD trebuie declarat grup infractional organizat pentru actiunile de favorizare a infractorilor si promovarea lor in functii de conducere !

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   18 februarie 2017 19:34

   In complicitate cu ALDE motiv pt care PSD ALDE pot fi SCOASE IN AFARA LEGII!!!!

   raspunde comentariului
 • dorinteodor

  18 februarie 2017 11:31

  din 1990 si pina azi eu nu am vazut conducatori care sa merite respect. astia trei aratati in articol sint la fel ca toti ceilalti din ultimii 27 de ani. singura diferenta este aparitia smartfoanelor si a facilitatilor oferite de ele. totusi eu nu cred ca tara va merge mai bine prin inlocuirea de oameni...

  raspunde comentariului
 • corector

  18 februarie 2017 11:18

  Toate bune și frumoase, domnule Bot, numai că "mass-media", prescurtat "media", este plural de la "mass-medium" puteți verifica și pe Google și pe Wikipedia, dacă aveți timpul să vă rupeți de analizele și urmăririle pe care le întreprindeți și înseamnă mijloace de informare în masă, repet, la plural. "Media tradițională", despre care faceți vorbire în articol, poate fi media aritmetică, media geometrică sau oricare alta doriți, dar în context reprezintă o eroare gramaticală, pantru că atunci când vorbiți despre presă și mijloace de informare în masă, corect ar fi "media tradiționale".

  raspunde comentariului
 • oansuetr

  18 februarie 2017 11:05

  Foarte bine Bot sa nu tii cont de acesti borfasi care te contrazic pentruca sunt infractori din banda borfasului Dragnea sa posteze si ei ceva contra.Tara e plina de borfasi care o vor ingenuncheata dar vorba lui CTPopescu este o generatie cu care nu le mai merge sa faca hotii.Aceasta noua generatie in care avem toata speranta ii va goni pe acesti hoti nu numai dela putere ci chiar si din tara.caci si asa nu au nimic deaface cu poporul Roman.

  raspunde comentariului
 • bobu12

  18 februarie 2017 11:01

  Se constata ca unii dintre ziaristi,nu a-ti prea stat bine cu aritmetica geometria,ca sa calculati,numarul de demonstranti pe un anumit teritoriu!Acest numat avansat de dv.este marit voit de 10-20 ori,ca sa faca impresie,a gogomaniilor sustinute in articol!E adearat ca au facut greseli PSD-ul,dar ar trebui judecate si circumstantele,in care au carmuit tara,in combinatii diverse cu toate fortele politice,care fiecare si-au tras spuza pe trta lor,si s-au indarjit unii pe altii la dezmat,si furtisagul tarii,in relatia tuturora,aflati la putere cu aliatii,si ajutoarele din afara.

  raspunde comentariului
  • "mitingist de profesie si activist PCR-ABRAHAM-ham-ham-ham"

   18 februarie 2017 11:11

   Tavarise ACTIVIST PCR-PSD EMIL bobu , ai auzit de KARL MARX si "CAPITALUL" ! ??"---Comunismul,--"GROPARUL"-- Capitalismului !!??ZDREAN-TA BOLSEVICO-KGB-ista, stii care este GHINIONUL VOSTRU ? "SUNTETI MURIBUNZI SI IN PUTREFACTIE"!! Vremea voastra s-a dus! Daca ati fi in stare, v-ati duce din nou, peste TINERII FRUMOSI SI LIBERI din PIATA VICTORII ,ca la MINERIADE ! PS NU V-AR RABDA PAMNATUL ROMANIEI ! PANA SI RUSII SE DEZIC DE VOI !PUTE MONITORUL CAND FACI POSTARI !

   raspunde comentariului
 • bobu12

  18 februarie 2017 11:01

  Se constata ca unii dintre ziaristi,nu a-ti prea stat bine cu aritmetica geometria,ca sa calculati,numarul de demonstranti pe un anumit teritoriu!Acest numat avansat de dv.este marit voit de 10-20 ori,ca sa faca impresie,a gogomaniilor sustinute in articol!E adearat ca au facut greseli PSD-ul,dar ar trebui judecate si circumstantele,in care au carmuit tara,in combinatii diverse cu toate fortele politice,care fiecare si-au tras spuza pe trta lor,si s-au indarjit unii pe altii la dezmat,si furtisagul tarii,in relatia tuturora,aflati la putere cu aliatii,si ajutoarele din afara.

  raspunde comentariului
 • Groza

  18 februarie 2017 10:36

  Cei cu probleme sunt o fortacca 4000 de la consilieri locali la ministri chiar un fost presdinte.Cei multi pentru 50-100 de lei i-au ales.Norocul nostru ca acestiapensionarii nu au fost in 21-22 dec. in fata CC ,unde Ceausescu a promis 100 de lei la pensie.PSD-ulDragnea,pentru cei multi a aruncat pe piata 50 de leipentru pensii sub 1000 lei,care sunt majoritari,iar cei cu pensii peste 2000 lei le revin de la 300 lei in sus.

  raspunde comentariului
 • ccccccc

  18 februarie 2017 10:20
 • mircea

  18 februarie 2017 9:58

  Bot asta o fost alaptat la aceiasi tata ca Bogdan ,au supt amandoi dala GLOABA ca Martoaga este stearpa.

  raspunde comentariului
  • "colonel" "DOAGA" dogaru, "mitingist de profesie"

   18 februarie 2017 10:51

   Tavarise "caporal" mircea , ai auzit de KARL MARX si "CAPITALUL" ! ??"---Comunismul,--"GROPARUL"-- Capitalismului !!??ZDREAN-TA BOLSEVICO-KGB-ista, stii care este GHINIONUL VOSTRU ? "SUNTETI MURIBUNZI SI IN PUTREFACTIE"!!Vremea voastra s-a dus! Daca ati fi in stare, v-ati duce din nou, peste TINERII FRUMOSI SI LIBERI din PIATA VICTORII ,ca la MINERIADE ! PS NU V-AR RABDA PAMNATUL ROMANIEI ! PANA SI RUSII SE DEZIC DE VOI !PUTE MONITORUL CAND FACI POSTARI !

   raspunde comentariului
 • Dumitru

  18 februarie 2017 9:51

  Domnului Malin Bot, nu ai vrea sa ne scutesti cu tampeniile tale,oare nu vezi ca cei din strada au fost manipulati de sefii serviciilor de forta din Romania in speta -kovesi si Lazar impreuna cu hotul de case de la cotroceni nu eu il fac hot ci justitia Romana a dat verdict irevocabil ca ,casa lui Iohanis a fost luata cu acte false Aceste tri personaje impreuna cu postacii platiti de acestia si se pare nu bag mana in foc dar barfele spun ca si serviciile secrete prin manipulare a scos lumea in strada. Acum sa dovedit ca ordonanta era corecta si incrimina abuzul in serviciu care fusese abrogat din vara anului trecut. Oamenii spun ca ordonanta era pe ascuns,trebuie sa ne uitam in lege si constitutie si sa constatam ca o ordonanta nu se da la o anumita ora EA POATE FI DATA LA ORICE ORA DIN ZI SI DIN NOAPTE aceasta prioritate este la latitudinea guvernului. RESTUL E CAN-CAN

  raspunde comentariului
  • ARDEI UMPLUT DE GAGESTI-TONOMAT CIUTACU-RASPOPIT GADEA-GASCULITZA DRAGOTEASAU

   18 februarie 2017 10:27

   Care esti, ba, HATRINA A3 , HATRINA ROMANIA TV sau B1TV !?

   raspunde comentariului
 • Un prost

  17 februarie 2017 18:25

  Mai Maline mai !!!!! Ces-ti copil !!!! Cum mai sa moara DRAGANEA GRINDE si nea TARY ......Nooooo ! Tu nu ai GLAGORIE in cap ..........Ces-ti copil ............las-o draculi de treaba mai ......... IA !!!!!Revizuieste-ti comportamentul ..........Pai daca se supara CANCEROSII astea batrani or sa vina cu pungile de mrdicamente la meting la Cotroceni or sa faca galagie si or sa deranjeze ....cu lunile ..... Ce crezi tu ca asta-i trebuie lui domNUL PRESEDINTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EL tre sa lucreze mai ...................... pa daca nu lucreaza EL mai se duce dreaculi tara asta mai Bine .......... hai pa

  raspunde comentariului
 • Victor

  17 februarie 2017 17:29

  Cum sa fie morti politic daca ei au toata puterea in mana si fac ce vor cu ea? Credeti ca ii mai dau drumul asa repede? Despre asta e vorba. Ca ei au puterea. Ce mai conteaza politica pentru ei?

  raspunde comentariului
 • Ilie Smarandescu facebook

  17 februarie 2017 17:09

  Am postat pe facebook , se vede ca am fost sef de promotie la ASE , daca nu eram agramat as fi fost la Banca Mondiala ". NE-AM LUATO " , " ISEAMNA " , DECE " . Cert este ca vreau sa ma fac placut fara sa ma ostenesc , am puterea de a face ce nu trebuie , inclusiv de a posta din placerea de a ma citi . Vai steaua si academia mea .....

  raspunde comentariului
  • Un prost

   17 februarie 2017 18:30

   Si eu sunt .....................tot asa mai ILIE IO postez ..............tot io citesc ...............si tot IO aplaudez

   raspunde comentariului
 • Iorgu

  17 februarie 2017 16:47

  Ajutorul de deces, majorat la 3.131 de lei Mai mulți bani pentru înmormântare, după promulgarea bugetuluihttpwww.libertatea.rostiriajutorul-de-deces-majorat-la-3131-de-lei-1747286

  raspunde comentariului
  • @ Iorgu

   17 februarie 2017 16:59

   Ai venit in intampinarea astuia de a postat la orele 16,00 cu nick-ul " UAMENII " ? Are 70 de ani , il simti ca da semne ?

   raspunde comentariului
 • UAMENII

  17 februarie 2017 16:13

  MENTIONEZ CA NU SUNT CETATEAN ROMAN , HALESC CA CAT DE PE MALUL STANG AL NISTRULUI , MA DAU ROMAN DAR , DE FAPT , SUNT O ISCOADA MANCURTA CE TAIE FRUNZA LA CAINI SI LATRA LA LUNA IN PUBLICATIILE ROMANESTI . SUNT TROLL-UL RUS CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , TASTEZ DIN SEDIUL DE PE STR. MANOILOV , FAC PE PROSTU SI AM RAMAS ASA . ROMANII S-AU PRINS CA SUNT UN AGENT PROVOCATOR , MA PUN IN POZITIA CAPRA SA BEHAI SENZUAL . AM GINGIILE TOCITE SI ROZETA FRANJURI DE LA SODOMIZARILE SISTEMATICE LA CARE MA SUPUN ROMANII. NU MAI AM SAMAGON , HLEB SI MAHOARCA , POSTEZ PENTRU UN PUMN DE COPEICI , NU POSTEZ , NU APUC GHIOCELUL . NOAPTEA VISEZ NAZISTI , LEGIONARI , SOROSISTI , MANCURTII MEI DIN TIRASPOL MI-AU RECOMANDAT O REINTERNARE LA OSPICIU SA MA LEGE DE PATUT SI SA MA SIMT IN SIGURANTA . VA PUPA , MOSU , PE PUPILA OCHIULUI DOSNIC MARON ! MUAH ! ! ! ! ! SLAVA STALIN SI SUVOROV ! PUPICI .....!!!

  raspunde comentariului
  • INTREBARE :

   17 februarie 2017 16:23

   De ce trolii rusi se dau de ceasul mortii si iau apararea lui Dragnea , Tariceanu si guvernului PSD-ALDE ?

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina - REZISTAM IMPOTRIVA BESTIILOR PSD ALDE

   17 februarie 2017 16:20

   SUPERB ! E cretinu VOMA de UBAFCA! FACE IMA CRETINU! BETON L-AI DUBLAT!

   raspunde comentariului
 • UAMENII

  17 februarie 2017 16:00

  EU AM 70 DE ANI SI VA SPUN CA E O MINCIUNA CA GRINDEANU, DRAGNEA SI TARICEANU SUNT URATI DE POPR. CARE POPR? ACESTIA CARE SUNTI TINERI SI NU MUNCESC? ACESTIA CARE STAU NUMAI PE FEISBUC? FAPTUL CA NI S-A MARIT PENSIA, NU E VORBA CI FAPTA. DE CE BASESCU NU NE-A MARIT? DE CE CIOLOS CU IOHANIIS NU NE-A MARIT? CAT ERA SA DEA DIN CONDEI O MARIRE? DRAGNEA CUM A PUTUT DA ORDINUL ACESTA? PAC-PAC...O SEMNATURA SI GATA. DAR NU AU VRUT. S-AU OPUS. AU AVUT GANDIRE PARTIZANA SI ANTIROMANEASCA. LEGIONARI IN SLUJBA NEMTILOR CA IOHANINS.

  raspunde comentariului
  • Theos Doro

   17 februarie 2017 17:51

   da, asa e tovarase! poporul nu uraste pe cioflingarii mai sus mentionati. poporul ii dispretuieste, poporului ii este lehamite, poporul este scarbit si nu in ultimul rand mahnit de acesti mojici analfabeti veniti in parlament cu balega intre degete si mamaliga intre dinti.aceasta gloata de viermi infami nu merita ura! este prea mult pentru ei. dezgustul pe care il provoaca este greu de pus in cuvinte pentru ca doar gandul la aceste lighioane avortate, nu nascute, provoaca sila.

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina - REZISTAM IMPOTRIVA BESTIILOR PSD ALDE

   17 februarie 2017 16:17

   Ma VOMA DE BALEGA ROSIE PLECA IN P - i. ZDA MAMEI TALE LA MOSCOVA SAU BEOGRAD!Hai SIKTIR!

   raspunde comentariului
  • Marius

   17 februarie 2017 16:04

   Esti batran degeaba, ca tot prost esti.

   raspunde comentariului
   • Un prost

    17 februarie 2017 17:48

    Lasa-l dreaculi mai !!!!!! uN MOS DESTEPT .........Ehec !!!!!Tare mosul

    raspunde comentariului
 • Adrian

  17 februarie 2017 15:53

  SUGBIBERONUL ZBARLIT , AM BOTICUL IMBIBAT DE PROPOLIS UMAN CAND IL STRIG PE TATUKA -ILIESCU , ILIESCU , ILIESCU ! URAAAA , IAR MI-AU UMPLUT ROMANII GURA ...........!!1

  raspunde comentariului
  • UAMENII

   17 februarie 2017 16:32

   SUNT TOT EU , MOSU , ALA DE 70 DE ANI , VREAU SA STITI CA ERAM MAI TANAR CAND AM POSTAT CU PSEUDONIMUL " Adrian " , MA GANDESC CA DAU ORTU SI NU M-AM SPOVEDIT , SUNT MOSU ADRIAN , SA VEDEM CE MAI IMPROVIZEZ PANA IN CRUCEA NOPTII . CERT ESTE CA MA PUTETI CONTACTA PE FACEBOOK -CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , TAIETOR DE FRUNZA LA CAINI LA NON-STOP SAVUSKINA 55 SRL .

   raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  17 februarie 2017 15:46

  Intr-adevar, Dragnea, Tariceanu si Grindeanu sunt morti politic pentru cetatenii romani adepti ai democratiei autentice si pentru tarile democrate. Dar pentru fostii comunisti activisti, pentru fostii securisti tortionari si pentru urmasii acestora, care au ajuns aproape cu totii si in functii inalte de decizie si multimilionari in euro, Dragnea si Tariceanu sunt de neinlocuit in functiile pe care le ocupa. Penalii din PSD, inchisi sau in curs de a ajunge dupa gratii si in mod deosebit inculpatii din dosarul Revolutiei si cei din dosarul Mineriadei din iunie 1990, fac tot ce pot sa-i pastreze in functie. Tocmai pentru ca sunt la un pas de puscarie si Dragnea si Tariceanu, pentru fraude de multe milioane de euro. Rusia, care reprezinta o amenintare declarata la adresa Romaniei, de asfel de oameni are nevoie in tara noastra hotarati sa incalce orice lege, numai ca PSD sa ramana la putere. Si care asculta de orice ordin primit, ca sa nu ajunga ei insusi la parnaie. Eu am prognosticat, cu ani in urma, ca Iliescu pe Dragnea il va lasa ca urmas.

  raspunde comentariului
 • XXI

  17 februarie 2017 15:40
 • Adrian

  17 februarie 2017 13:16

  ILIESCU,ILIESCU ,ILIESCU!!restul ***!SUGE O,bot isor!

  raspunde comentariului
  • @Adrian

   17 februarie 2017 17:28

   Domnule Tutuianu, aici nu suntem in Parlament, ca sa va permiteti astfel de iesiri!

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design