Marea Șobolaniadă | OPINIE

de Grigore Cartianu , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 09:32, 18 iunie 2017
Marea Șobolaniadă | OPINIE

PSD traversează o criză de natură psihiatrică. Deciziile tembele se succed halucinant, absurdul e total. De câteva zile, Dragnea și ai lui par să-și fi pierdut mințile. Locuitori bezmetici ai unei case de nebuni.

Cum o fi să câștigi alege­rile cu 46%, să guvernezi pe creștere economică de 5% și să bagi țara în criză? Cât de iresponsabil poți fi? Cât de mult urăști poporul pe care-l reprezinți?

Luna trecută, Guvernul Grindeanu era giugiuc, acum e catastrofal. Dar vinovatul e unul singur: premierul rebel. Dragnea e Albă-ca-Zăpada de Cumbuco, iar ceilalți miniștri sunt numai buni de reșapat într-un nou guvern. Ce mai contează că unii au pierdut evaluarea cu 20-0 sau cu 38-1? În fond, evaluarea a fost făcută de doi oameni ai cimitirelor: Darius Vâlcov, cel care ascundea șpaga prin cavouri, și Liviu Dragnea, cel care scoate morții din criptă și îi duce la secția de votare.

Apropo de evaluare, memo­rabilă a fost o remarcă a lui Vâlcov: „La Ministerul de Interne sunt multe măsuri neîndeplinite, dar să trecem mai departe“. Să trecem, că se supără doamna Carmen de la Teleorman și e de rău.

Și pentru ca balamucul să fie total, iată-l pe Ponta în tandem cu Grindeanu în guvernul-cucilor-și-al-fantomelor! În plină criză, mitomanului i-a fost oferită funcția de secretar general în Palatul Victoria, iar guguștiucul a mușcat momeala.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Scurt, fără apărare, fără comentarii. Cam așa proceda un alt mustăcios al veacului trecut: Iosif Visarionovici Stalin. Atunci, excluderea venea la pachet cu glonțul. Acum e mai greu, dar nu se știe ce vremuri vor mai veni…

PSD e partidul execuțiilor sumare la nivel înalt: Geoa­nă a fost exclus, Zgonea exclus, Grindeanu exclus, Vanghelie „ejaculat“. De fapt, senzația e că toți au fost „ejaculați“. La fel procedau și strămoșii genetici ai PSD: Foriș luat la rangă, Pătrășcanu executat, Ceaușescu împușcat, Ana Pauker „eja­culată“, Drăghici „ejaculat“…

Avantajul e că, într-o asemenea bulă nebunească, publicul află adevăruri revoltătoare despre ambele tabere. Inclusiv electoratul PSD, neobișnuit să i se spună, de către televiziunile favorite, că Grindeanu e rău, Dragnea e ticălos și Ponta e mincinos. Și toate viceversele posibile.

Miercuri noaptea, Grindeanu a ieșit la rampă cu câteva afirmații șocante pentru alegătorii PSD:

• Guvernul a fost condus de un premier-marionetă („Toată echipa guvernamentală a fost nominalizată și făcută de domnul Dragnea. N-aș mai accepta așa ceva“).

• Dragnea e un dictator („De ce trebuie să pui presiune pe propriii tăi miniștri, puși de tine acolo? Nu am găsit un răspuns, decât unul singur, poate: dorința unui singur om de a avea toată puterea“).

• Talciocul funcțiilor în stat („În toată această perioadă, inclusiv în această seară în câteva rânduri, mi s-a propus șefia mai multor instituții ale statului doar ca să-mi dau demisia... sau chiar să fac parte din viitorul guvern ca vicepremier sau ministru“).

Deci omul e catastrofă ca prim-mi­nistru, dar îl punem să conducă alte instituții-cheie, gen șefia SIE, a Curții de Conturi, a ASF. Așa împarte PSD funcțiile de demnitate publică!

Și mai ascuțită a fost o altă săgeată trimisă de Grin­deanu: relațiile suspecte ale grupului Dragnea-Vâlcov cu rușii. „La politică externă, printre nerealizări e trecută dezvoltarea relațiilor cu Rusia. Îmi asum. Știam că România e în UE, iar UE a impus sancțiuni economice Rusiei. Poate că domnul Vâlcov și ceilalți știu altceva. Și de-asta trebuie să plec, pro­babil“.

Manifestanții #Rezist au obținut și ei, cu întârziere, o oarece satisfacție, într-un dialog al lui Grindeanu cu ziariștii.

Reporter: Ați mai aproba acum Ordonanța 13?

Grindeanu: Ordonanța 14, sigur!

Reporter: Vă e rușine de momentul cu știuca sau cu prima ședință de guvern?

Grindeanu: Sunt anumite lucruri pe care nu le-aș mai face.

Românii au învățat, de-a lungul timpului, că partidul-stat oferă stabilitate chiar și când traversează crize. Mai cad capete de activiști, dar partidul merge înainte. Acum, însă, trăiesc șoc după șoc. După numai cinci luni de la preluarea puterii, PSD lasă țara fără guvern.

Dar nici să-l schimbe nu prea e în stare. Se adună aici două neputințe: PSD nu e capabil nici să guverneze, nici să-și dea jos guvernul. PSD e partidul care în aceste zile defilează în fundul gol pe stradă. E prima oară când un partid ne-o spune pe șleau: ha, ha, ha, ce guvern de rahat v-am dat!

Dar de unde a plecat acest iureș năucitor? Criza din PSD nu are legătură cu programul de guvernare, ci cu frica de pușcărie. Dragnea a pus gând rău Guvernului Grindeanu dintr-un singur motiv: lui Daddy i se apropie condamnarea, iar Grin­deanu și Tudorel Toader nu se grăbeau cu maltratarea Codului Penal. Vine vacanța parlamentară, iar Dragnea vrea, probabil, ca problema pragului la abuzul în serviciu (neapărat mai mare de 108.000 de lei!) să fie rezolvată prin ordonanță de urgență.

Or, Grindeanu s-a lecuit în iarnă, cu Ordonanța 13, și nu vrea să repete „isprava“. Nici Tudorel Toader n-a vrut să‑și bage gâtul în laț pentru salvarea șefului PSD. Dragnea se teme că procedura parlamentară durează prea mult, iar el riscă să ajungă în pușcărie. De aceea forțează ordonanța de urgență. De aceea își sacrifică și propriul guvern. De aceea e în stare să dea foc României, chiar dacă vâlvătaia asta îl va pârli rău pe Daddy.

Grindeanu nu e un sfânt. A făcut multe porcării: ordonanțe nenorocite, numiri nerușinate, minciuni ordinare. Dar Dragnea vrea ca Grindeanu să facă și mai multe porcării. Mai multe chiar decât e în stare Grin­deanu să facă. De aici tot conflictul.

Program de guvernare? Vax! Trei vorbe goale, pentru proști. Pe PSD-iști îi doare-n cot de cei pe care-i guvernează. Iată, tocmai au aruncat în aer stabilitatea monedei naționale. Ieri,
cursul oficial a stabilit recordul negativ al ultimilor cinci ani: 4,5872 lei pentru un euro. O nenorocire tăcută pentru milioane de români. Iar asta nu scria în programul de guvernare!

Destinul a făcut ca marea criză din PSD, care ar putea pulveriza partidul pentru totdeauna, să explodeze în 13-15 iunie. Vă sună cumva zilele astea? 13-15 iunie 1990, 13-15 iunie 2017… Marea Mineriadă și Marea Șobolaniadă…

În acest an, planeta comemorează 100 de ani de la victoria bolșevismului în Rusia țaristă. Virusul răspândit atunci face ravagii și azi, chiar dacă bine deghizat. Dragnea, Grindeanu, Ponta, Vâlcov, Firea, Olguța și tovarășii lor sunt agenții nocivi ai acestui virus împotriva căruia n-am fost niciodată imunizați. Dacă nici acum nu ne vaccinăm, va fi vai și-amar de noi! 

Comentarii

 • viv

  09 iulie 2017 18:18

  Un singur lucru nu-l pot intelege de ce justitia nu este macar la nivelul presei. Macar o parte din ea ar trebui sa recunoasca ca are in interior, oameni slab pregatiti cel mai grav , usor influientabili si omeni corupti.Nimeni din justitie, n-a reactionat la manipularile grotesti facute de CCR , nici la ordonantele date de Guvern in apararea celor care fura , lipsindu-i de raspundere pentru faptele lor. doar niste avocati la unele posturi TV. Judstitia ar trebui sa se intrebe care este contributia ei la starea de fapt in care ajuns Romania in prezent.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 iunie 2017 11:36

  Justitia ar trebui sa-l judece pe Dragnea pentru toate megainfractiunile comise de respectivul telormanean in dauna statului roman, soldate cu prejudicii de sute de milioane de euro provocate tarii si care infractiuni au fost aduse la cunostinta publicului pe larg in cotidianul Romania Libera. De asemenea, infractorul Tariceanu trebuie judecat in ,,Dosarul Sterling, pentru petrolul si gazele din vecinatatea Insulei Serpilor facute cadou unei firme canadiene pe spaga. Ambii infractori, Dragnea si Tariceanu, trebuie inlaturati definitiv de pe scena politica si toti condamnatii care au produs pagube tarii de milioane de euro sa fie obligati sa restituie valoarea tuturor prejudiciilor, fara drept de prescriere a acestor sentinte.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 iunie 2017 8:48

  VREM DEMOCRATIE AUTENTICA IN ROMANIA ? O putem avea, daca in Parlament am avea un singur partid de centru-dreapta si candidatii nostri de pe locurile eligibile ale oricarui scrutin ar fi numai oameni afirmati in societate cu un caracter ireprosabil, oameni cu demnitate, cu experienta, competenti si patrioti, cum este, de exemplu, Catalin Avramescu. Cativa jurnalisti de la Romania Libera pot constitui un ,,Grup de Initiativa al Redactiei= ,,GI-romlib pentru intocmirea ,,Listei candidatilor apti pentru Parlament=LCAPP. Grupul de initiativa ,,GI-romlib raspunde de constituirea unui ,,Grup de Initiativa al Capitalei=,,GI-Cap, care raspunde de constituirea unui ,,Grup de Initiativa al Romaniei=,,GI-Ro pentru intocmirea LCAPP. Grupul de initiativa ,,GI-Ro raspunde de unirea fortelor politice de centru-dreapta intr-un singur partid si de intocmirea LCAPP

  raspunde comentariului
 • _de ras

  18 iunie 2017 11:11

  Hai Grindeanu cu OUG pentru curatirea administratiei de condamnati PENAL alesi sau numiti.

  raspunde comentariului
 • marian

  18 iunie 2017 9:48

  Bine,bine, dar oare Dragnea face jocul unei agenturi din est subminind economia Romaniei si batindu-si joc de romani sau trebuie sa -si consulte psihologul?

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  18 iunie 2017 8:26

  Sa nu ne grabim cu VICTORIA BALSHIVISMULUI in Rossia , Aceasta victorie nu este o victorie a rusilor ci a fost importata din GERMANIA . ,Concret, America anuntase, in vara anului 1917, ca pregateste UN CORP EXPEDITIONAR de armata care sa vina in Europa, sa sprijine efortul de razboi al Angliei si Italiei . ,Speriati, nemti au facut un plan de contracarare a interventiei americane in Europa . ,.Profitand de HAOSUL din Rossia, inradacinat datorita RAPACITATI BISERICII ORTODOXE RUSSE, ce profita din plin de naivitatea mujicului, inventand tot felul de moaste, sfinti, icoane facatoare de minuni, nemti au intervenit in Rossia, au dat jos guvernul pro engkez a lui Kerensky si au instalat guvernul BALSHIVIC, in frunte cu un paranoic, SIFILITIC, pe nume Lenin, care instalat la putere, a si emis LEGEA PACII, lege ce scotea Rossia din razboi, usurand astfel efortul Germaniei pe frontul de est . ,In dec 1917, primele nave cu soldati americani soseau deja in Albion iar mase mari de soldati nemti, comasati din rasarit, ii asteptau cu ghilelele pe teava tunului . ,Inteleg, din surse neoficiale, ca, in toamna se va reface TRENUL PLUMBURIU, al colonelului german, NICOLAEV, ce la dus pe Lenin din Elvetia la Smolnai !,.. .., Lui Grigore cartiane, un comunit sadea, i-ar prinde bine barem postul de FOCHIST in trenul plumburiu

  raspunde comentariului
  • ROMAN

   18 iunie 2017 12:32

   UBAFCA , iar ai baut mitilic cu ulei de motor si altoit cu Krakadil pana sa apara mira ? Domnul Cartianu e comunist cum esti tu membru al trupelor speciale din Legiunea Straina ! Mai ploua cu carnati zbarliti la Tiraspol ? Pune-l pe " Firul de praf " sa-ti tina sacul , v-ati argasit matele de atata stevie .... Pe surse Sunteti in atentia lui Tatuka Iosif , pregatiti coparseul pentru teleportare , Stalin l-a insarcinat pe Beria sa-i gaseasca 2 ordonante docile si profesioniste in matanii cu fruntea la buric , C.V -ul va recomanda ......hihihihihihihihihi SLAVA STALIN !

   raspunde comentariului
   • Joaquin Murieta @ ROMAN

    18 iunie 2017 13:16

    Domnule ROMAN , va vad om serios , sunteti sef de personal ? Nu puteti sa-l taiati pe pezevenghiul de UBAFCA de pe lista si sa ma treceti pe mine ? Sunt mai combativ , talambul de UBAFCA a fost muscat de tantari pe malul stang al Nistrului si are boala somnului , cand se trezeste are melicul de musca si reprezinta un pericol la inghinalele lui Tatuka . Am inceput antrenamentul , chiar acum ma rujez si ma schimonosesc facial in oglinda ....SLAVA STALIN !

    raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   18 iunie 2017 12:20

   VOMA DE BALEGA ROSIE MA-TA TE-A FACUT CU PERETELE DE LA UN WC PUBLIC? CAM ASA REIESE DIN POVESTEA ASTA ADEVARATA DE ALTFEL SI LEGATURA PE CARE O FACI CU GRIGORE CARTIANU. TU ESTI UN GUNOI, UN EXCREMENT FILO-RUS. ATAT.

   raspunde comentariului
 • W:

  17 iunie 2017 15:34

  Frumoasa analiza Grigore, cred ca Decebal de la Pitesti ar fi invidios pe tine dar nu ai nevoie de concurenti, esti tare, mereu dur si la subiect, duritatea ta este simplu adevar... Merci mult pentru analizele tale.

  raspunde comentariului
 • Alex.

  17 iunie 2017 8:24

  Cat timp mai trebuie sa treaca ca poporul roman sa-si dea seama ca cei care fura, mint cu nerusinarealbul este negru si invers,promoveaza nonvalorile,i-si bat joc de medici,profesori,artisti siscriitori nu au ce cauta in politica.Sunt-em de rasul lumii civilizate,care pe toate canalele diplomatice face bascalie prntru prostia din capul unor oameni politici.De ce atata mascarada pentru a salva cateva persoane de beciul domnesc pentru faptele facute acolo le este locul.

  raspunde comentariului
  • cuiul

   17 iunie 2017 8:50

   Da, acesta este -cuiul lui Pepelea-. Concetatenii nostrii inca nu s-au trezit. -a se vedea rezultatul votului de la Craiova, cu primar pe-se-de ... dar si rezultatul prezentei la vot - Sper ca se vor trezi pana la urma.

   raspunde comentariului
 • Petrescu

  17 iunie 2017 7:06

  O radiografie corecta a momentului sa nu uitam dar caracatiță rosie e răspândită până în catunele țării și de acolo își ia votanții psd ul mai mult decât atât și au pus copii, rudele în funcții importante cheie în structurile statului care pot fi greu dați jos .Grindeanu face pe victima dar are bubele lui și un trecut dubios având în vedere al cui fiu este.Important este ca aflăm amănunte cum se conduce tara asta cum se împart funcțiile.. Opoziția nu exista si nu profita de situația creată..

  raspunde comentariului
 • Grindeanu? FSN-ist de Timisoara

  16 iunie 2017 19:50

  Grindeanu... bleah ce timisorean de vaza intra in FSNFDSNPDSR PSD sau cum s-o fi numit PCR-ul in anii 90? Atunci cand Timisoara era in fierbere, cand se lansa Proclamatia de la Timisoara, cand in Timisoara fesenistii nu obtineau un scor mai mare de 0.001, EL se facea FSN-ist si acum e mandru. Pai atunci intrau in partid DOAR fostii comunisti si ciudatii. El ce o fi? Aloo, dl. Grindeanu, imi raspundeti si mie? Imi amintesc ca asta iarna cand a venit dl. Johannis la Guver va facuseti micmititel, nu aveati claxonul de azi. Pai... cum e? Ati mers la sala de atunci si ati pus muschi, ati gasit un stapan tare si acum tupeul e mare? Nu uitati ca suntei un FSN-ist de Timisoara, un ciudat. Probabil ca atunci cand noi eram incaierati de mineri Dvs. chefuiati la sediul partidului de bucurie, nu?

  raspunde comentariului
 • Stiuca

  16 iunie 2017 19:43

  Eu incerc sa imi inchipui o asemenea degringolada si un asemenea circ ieftin pe vremea lui Basescu. Ce ar fi fost ca Baescu sa decisa Boc-out, iar Boc sa apara la TV si sa zica NU, eu nu plec, ca partidul faca, ca partidul drege, etc. Cred ca Basescu i-ar fi dat vreo doua capete in gura - la propriu - de nu s-ar fi vazut. Doamne, de ce nu a fost asta prim-ministru pe vremea lui Base si sa fi avut aceleasi talente ca acum. Pana acum avea ochii vineti. Il caftea ala cu stiuca cu tot.

  raspunde comentariului
  • Imposibil

   17 iunie 2017 22:21

   Piticu' nu i-ar fi zis niciodata NU sefului, daca Basse i-ar fi sugerat - doar ! - ala micu' se batea singur, ca in desene animate ! Ala a fost, si mai continua, o adevarata marioneta, papusa de cirpa, servil pina la ridicol.

   raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  16 iunie 2017 16:25

  Cauza crizei este Iohannis si Grindeanu prea slugarnic cu Iohannis. Cei 6 000 000 000 de dolari donati de Iohannis lui Trump pentru a se construi zidul la granita cu Mexicul au cauzat un deficit in bugetul Romaniei care acum nu mai permite majorarile de salarii promise de PSD. O parte dintre acesti bani se vor intorce in contul lui Iohannis din Elvetia ca mita. Daca sustine lupta impotriva coruptiei Trump sa o sustina in SUA unde recent el a fost acuzat de procurorul shef din Washington DC de coruptie si luare de mita de la straini inclusiv Arabi si Rushi.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   18 iunie 2017 2:02

   Sa iti fu.t mortii in gat voma de balega rosie!

   raspunde comentariului
  • neneviziteazaunpsihiatru

   17 iunie 2017 8:48

   Ai nevoie de medic, de un medic psihiatru - bun de tot ca altfel nu ai leac ...

   raspunde comentariului
  • jimi

   16 iunie 2017 18:02

   Hei, ai mai scris si ieri ineptia asta.Azi doar copy-paste ai pus, acelasi mesaj aiurea. Tu stii ce inseamna sase miliarde de dolari? Construiesti un oras ca Brasov-ul din fir de iarba. Adica banii astia i-a dat Iohannis lui Trump sa fie primit la Casa Alba. Asta spui tu.

   raspunde comentariului
  • cireșica

   16 iunie 2017 16:37

   Sper ca, când ieșiti pe strada sunteți însoțit de cineva

   raspunde comentariului
 • Nicu Carasu

  16 iunie 2017 15:38

  Nu mi-am imaginat niciodata, va spun sincer, ca sa se intample ce s-a intamplat. Adica de vina pentru neaplicarea Programului de Guvernare sa nu fie doar Soros, Binomul Iohannis - Kovesi, multinationalele, ambasadele tarilor straine, bancile internationale care nu vor sa ne mai imprumute pentru platirea pensiilor si a salariilor ci chiar insusi premierul Sorin Grindeanu acum desconspirat. Rusine lui! Rusine Banatului si originii lui de copil cu parinti profesori. Mare dreptate are domnul presedinte Calin Popescu-Tariceanu cand infiereaza pretentiile si lenea cadrelor didactice. Iata ce monstru pot naste acestia!

  raspunde comentariului
  • Nicu Carasu

   16 iunie 2017 15:43

   Liviu Dragnea, suntem de partea ta...TOTI PENTRU UNU, UNU PENTRU TOTI! Un sfat daca se poate...pentru linistea noastra, a milioanelor de alegatori care te-am votat la sfarsitul anului trecut...CA SA NU AVEM EMOTI, FA CU UDMR ALIANTA...DA-LE ORICE, DA-LE TRANSILVANIA, DA-LE CRISANA, DA-LE AUTONOMIE, DA-LE CE VOR EI NUMAI NU NE FACE SA FIE ZIUA DE MIERCURI CEA MAI TRISTA A ISTORIEI NOASTRE VAZANDU-L PE TRADATORUL ACESTA DE TARA, GRNDEANU, LA CARMA UNUI GUVERN FANTOMA! Si mortii din cimitire te roaga, se rasucesc in mormant!

   raspunde comentariului
   • H2O

    18 iunie 2017 12:34

    NICU CARASU, cand ai scris aceste randuri erai beat sau esti un demn urmas al pcr-ului ?

    raspunde comentariului
 • tancelin

  16 iunie 2017 12:55

  Domnilor,Toata aceasta vanzoleala NU se datoreaza hazardului. Presedintele Trump care este si vca fi un Mare Presedinte american l-a luat la intrebari pe Domnul Presedinte Iohannis inauinta de orice alta discutzie care a urmat Mon Ami, eu intzeleg lupta pe care o ducetzi contra coruptziei , lupta Unica in lume, lupta pentru care lumera intreaga va respecta, Dar este un H I C in aceasta situatzie Cum toleratzi un PUSCARIAS sa va conduca guvernul, sa fie ales de popor si sa dicteze la cel mai inalt nivel politic??????????K? Domnul IOHANNIS avea raspunsul pregatit Domnule Presedinte, vom face tot posibilul pentru a sterge aceasta pata depe imaginea romaniei. Si va multzumim pentru cuvintele frumoase privind lupta anticoruptzie. Domnul Iohannis a mai intezles un lucru si anumle, CA , cu Dragnea si altzi puscariabili in guvern si primarii NU VOM AVEA INVESTITZII AMERICANE . Cum era normal Domnul Iohannis l-a informat pe Dragnea iar acesta incearca sa rezolve problema in stil komunist in loc sa demisioneze imediat din proprie initziativa.Noi credem ca justitzia noastra nu acorda atentzia cuvenita acestui handicap romanesc.

  raspunde comentariului
 • 27ani

  16 iunie 2017 11:36

  Din decembrie 1989 ma mir ca Romania a putut accepta un fe-se-ne comunist si ordinar. De atunci, aceasta puturosenie si-a schimbat numele de mai multe ori, s-a desfacut si refacut ---si din pacate, atat PNL cat si altii au facut targuieli impreuna cu aceasta șleahtă---. Din 1990 mă mir că un partid mizerabil care are unic scop ---dublu, de altfel - îmbogățirea hoților și distrugerea României--- nu dispare. Pentru cât rău a produs României și românilor, dacă România era trează ... șleahta era călcată în picioare de mult. Nu știu dacă autorul este naiv sau chiar speră, însă dacă speranța sa ca această pleavă să fie distrusă definitiv prin ultimul să act de jigodism ... tare bine ar fi. FE SE NE ... PE DE SE RE... PE SE DE ... PE SE DE RE ... PE DE ... PE DE LE si tot ce a ieșit din creuzetul Iliesco-fesenist ... ar trebui să dispară.

  raspunde comentariului
 • Nando

  16 iunie 2017 11:31

  Populatia Romaniei asista la un spectacol demn de pana lui Orwell.Obisnuiti sa voteze raul cel mai mic, romanii asista neputinciosi de asta data la "noaptea cutitelor lungi", editia revazuta si adaugita, la nivelul anului 2017. E drept, printre spectatori se afla si cei care au pus stampila in decembrie 2016 pe casuta cu candidatii psd chiar daca multi dintre acestia trebuiau sa fie exclusi de pe liste din cauza problemelor penale pe care le aveau...Asa ca nu stiu cu ce ochi vad spectacolul oribil tocmai cei care i-au trimis in parlament. O parte dintre acesti candidati au fost selectati ulterior de catre marele sef sa faca parte din guvern.Democratia noastra originala era incompleta daca nu se patenta acum si aceasta inventie daramarea guvernului tocmai de coalitia care l-a instalat. Motivul, sau motivele, alese pentru a explica lepadarea de propriul guvern par cusute cu ata alba fiinda in luna mai seful cel mare parea multumit de prestatia "slugilor", dar in iunie a descoperit iar niste gauri in activitatea lor, gauri mari de dimensiunea celor lasate, cica, de guvernul Ciolos, in buget....Faptul ca ponta a sarit in sprijinul lui grindeanu nu este nici surprinzator nici spectaculos. Sa ne aducem aminte cum s-au petrecut lucrurile in noiembrie 2015, atunci cand ponta a demisionat de la guvern sfatuit si fortat oarecum de dragnea, prietenul sau apropiat, cica, pana atunci. Ponta o fi inghitit atunci in sec, dar n-a uitat si nici nu l-a iertat, asa ca nu bag mana in foc daca nu cumva Dragnea a ales calea evaluarii activitatii guvernului, tocmai pentru a avea motive sa-l forteze pe grindeanu sa plece, dupa ce a banuit ca acesta il saboteaza sfatuit de ruda sa prin aliantaSorin este var primar cu Daciana.Intr-adevar, batalia de la varful psd este al nu stiu catelea episod din tragedia poporului roman, interpretata de comunistii si urmasii lor care se considera stapanaii de drept ai Romaniei.....

  raspunde comentariului
 • mircea

  16 iunie 2017 11:16

  Cum a putut aceasta Otreapa dracnea la pozitia ce o are?

  raspunde comentariului
 • PSD sau arta de a-si bate joc de Romania

  16 iunie 2017 9:54

  Garantorul si faptuitorul transmiterii virusului bolsevic a fost si este Ion Iliescu. Iliescu a fost si este matca the host. Sa scoata TVR de la arhiva inregistrarile cu Iliescu si ceilalti banditi - ulterior deveniti PSD isti - care cereau in transmisie directa interventia rusilor ca sa ne scape de 'teroristi', ajutorul minerilor in Bucuresti si demonizau Piata Universitatii. Scoateti transmisiile de la arhiva cu Iliescu, Petre Roman si sleahta caci nu-si mai aduc aminte si urla ca capetele de acuzare sunt o vinatoare de vrajitoare. Ei au demarat sobolaniada si s-au asigurat ca pot transmite stafeta virusata din cinci in cinci ani unor exemplare dupa chipul si asemanarea lor.Romani, sa ne vaccinam contra sobolaniadei - niciodata nu-i prea tirziu!

  raspunde comentariului
  • E tarziu!tot comunism ,fascism sau alte alea urmeaza indiferent cine vine.

   04 iulie 2017 9:57

   .

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design