18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleTianli cu capac auriu - Cel mai bun tratament pentru potență

Tianli cu capac auriu – Cel mai bun tratament pentru potență

Ingredientele sale naturale sunt binecunoscute datorită acțiunilor benefice pe care le are asupra organismului uman.

Acest produs natural poate stimula potența și contribuie la menținerea unei activități sexuale adecvate. Odată administrat acest produs, organismul se revigora, vei dormi mai bine, iar libidoul și apetitul sexual ți se vor îmbunătăți. De asemenea, acest supliment alimentar contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature și susținerea potenței sexuale.

Extractele din plante din conținutul produsului Tianli nu contribuie doar la stimularea funcțiilor sexuale, ci ameliorează și disfuncțiile erectile. Aceste ingrediente au proprietăți antioxidante, cu rol important în lupta împotriva radicalilor liberi, cei din cauza cărora apar numeroase afecțiuni și stresul oxidativ.

Medicina naturistă a folosit încă din antichitate ingredientele din compoziția Tianli. De exemplu, iarba țapului, unul din ingredientele acestui produs, este folosit în medicina naturistă chineză, deoarece îmbunătățește sănătatea sexuală.

De asemenea, studiile făcute pe animale au demonstrat că această plantă este un afrodisiac natural, cu efecte pozitive asupra producției de hormoni și a libidoului.

Iarba țapului are următoarele beneficii pentru organism:

-crește producția de testosteron și estrogen, mai ales în cazul femeilor aflate la menopauză:

– îmbunătățește libidoul;

– stimulează circulația sanguină;

– contribuie la ameliorarea impotenței sau uscăciunii vaginale;

– normalizează nivelurile de cortizol;

– ameliorează disfuncțiile erectile, contribuindla creșterea circulației în cadrul vaselor de sânge de la nivelul penisului. De îndată ce are loc stimularea sexuală, este eliberat oxid nitric cu scopul de a dilata vasele de sânge ale corpului cavernos, pentru a produce erecția.

Un alt ingredient important din compoziția suplimentului Tianli este rădăcina de Polygonum. Aceasta este cunoscută în China ca He-Shou-Wu datorită proprietăților sale de întinerire. Chinezii o folosesc în vederea promovării fertilității, prevenirii efectelor îmbătrânirii etc.  Deși este originară din China, această plată se cultivă și în Taiwan, Japonia și unele zone din America de Nord. 

Această plantă este recunoscută pentru faptul că sprijină creșterea fertilității in mod natural la bărbați si ca remediu contra impotenței.

Saline cristanche este un alt ingredient prezent în Tianli, cu beneficii extraordinare pentru organismul nostru. Acesta are capacitatea de a ameliora oboseala și de a susține potența sexuală, fiind un foarte bun tonic.

De asemenea, saline cristanche contribuie la creșterea libidoului în cazul bărbaților și femeilor,  fiind o plantă cu efect afrodisiac, întrucât conține acteozidă, salidroside și alte ingrediente chimice care susțin în mod eficient funcția SNC-ului (sistemul nervos central). De asemenea, poate crește secreția hormonilor și elibera neurotransmițatorii. Așadar,  poate crește libidoul.

Fructele goji fac și ele parte din compoziția suplimentului Tianli, iar chinezii consideră că acestefructe au o acțiune benefică asupra sistemului reproducător, fiind capabile să sprijine fertilitatea. Se pare că fructele de goji contribuie la creșterea numărului de spermatozoizi și vitalitatea lichidului seminal.

Dovezile indică că acestea ameliorează infertilitatea la femei, în cazul pacientelor cu insuficiență ovariană prematură și incapacitatea de ovulație în mod normal.

Rezultatul studiului realizat la Colegiul de Sănătate Publică de la Universitatea Wuhan din China, a arătat faptul că fructele goji contribuie la protejarea contra leziunilor țesutului testicular, provocate de expunerea la căldura. De asemenea, cresc activitatea antioxidantă a superoxid dismutazei în sistemul reproductiv.

 Din compoziția Tianli mai fac parte Hypoxis minor, Eleutherococcus senticosus, Damnacanthus, care acționează sinergic în vederea îmbunătățirii libidoului, revigorării organismului și nu numai.

Odată administrat acest supliment alimentar, acesta va începe să acționeze benefic asupra organismului. Astfel:

– va contribui asupra funcțiilor sexuale, susținând apetitul sexual;

– va acționa eficient contra problemelor legate de impotență;

– va ajuta organismul să se revigoreze și va ameliora starea de oboseală;

– datorită efectului antioxidant are capacitatea de a lupta contra acțiunii nocive a radicalilor liberi;

– are efecte afrodisiace, sprijinind astfel apetitul sexual;

– Tianli va sprijini buna circulație a sângelui la nivelul zonei pelviene și va contribui la reducerea retenției de fluid;

–  va ameliora disfuncțiilor erectile;

– va sprijini sănătatea sistemului imunitar.

Cei care au folosit Tianli consideră acest produs unul extraordinar și un ajutor de nădejde pentru toți cei care se confruntă cu un apetit sexual scăzut, cu disfuncții erectile etc. Ei au mărturisit că datorită Tianli te simți mai energic și mai în formă din punct de vedere sexual ca niciodată. Așadar, optează pentru Tianli pentru a-ți îmbunătăți apetitul sexual și libidoul.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial Tianli.com.ro

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă