17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleOu copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ou copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ingrediente

1-2 ouă

2-3 fâșii de bacon

puțină ceapă tocată

ardei gras roșu

sare, piper

unt

Mod de preparare

Ungem o formă de ceramică – sau de brioșe – cu unt. Tapetăm fundul și pereții formei cu fâșiile de bacon.
Adăugăm ceapa, ouăle, sarea și piperul. „Închidem” oul cu fâșiile de bacon rămase pe afară. Punem câteva feliuțe de ardei gras roșu tocat și dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 180 grade. Timpul și temperatura diferă de cât de moale vreți să fie oul.

Roxana Florescu,
www.lightgoodfood.ro

Cele mai citite

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...
Ultima oră
Pe aceeași temă