11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleO pisică a lăsat fără energie electrică mii de persoane

O pisică a lăsat fără energie electrică mii de persoane

Compania Entergy New Orleans a transmit un tweet, luni la 9:30 a.m, în care a anunţat ce s-a întâmplat, scrie Descoperă.

„O pisică a pătruns într-o substaţie ce alimentează zona centrală şi-a dus la un scurtcircuit al echipamentului. Echipele încearcă să repare problema şi să restabilească furnizarea electricităţii”, au afirmat membrii companiei pe Twitter.

Curentul electric a fost repornit câteva ore mai târziu, afirmă compania. Pisica ce nu a supravieţuit incidentului nu este primul animal ce a pătruns într-o astfel de încăpere. „În mod normal, veveriţele sau alte animale mici pătrund în încăpere. Am încercat să instalăm mai multe dispozitive de protecţie, atât pentru a evita penele de curent, cât şi pentru a salva animalele”, a adăugat compania. 

 

 
 

Cele mai citite

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...
Ultima oră
Pe aceeași temă