18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleCu Gluconature diabetul se poate trata!

Cu Gluconature diabetul se poate trata!

Medicina tradiţională chineză, aprofundată în 5.000 de ani de civilizaţie, vă propune o alternativă naturală pentru a combate diabetul. Fără chimicale, fără efecte secundare, cu garanţia calităţii apreciate la nivel mondial, suplimentul alimentar GlucoNature este prezent acum şi în ţara noastră! Alege calea cea mai echilibrată pentru a-ţi recâştiga sănătatea.

Gluconature este singurul produs din Romania care ajuta la scaderea glicemiei, reglarea tensiunii arteriale si la inlaturarea simptomelor diabetului.

Cum te ajuta Gluconature?

– Ajuta la scaderea treptata a glicemiei si la reglarea tensiunii arteriale

– Ajuta la refacerea circulatiei periferice

– Protejeaza si reface celule beta din pancreas

– Scade frecventa urinarilor nocturne

– Reface metabolismul rinichilor

– Elimina treptat setea si foamea excesiva

– Reface tonusul si elimina transpiratiile nocturne

– Ajuta peroanele cu retionopatie si neuropatie diabetica

Rezultate benefice şi de durată

Încă din primele două săptămâni de la începerea tratamentului cu suplimentul alimentar GlucoNature veţi putea observa că oboseala constantă dispare, tensiunea, colesterolul, setea excesivă şi pofta de mâncare încep să se regleze, vederea se îmbunătăţeşte, urinaţi mai rar, somnul este mai odihnitor, transpiraţi mai puţin noaptea, iar durerile de cap, stomac, piept, spate sau umeri sunt simţitor diminuate. În plus, GlucoNature contribuie la tratarea eventualelor disfuncţii sexuale ale bărbaţilor. După a treia sau a patra săptămână, începe să scadă şi glicemia. Cele mai radicale schimbări se văd după 2-3 luni, în funcţie de gravitatea bolii. Foarte mulţi dintre pacienţii care au folosit GlucoNature timp de câteva luni, au reuşit să işi reducă doza zilnică de insulină şi chiar mai mult, au fost persoane care au renunţat la insulină complet.

Prospect Gluconature

Compozitie: Salvie Chinezeasca 180 mg, Senna Obstusifolia 150 mg, Angelica Sinensis 40 mg, Radacina de Astragalus 30 mg, Momordica 20 mg, Seminte de lotus 10 mg, Ganoderma Lucidum 10 mg.

Mod de administrare: 2-6 pastile pe zi, minim 6 luni, se administreaza in paralel cu tratamentul prescris de medic.

Forma de prezentare: 60 capsule de origine vegetala. Se recomanda administrarea a 4 cutii de Gluconature care va sunt de ajuns pentru 2 luni de administrare. In functie de stadiul afectiunii dumneavoastra, puteti administra 4 capsule pe zi, astfel: 2 dimineata si 2 la pranz. Capsulele de Gluconature trebuie inghitite inainte de masa cu aprox.30 de minute pentru o mai buna absorbtie in organism, cu apa putin calduta. Pe perioada administrarii Gluconature este indicat sa reduceti consumul de alimente picante, cu multe condimente, cu multa grasime, reci sau foarte fierbinti. Cand apar primele rezultate cu Gluconature, puti vorbi cu doctorul dvs. pentru a reduce doza de tratamen.

Nu se recomanda Gluconature persoanelor cu sensibilitate la oricare din ingredientele din compozitia sa.

Gluconature este inregistrat la IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania),Ministerul Sanatatii Cipru si FDA ( Food and Drug Administration din SUA).

Gluconature pret

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi si reduceri la Gluconature, acum aveti transport GRATUIT la orice comanda incepand cu pachetul de 2 bucati. Asadar, aveti la pachet de 2 bucati Gluconature pret mai mic cu 25% din Gluconature pret intreg, la pachetul de 4 bucati, aveti un pret redus cu 33%, la pachetul de 6 bucati aveti Gluconature pret cu 39% mai mic, iar la cel de 10 bucati, aveti Gluconature pret redus cu 44%. La toate aceste pachete beneficiati de TRANSPORT GRATUIT.

Acest produs extraordinar se găseşte în magazinul online bioo.ro

Cele mai citite

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...
Ultima oră
Pe aceeași temă