17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleBeyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, se va căsători marţi, în Mumbai, cu Anand Piramal, în vârstă de 33 de ani. Festivităţile încep însă din weekend, în oraşul Udaipur, unde vor avea loc petreceri şi ritualuri de dinainte de căsătorie.

Invitaţii la nuntă au acces la o aplicaţie cu activităţile cuprinse în program, între care şi un concert privat susţinut de Beyonce. 

Peste 100 de zboruri charter vor ateriza pe aeroportul din Udaipur, care este rar folosit, a precizat o sursă pentru Reuters.

Între vedetele de la Bollywood care vor fi prezente la evenimente se numără actriţa Priyanka Chopra, care s-a căsătorit săptămâna trecută cu Nick Jonas.

Presa indiană a speculat că la nuntă vor participa fostul preşedinte american Bill Clinton şi soţia lui, Hillary Clinton.

Cele mai citite

PNL îl trimite înapoi la Brașov pe ministrul Veștea

Conducerea PNL l-a desemnat pe Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Veștea va fi candidatul...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

FOTO. WhatsApp pregătește schimbări majore. Aplicația își va modifica designul

WhatsApp, aplicația cu milioane de utilizatori, își pregătește utilizatorii pentru o serie de schimbări semnificative. Una dintre cele mai notabile este modificarea designului aplicației....
Ultima oră
Pe aceeași temă