15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCioloș, către internauți: Nu vindem Portul Constanța

Cioloș, către internauți: Nu vindem Portul Constanța

Premierul Dacian Cioloș a răspuns, pe Facebook, internauților care i-au pus întrebări. Unul dintre ei l-a întrebat pe șeful Executivului dacă va vinde Portul Constanța olandezilor, în schimbul aderării la spațiul Schengen. 

”Nu, nu am de gând să vând nimic, nici portul Constanța și nici altceva. E păcat că unii care cred că lovesc în mine cu astfel de speculații iresponsabile, lovesc de fapt în România și învrăjbesc oamenii”, a scris Cioloș pe pagina sa oficială de Facebook. 
El a mai fost întrebat și despre semnarea unui nou acord cu Fondul Monetar Internațional (FMI), dar și despre noul site privind transparentizarea bugetară. 

” Dimpotrivă, am spus deja la început de mandat că nu cred că în situația actuală România are nevoie de un acord cu FMI.”, a scris premierul, fiind întrebat de un alt internaut despre încheierea unui nou tratat cu FMI. 

Vineri, Guvernul a lansat platforma transparenta-bugetara.gov.ro, unde toate ministerele vor trebui să încarce datele privind modul cum au cheltuit banii publici. 

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă