Groupama şi Uniqua Asigurări au fost amendate de ASF cu câte 10.000 de lei pentru nereguli în ofertele RCA la o lună

de Mihai Diac , 13 iulie 2017 - stire actualizata la ora 21:01, 13 iulie 2017
Foto: Arhivă

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis sancţionarea societăţilor Groupama şi Uniqa Asigurări cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare, precum şi sancţionarea cu avertisment scris a directorilor acestor societăţi, anunță un comunicat transmis joi de ASF, preluat de Mediafax.

Consiliul ASF a aprobat şi rezultatele controalelor inopinate desfăşurate la societăţile Asirom, Groupama, Generali şi Uniqa Asigurări. „În urma verificărilor, a fost decisă sancţionarea societăţilor Groupama şi Uniqa Asigurări cu amendă în cuantum de 10.000 de lei fiecare, precum şi sancţionarea cu avertisment scris a directorului general al societăţii Groupama şi a preşedintelui directoratului societăţii Uniqua Asigurări”, precizează ASF.

În sarcina celor două societăţi a fost instituită obligaţia remedierii neregulilor constatate.

În luna iunie, ASF a demarat o serie de controale la mai multe societăţi de asigurări susceptibile că nu acordau poliţe RCA cu valabilitate de o lună, iar ulterior societăţile respective au replicat că acordă astfel de poliţe.

Comentarii

  • Mihai A.

    13 iulie 2017 23:00

    E Uniqa, nu Uniqua, precum in titlu.Dar, mai degraba, ca utilizator de RCA, cum e probabil cel putin 1 din 3 romani, poate aflam si noi CAE din societatile de asigurari comercializeaza polite RCA de o luna si nu la pret precum cele de sase luni. Ca ne intereseaza poate pe unii dintre noi...

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design