6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDelta Studio deschide patru noi showroom-uri în România (P)

Delta Studio deschide patru noi showroom-uri în România (P)

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio este acum prezentă cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România. Toamna aceasta marchează deschiderea showroom-urilor din Cluj-Napoca și Timișoara și reinaugurarea showroom-ului din Constanța și a Studioului Militari, București, care devine monobrand Kerama Marazzi.

Noile showroom-uri din Timișoara (Calea Bogdăneștilor, Nr. 39) și Cluj-Napoca (Str. București, Nr. 89) expun o selecție esențială de concepte și soluții pentru amenajări de interior: gresie și faianță, mozaic, parchet, mobilier, obiecte și soluții sanitare, uși, decorațiuni și nu numai.

Delta Studio oferă soluții și concepte de amenajare complete ce integrează designul, realizate de echipa proprie de arhitecți de interior și adaptate specificului fiecărui spațiu, cu un portofoliu de produse de top de la producători atent selecționați și cu servicii suport (proiectare, instalare, garanție, service).

Prin sloganul „amenajări inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă își doresc o amenajare deosebită, în acord cu cele mai noi tendințe în design și tehnologie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă