16.3 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăInternaționalChildren of Bodom promite un concert apocaliptic la Bucureşti

Children of Bodom promite un concert apocaliptic la Bucureşti

Children Of Bodom este una dintre cele mai bune formaţii de export din Finlanda, iar 19 martie 2011 dă startul noului turneu european ce vine să aducă discul de aur („Relentless Reckless Forever”) şi în România.
 
   Concertul din România este produs de către Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock, iar alături de Children Of Bodom sunt invitate şi formaţiile Ensiferum (Finlanda) şi Machinae Supremacy (Suedia). Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti în data de 20 aprilie 2011.
 
   Alexi Laiho, liderul formaţiei COB, ne-a declarat: „Romania se numără printre ţările în care nu am cântat până acum iar faptul că în acest turneu ajungem la voi (n.r. în România) face ca acest show să fie unul special atât pentru voi cât şi pentru noi. Este normal să-l privim cu alţi ochi şi să oferim un show la turaţie maximă. Va fi ceva apocaliptic…”
   „Relentless Reckless Forever” a fost înregistrat în Petrax Studios din Finlanda cu faimosul producător Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).
 Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim la  următoarele preţuri:
 87 lei pentru primele 500 bucăţi,  95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 19 aprilie 2011,  110 lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achiziţionează doar la intrarea în locaţia evenimentului. 

Cele mai citite

Adolescent de 14 ani, drogat, prins în timp ce conducea un moped furat

Minorul furase mopedul și avea un pasager în vârstă de 11 ani. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au oprit, după ce au observat că...

Se scoate la licitație un tronson al unui drum de mare viteză

Un nou tronson din drumul expres Târgu Jiu - Filiași a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...

Nicolae Ciucă are un plan pentru relansarea industriei românești: „România produce”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul...
Ultima oră
Pe aceeași temă