14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Expoziţie cu tablourile lui Corneliu Drăgan-Târgovişte la Elite Art Gallery

FOTO Expoziţie cu tablourile lui Corneliu Drăgan-Târgovişte la Elite Art Gallery

Cele mai recente tablouri ale artistului Corneliu Drăgan-Târgovişte pot fi admirate în cadrul expoziţiei de grafică, pictură şi acuarelă „Mărţişor” de la Elite Art Gallery. 

“Întreaga expoziţie reprezintă rodul muncii din ultimul an. În lucrările expuse predomină peisajul citadin în care personajele circulă, trăiesc şi sunt trezite la viaţă de culorile ce le conturează. Nici zona rurală nu este uitată, casele şi peisajele fiind emblematice în aceste lucrări”, a spus acuarelistul Corneliu Drăgan-Târgovişte.

„Pictorul Corneliu Drăgan-Târgovişte este o revelaţie constantă a creaţiei plastice contemporane. De fapt, preferăm să ne răsfăţăm descoperind mereu minunile pe care ni le dăruieşte la fiecare simeză, ştiind că o expoziţie Corneliu Drăgan Târgovişte ne relevă orizonturi noi şi apropieri pline de plăcutul mister al descoperirii. După o intensă imersiune în paradisul de acuarelă, a venit şi clipa aşteptată, a coborârii acrilului pe paletă şi pânză, a revenirii la tuşa zăbovită, mângâiată, modelată“, a apreciat Marius Tiţa, cunoscut publicist şi analist al pieţei de artă.

Expoziţia „Mărţişor” poate poate fi vizitată până pe 15 martie, în fiecare zi de luni până vineri, orele 11:00 – 19:00, iar sâmbătă între orele 10:00 – 14:00, la Elite Art Gallery, Strada Academiei, nr.15.

Corneliu Dragan-Târgovişte este un artist român, ce abordează multiple ramuri ale artelor vizuale, precum pictură, acuarelă, grafică, icoane şi caricaturi. Şi-a expus lucrările în numeroase expoziţii de-a lungul timpului atât în România, cât şi în ţări precum Franţa, Turcia, Canada şi Germania. Are, de asemenea, lucrări în colecţii particulare şi de stat din România, Israel, Franţa, Germania, Turcia, Spania, Federaţia Rusă, Statele Unite, Elveţia, Cehia, Belgia, Olanda, Brazilia, Mexic, Marea Britanie.

Artistul este singurul acuarelist român ales să facă parte din prestigioasa Societate a Acuareliştilor din Birmingham, care adună în prezent 81 de acuarelişti britanici şi internaţionali. Citeşte mai multe aici.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă