16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Bancpost: bravo pentru responsabilitate

Bancpost: bravo pentru responsabilitate

Primii 20 de ani se cuantifică în cifre importante: Bancpost este o bancă de top 10, este al 5-lea nume de marcă bancar din punctul de vedere al notorietăţii publice, are peste un milion de clienţi pentru care oferă produse şi servicii prin intermediul a 284 de sucursale şi a peste 3.000 de angajaţi.

Toate acestea înseamnă încredere şi responsabilitate. Iar încrederea şi responsabilitatea clienţilor se măsoară în numărul celor care aleg să economisească folosind produsele Bancpost. Există cu siguranţă o mulţime de motive pentru a pune un ban deoparte şi aceste motive diferă pentru fiecare dintre noi, în funcţie de perioada vieţii în care ne aflăm, de planurile de viitor şi, nu în ultimul rând, de venituri. Dar până la urmă pentru ce economisim? În primul rând, pentru sentimentul de siguranţă pe care îl aduc cu ei banii economisiţi. Apoi, pentru a trece mai uşor printr-o perioadă viitoare cu cheltuieli mai mari – naşterea unui copil, perioada de studii sau pur şi simplu pentru a investi în ceva de valoare mai târziu. Este importantă alegerea celui mai potrivit produs de economisire în conformitate cu planurile noastre financiare.

Cum aleg depozitul potrivit

Dacă ştim că este posibil să avem nevoie de bani curând, nu are rost să alegem un depozit pe o perioadă lungă de timp. Dacă vrem ca lunar să avem o sursă suplimentară de bani, alegem un depozit la termen, dar cu plata lunară a dobânzii.

Putem adăuga şi un card la contul în care este virată dobânda şi astfel ne putem folosi foarte simplu de aceşti bani fie plătind cu cardul la comercianţi, fie retrăgând bani de la orice bancomat.

Promoţie de aniversare

Pentru toţi cei care dovedesc un comportament financiar responsabil şi care aleg să economisească, Bancpost a lansat Depozitul Aniversar. Astfel, sunt răsplătiţi cu dobânzi pe măsură toţi cei care vor să beneficieze cât mai mult de banii lor. Şi, pentru că la aniversare se fac cadouri, Bancpost oferă 20 de premii a câte 2.000 de lei pentru Depozitele Aniversare constituite până la data de 31 august 2011. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi. Noul produs de economisire lansat de către Bancpost, Depozitul Aniversar, este un depozit pe 4 luni, pentru persoane fizice, clienţi noi sau existenţi, care îşi constituie depozite din fonduri noi. Suma minimă pentru constituire  este de 3.000 lei/euro pentru depozitele în lei, res-pectiv euro. Pentru a beneficia de toate avantajele ofertei aniversare a Bancpost, clienţii pot merge în orice sucursală si solicita o prezentare completă a produsului. Depozitul Aniversar este un produs garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (în limita plafonului comunicat de acesta).

Clienţi cu capul pe umeri

„Bancpost vrea să le spună BRAVO tuturor clienţilor responsabili cu gestionarea bugetelor lor şi care dovedesc maturitate financiară exploatându-şi la maximum veniturile”, a declarat Kyriakos Xydis, vicepre-şe-dinte executiv Distribuţie Retail, Bancpost. „Prin oferte speciale, cum e Depozitul Aniversar, vrem să celebrăm alături de clienţii noştri atât realizările importante pentru noi, cum e aniversarea a 20 de ani de Bancpost, cât şi reuşitele lor, de la cele de zi cu zi până la cele mai importante. Decizia de a apela la produse de economisire poate părea pentru cei mai mulţi un lucru firesc, înscris deja în rutina cotidiană. Pentru noi, însă, este un motiv să recompensăm responsabilitatea cu un sincer BRAVO”, a adăugat el.  

Cele mai citite

Dan Podaru și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Dan Podaru, fost consilier local PNL, a anunţat, joi, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 1 din partea Partidului Ecologist...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...
Ultima oră
Pe aceeași temă