18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialCarrefour Group va deschide în curând la Constanţa şase supermarket-uri: Carrefour Market

Carrefour Group va deschide în curând la Constanţa şase supermarket-uri: Carrefour Market

Prin parteneriatul incheiat in aceasta toamna cu Carrefour Romania, Aliment Murfatlar, un brand, bine cunoscut si apreciat de catre constanteni, cu o traditie de peste 20 de ani in orasul de la malul marii, va purta haine noi.

Carrefour Romania a inchiriat sase magazine de la Aliment Murfatlar in Constanta, care au o suprafata totala de vanzare de 3.425 mp, acestea urmand a activa sub sigla Carrefour Market, fiind supermarket-uri.

„In curand, in Constanta, vom deschide cele sase supermarket-uri Carrefour Market. Carrefour are deja in Constanta un hypermarket si suntem convinsi ca si supermarket-urile noastre vor fi apreciate de catre constanteni”, a declarat Francois-Melchior de Polignac, Director General Carrefour Romania.
„A venit timpul unei schimbari pentru Aliment Murfatlar – ne-a declarat ing. Corniciuc Elena – Director General si Presedintele al Consiliului de Administratie; si ne bucuram ca in magazinele noastre din 6 zone ale orasului: Antoniadis, Piata CET, Tomis IV, Piata Tomis Nord sau Al Lapusneanu si 1Decembrie, clientii nostri fideli si nu numai, vor putea aprecia varietatea si calitatea produselor si serviciilor oferite de retailerul international de prestigiu Carrefour Romania.”

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.

In Romania, Grupul Carrefour numara in prezent, 24 de hypermarket-uri Carrefour, 59 de supermarket-uri Carrefour Market, si 8 magazine de proximitate Carrefour Express.

Cele mai citite

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Ce au discutat Klaus Iohannis și premierul armean Nikol Pașinian la New York

Preşedintele român Klaus Iohannis a avut miercuri, la New York, o întâlnire cu premierul armean Nikol Paşinian, pe marginea Adunării Generale a ONU, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă