16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Comisar de la Protecţia Consumatorului, bătut şi scuipat într-o parcare

VIDEO Comisar de la Protecţia Consumatorului, bătut şi scuipat într-o parcare

Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, o echipă a comisariatului a mers, sâmbătă, în control la centrul comercial, dar incidentul a izbucnit în parcarea complexului, din cauza unui loc de parcare.

“Astăzi (sâmbătă – n.r.), pe baza unei sesizări din spaţiul online, am desfăşurat un control operativ la un magazine din complexul comercial. Unul dintre colegii mei prezent la control a fost lovit şi înjurat în parcare”, a precizat Constantinescu.

Incidentul a izbucnit din cauza locurilor de parcare, agresorul acuzând că autoturismul său a fost blocat de cel al comisarului şi a fost filmat chiar de către cel agresat.

Pe imagini se vede cum agresorul coboară de mai multe ori din maşină, îl loveşte, înjură şi scuipă pe reprezentantul OPC, în timp ce soţia îl roagă să se calmeze pentru că s-a speriat copilul, prezent la scena, din maşină.

Comisarul OPC intenţionează acum să meargă la medicina legală pentru un certificat medico-legal şi apoi să depună o plângere la Poliţie.

Cele mai citite

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...

Spitalul Foișor, noi informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic

Spitalul Foişor a anunțat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că starea generală de sănătate a actorului Florin Piersic se ameliorează uşor. „Evaluarea domnului...

Importanța recenziilor online și a prezenței digitale pentru spălătoria ta auto

sursa foto: shutterstock.com În era digitală, succesul unei spălătorii auto poate depinde în mare măsură de recenziile online și de vizibilitatea sa în mediul digital. Află cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă