11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn italian urmărit internaţional a fost prins în Bihor

Un italian urmărit internaţional a fost prins în Bihor

Bărbatul este cercetat pentru aderare la grup infracţional organizat de tip mafiot care se preocupă de asasinate, trafic de stupefiante şi vătămare corporală gravă în scop de intimidare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat şi reţinut un bărbat, de 35 de ani, din Italia, urmărit internaţional.

”Autorităţile italiene au emis pe numele său un mandat european de arestare, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de aderare la grup infracţional organizat de tip mafiot care se preocupă de asasinate, trafic de stupefiante şi vătămare corporală gravă în scop de intimidare”, anunţă Poliţia Română.

Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în vederea prezentării la Curtea de Apel Oradea.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Cele mai citite

Google Maps face viața șoferilor mai ușoară. Ce funcții noi a introdus

Google Maps vine cu noi update-uri. Șoferii sunt principalii beneficiari, mai ales conducătorii de mașini electrice. Modificări aduse aplicației Google Maps Noua actualizare introduce suport îmbunătățit...

OpenAI a lansat un nou model de inteligență artificială și versiunea desktop a ChatGPT

OpenAI a lansat luni un nou model de inteligenţă artificială şi o versiune desktop a ChatGPT, împreună cu o nouă interfaţă pentru utilizatori, transmite...

Importanța recenziilor online și a prezenței digitale pentru spălătoria ta auto

sursa foto: shutterstock.com În era digitală, succesul unei spălătorii auto poate depinde în mare măsură de recenziile online și de vizibilitatea sa în mediul digital. Află cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă