21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialOţelul Galaţi părăseşte Liga Campionilor fără niciun punct: scor 0-1 cu Benfica...

Oţelul Galaţi părăseşte Liga Campionilor fără niciun punct: scor 0-1 cu Benfica în ultima etapă

Campioana României, Oţelul Galaţi, părăseşte Liga Campionilor fără niciun punct câştigat, după ce a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), partida cu formaţia portugheză Benfica Lisabona, în etapa a 6-a, ultima, a grupei C a competiţiei, potrivit Mediafax.

Benfica a deschis scorul în minutul 7, prin Oscar Cardozo, care înscrie din şapte metri, după o centrare venită de la Gaitan.

Benfica: Artur – Amorim, Garay, Jardel, Emerson – Witsel, Javi Garcia, Aimar (Rodrigo ’70) – Bruno Cesar (Nolito ’57), Oscar Cardozo (Saviola ’78), Gaitan. Antrenor: Jorge Jesus.

Oţelul: Grahovac – Râpă, Benga, Perendija, S.Ilie (Ljubinkovici ’21) – Antal (Frunză ’81), Neagu (Pena ’70), Filip, Giurgiu, Iorga – Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Cardozo ’70 / Ljubinkovici ’83, Giurgiu ’86

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Germania, condusă la centru de Manuel Grafe, ajutat la cele două linii de Markus Häcker şi Guido Kleve, în timp ce rezervă a fost Robert Hartmann. Asistenţii suplimentari au fost desemnaţi Christian Dingert şi Tobias Welz.

Oţelul a pierdut toate meciurile din grupa C a Ligii Campionilor: 1-2 şi 2-3 cu FC Basel, 0-1 în ambele întâlniri cu Benfica Lisabona şi 0-2 în ambele meciuri cu Manchester United.

Cele mai citite

Minerii amenință cu proteste și declanșarea grevei generale din cauza legii pensiilor

Reprezentanții Federației Naționale Mine Energie intenționează să sesizeze Guvernul României cu privire la declanșarea unui conflict de muncă, care va fi urmat de acțiuni...

Mașină de aproape o jumătate de milion de dolari, la Registrul Auto Român

O mașină în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari a fost adusă la Registrul Auto Român pentru efectuarea inspecției tehnice. Mașina...

Se scoate la licitație un tronson al unui drum de mare viteză

Un nou tronson din drumul expres Târgu Jiu - Filiași a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...
Ultima oră
Pe aceeași temă