15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO. Vreme frumoasă de Florii. Temperaturile maxime vor depăși 20 de grade

METEO. Vreme frumoasă de Florii. Temperaturile maxime vor depăși 20 de grade

Vremea se anunță frumoasă și caldă în acest weekend în cea mai mare parte a țării, doar în est și sud-est fiind posibile ploi trecătoare, arată Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua şi 6-10 grade noaptea, iar în Crişana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade şi minime de 5-8 grade, sâmbătă şi duminică fiind condiţii reduse de ploaie, informează ANM, citată de News.ro.

În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi şi  vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua şi 2-7 grade noaptea.

În Maramureş, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade şi minime de 4-7 grade.

Şi în Moldova va fi o încălzire a vremii începând de duminică, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade şi noaptea de 4-7 grade.

În Dobrogea, temperaturile vor fi în creştere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade şi minime de 6-9 grade.

În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua şi 6-9 grade noaptea, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse. 

În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea.

Şi la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua şi 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei. 

 

Cele mai citite

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă