METEO: Vremea se încălzeşte la început de săptămână

de Carla Popa , 22 februarie 2016 - stire actualizata la ora 10:49, 22 februarie 2016
METEO: Vremea se încălzeşte la început de săptămână

ANM anunţă că luni, 22 februarie, vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi ridicate de până la 17 grade. Cerul va avea înnorări, la începutul zilei, în zona Carpaţilor Orientali, unde temporar se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie, iar noaptea în regiunile intracarpatice, unde, doar izolat spre dimineaţă, este posibil să plouă slab.

Vântul va sufla tare la munte, unde rafalele vor depăşi 90...100 km/h. Local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului şi în restul teritoriului, dar cu viteze de până la 50...60 km/h.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creştere, va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...6 grade Celsius.

Comentarii

  • Dadi

    22 februarie 2016 11:34

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design