METEO: cum va fi prima zi de primăvară

de Carla Popa , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 23:56, 29 februarie 2016
METEO: cum va fi prima zi de primăvară

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, marţi, vremea se va menține caldă în întreaga țară, cu excepția regiunilor de vest și nord-vest. Temperaturile vor fi cuprinse între -1 grad și 20 de grade, cele mai ridicate valori termice înregistrându-se în sudul Munteniei.

Cerul va fi variabil, dar în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vor fi înnorări și va ploua, pe arii extinse în Maramureș, și local în Transilvania și Banat. Vântul va avea intensificări la munte și în prima parte a intervalului și în celelalte regiuni.

Şi la Bucureşti vremea va fi caldă și vor fi condiții de ploi slabe. Temperatura va urca în termometre până la 18 grade Celsius, iar presiunea atmosferică va fi de 757 mmHg.

 

Comentarii

  • gheorghe

    01 martie 2016 6:43

    Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte-spirit de echipa-cunostinte minime operare calculator word, navigare internet-deschis spre nou si spre autodezvoltare-persoana pozitiva increzatoare in fortele propii-experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacereSe ofera - perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern- posibilitatea de ascensiune profesionala- venit motivant pe masura realizarilor.Detalii la adresa gheorghe_fmyahoo.ro

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design