17 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialHCM joaca in optimi cu Veszprem

HCM joaca in optimi cu Veszprem

» Echipa de pe litoral a avut noroc la tragerea la sorti a optimilor Ligii Campionilor si va juca in compania ungurilor de la Veszprem, echipa regretatului Marian Cozma.

» Constantenii vor evolua in compania echipei pe care si-au dorit-o si au evitat echipe precum Kiel sau detanatoarea trofeului, Ciudad Real.

La Viena a avut loc, ieri, tragerea la sorti a optimilor Ligii Campionilor la handbal. HCM Constanta s-a aflat in urna a patra si putea intalni doar trei echipe, mult mai bine cotate. Dintre acestea, doar echipa ungara Veszprem nu impresiona prin palmares. Constantenii au avut noroc si vor intalni echipa ungara. Inaintea tragerii la sorti, constantenii declarau ca vor sa joace in compania ungurilor. Asa s-a intamplat si Toma, Popescu si compania vor avea o mica sansa. Aceasta este destul de mica, in conditiile in care formatia ungara a defilat in grupa ei, acumuland o singura infrangere in zece partide, 29-32 cu puternica formatie germana Rhein-Neckar Lowen. Constantenii sunt optimisti si spera ca pot realiza o noua surpriza.

 

"Suntem constienti ca va fi o partida extrem de dificila. Veszprem este una din marile forte ale handbalului continental, dar asta nu ne face pe noi sa fim invinsi din start. Avem si noi sansa noasta si o vom juca pana la capat", a declarat secundul constantenilor, Eden Hairi. Portarul Popescu a spus: "Am reusit sa invingem pe Montpellier, care este candidata la castigarea competitiei, deci avem valoare sa trecem si de Veszprem. Totul depinde de forma de moment, daca prindem o zi buna, atunci avem sanse destul de mari".

» Cine este Veszprem
Echipa ungara MKB Vesprem KC este cea mai puternica echipa din Ungaria, o prezenta constanta in fazele superioare ale Ligii Campionilor. In ultimele 16 sezoane europene, Veszprem a jucat de 13 ori in Liga unde a ajuns de doua ori in semifinale si o data in ultimul act. Singurul trofeu european major al formatiei ungare este insa castigarea Cupei Cupelor, in urma cu doua sezoane.

» Prima mansa a dublei pentru accederea in sferturile de finala se va juca la Buzau, in perioada 24-28 martie, iar returul este programat o saptamana mai tarziu, in Ungaria.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă are un plan pentru relansarea industriei românești: „România produce”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul...

BEC: Candidaturile și listele cu susținători pentru alegerile prezidențiale se depun până pe 5 octombrie

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Preşedintelui României din 2024 a decis, marţi, că, până la 5 octombrie, ora 24,00, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor...

Portugalia: Trei pompieri au murit într-un incendiu care a mistuit o pădure

În Portugalia, trei pompieri și-au pierdut viața din cauza unui incendiu care a răvășit o pădure din partea de nord a țării. De câteva...
Ultima oră
Pe aceeași temă