15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialFamilie din Timis, arestata pentru exploatarea sexuala a unor minore

Familie din Timis, arestata pentru exploatarea sexuala a unor minore

Membrii unei familii din judetul Timis, mama, tatal si fiul, au fost arestati, pentru 29 de zile, de ma-gistratii Tribunalului, dupa ce ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) au demontat reteaua de trafic de carne vie pusa pe picioare de acestia. Suspectii se afla in atentia politistilor inca de la inceputul anului, iar din primele informatii obtinute de anchetatori reiese ca grupul infractional coordonat de acestia functiona pe relatia Romania – Austria.
Investigatiile au scos la iveala faptul ca, in perioada 2004 Ð 2005, membrii filierei au racolat mai multe tinere, intre care si minore, pe care le-au constrans sa practice prostitutia atat pe raza localitatii timisene Birda, unde coordonatorii detineau un club de noapte, cat si in strainatate, mai exact, intr-un oras austriac.
Pornind de la aceste date si informatii, in noaptea de 18/19 aprilie 2006, oamenii legii, insotiti de cativa angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca, au declansat o actiune-fulger la clubul de noapte amintit. Aceasta a avut ca rezultat anihilarea gruparii, cei trei capi ai retelei fiind retinuti.
Ancheta declansata a scos la iveala ca cei trei coordonatori ai filierei de trafic de carne vie sunt membri ai aceleiasi familii, pe nume Draghici. Este vorba despre Viorica (46 ani), mama, Petru (56 ani), tatal, si Cristian-Valentin (25 ani), fiul celor doi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă