17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCum va gestiona Igaş bugetul MAI

Cum va gestiona Igaş bugetul MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor (MAI), Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că deşi bugetul primit de ministerul pe care îl conduce nu este atât de mare cum şi-ar fi dorit, important este că poate acoperi cheltuielile necesare.

„Este un buget oarecum de austeritate, un buget care, sigur, ţine cont şi de situaţia economică în care se află România, dar e important că din acest buget reuşim în integralitate să plătim cheltuielile pe care le avem, legate de salarii şi să ne finanţăm celelalte programe pe care le avem în derulare. Orice ministru cred că şi-ar dori un buget mai generos dar sigur că trebuie să ţinem cont şi de situaţia în care ne aflăm”, a spus ministrul.

Restructurarea este încheiată

În ceea ce priveşte alte eventuale disponibilizări din sistem, Igaş a precizat în momentul actual, anul 2011, restructurarea este încheiată. „Dacă va fi voinţă politică în ceea e priveşte reorganizarea administrativă pe regiuni, mai este deja pregătit să se reorganizeze pe aceste regiuni de dezvoltare. În condiţiile acestea, categoric că din structurile suport, din acei oameni care azi îşi desfăşoară munca în birouri există posibilitatea de a disponibiliza oameni şi din această structură. Dar nu din cei care îşi desfăşoară activitatea în zona operativă”, a spus Traian Igaş.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă