15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost împușcat în Belgia...

VIDEO+FOTO. Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost împușcat în Belgia după ce a agresat doi militari

UPDATE 23,55: Agresiunea cu cuțit comisă vineri seară în centrul Bruxellesului contra a doi militari este considerată drept "atac terorist", a precizat Parchetul federal belgian, informează AFP.

Totuși, anchetatorii susțin că atacatorul nu figura în baza de date a persoanelor care au legături cu grupări teroriste sau islamiste.

Atacul a avut loc pe Bulevardul Emile Jacqmain, din centrul orașului. 


Un individ înarmat cu un cuțit a atacat, vineri seară, doi militari la Bruxelles, au confirmat poliția din Bruxelles- Capitale -Ixelles și poliția federală belgiană, scrie cotidianul lesoir.be citat de Agerpres.

Atacatorul a fost împușcat. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 20.20 (18.20 GMT).

Forțele de ordine au desfășurat un important perimetru de securitate. "Situația se află sub control", a precizat poliția federală belgiană.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă