PR-istul Daesh, Jawad Khan, a fost ucis într-un raid aerian al SUA din Afganistan

de Adrian Bărbulescu , 17 iunie 2017 - stire actualizata la ora 13:04, 17 iunie 2017
PR-istul Daesh, Jawad Khan, a fost ucis într-un raid aerian al SUA din Afganistan

Responsabilul cu media al grupării jihadiste Daesh, Jawad Khan, a fost ucis într-un atac aerian al SUA în provincia Nangahar din estul Afganistanului, au anunțat forțele americane.

Moartea lui Jawad Khan "va perturba rețeaua, va diminua procesul de recrutare și va obstrucționa încercările de a desfășura operațiuni internaționale", a precizat într-un comunicat generalul John Nicholson, comandantul forțelor americane în Afganistan.

Atacul, care a avut loc pe 3 iunie, a avut ca țintă un important centru al militanților în districtul Achin, întrerupându-le astfel comunicațiile și conexiunile cu gruparea Statul Islamic din Siria, au precizat SUA. Forțele americane și afgane se luptă cu militanții Statului Islamic în provincia Nangarhar de la apariția grupării în această zonă, în ianuarie 2015.

În aprilie, forțele americane au lansat o bombă uriașă asupra unui complex de tuneluri al Statului Islamic în Nangarhar, atac despre care Ministerul afgan al Apărării a spus că a ucis 90 de militanți.

Comentarii

 • un roman

  17 iunie 2017 13:53

  oprita finantarea gruparilor teroriste,de catre bancherii globalisti,suportul,CIA ***RED ALERT*** Ex illuminati banker exposes EVERYTHING! www.youtube.comwatch?v=QAeb9NXgEgM

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 iunie 2017 13:35

  eu v-am facut,eu va omor,vreau sa-si stearga,urmele,cimele impotriva umanitati,barbariile, kabalei globaliste ramin,urmeaza sa fie judecati,arhitectii,creatorii,,finantatorii9bancheri piramidei NWO,sa fie judecati de unn TI, adevarat,independent, apolitic

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design