FOTO VIDEO Bărbatul arestat, sâmbătă, la Londra, după ce o maşină a intrat într-o zonă pietonală, rănind 11 persoane, a fost eliberat

de Romulus Georgescu , 08 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 00:01, 08 octombrie 2017

Câțiva oameni au fost răniți după ce o mașină a intrat în pietoni sâmbătă după-amiaza pe trotuarul din fața Muzeului de Istorie Naturală din Londra, anunță BBC. 

UPDATE, Dumnică, 17.30: Autorităţile britanice au anunţat că bărbatul ce a fost arestat, după ce un vehicul a intrat în mulţime în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Londra a fost eliberat şi se află sub investigaţie, în timp ce ancheta continuă, informează presa internaţională.

UPDATE Serviciul de ambulanţă din Londra a anunţat sâmbătă că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap şi picioare, după ce un automobil a intrat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni în apropierea Muzeului de Istorie Naturală.

UPDATE Poliţia a anunţat că păstrează o minte deschisă după ce o maşină a intrat sâmbătă într-un grup de trecători în faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra, contrazicând un comentariu făcut mai devreme potrivit căruia nu tratează incidentul ca fiind unul terorist, transmite Reuters.

UPDATE Poliția londoneză anunță că incidentul nu este tratat ca unul terorist, potrivit Reuters.


Câțiva oameni au fost răniți după ce o mașină a intrat în pietoni sâmbătă după-amiaza pe trotuarul din fața Muzeului de Istorie Naturală din Londra, anunță BBC. Poliția londoneză a facut o arestare în acest caz, scrie Reuters. Autoritățile nu au precizat deocamdată numărul exact al victimelor și dacă incidentul este tratat ca unul terorist.

Poliţia a descris incidentul din zona South Kensington, din vestul Londrei, drept o coliziune şi a menţionat că anchetează cazul. Potrivit EFE, poliţia metropolitană nu a făcut referire la un posibil act terorist.

"Investigaţiile pentru stabilirea circumstanţelor şi a motivului sunt în curs de desfăşurare", a anunţat poliţia. În declaraţia poliţiei londoneze se mai menţiona că la faţa locului se află agenţi de poliţie şi că a fost solicitat şi serviciul de ambulanţă din Londra, care la rândul său a transmis că răspunde apelului.

 

 

 

Articol în curs de actualizare

 

Comentarii

 • eine Deutsche Frau

  07 octombrie 2017 19:50

  Daca n-a fost atac terorist,atunci ce-a fost? Oare cand se vor trezii toti dobitocii din vest impreuna cu mama lor Merkel?

  raspunde comentariului
 • costica

  07 octombrie 2017 17:45

  Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionaticare doresc sa lucreze pe Internet, part-time sauca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur.Garantam prin contract plata salariului. Metode delucru si dovezi de seriozitate dupa primireacodului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima! Detalii numai la emailpacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design