Hillary Clinton şi Donald Trump domină, în partidele lor, cursa către Casa Albă

de Rl online , 06 martie 2016 - stire actualizata la ora 09:41, 06 martie 2016

Tabăra republicană îi are drept câştigători pe Donald Trump şi Ted Cruz, iar în tabăra democrată Hillary Clinton a câştigat în Louisiana, iar Bernie Sanders în Nebraska şi Kansas, anunţă Mediafax.

 

Situaţia în tabăra republicană arată astfel, Trump cu 12 victorii, iar Cruz, şase. Donald Trump a câştigat scrutinul republican în statele Kentucky şi Louisiana, în timp ce Ted Cruz a a obţinut victorii în Maine şi Kansas.

În tabăra democrată, Hillary Clinton a câştigat în statul Louisiana, dar Bernie Sanders s-a clasat pe primul loc în Nebraska şi Kansas. Donald Trump a cerut un scrutin pentru departajare cu Ted Cruz, îndemnându-i pe ceilalţi candidaţi să se retragă. "Aş vrea un scrutin direct pentru departajare cu Ted Cruz", a spus declarat Trump. Ted Cruz a sugerat că a venit vremea ca Marco Rubio şi John Kasich să se retragă din cursa pentru desemnarea candidatului republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite. În tabăra democrată, Hillary Clinton a câştigat în 11 state, iar Bernie Sanders are şapte victorii.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design