13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Vladimir Putin, la pescuit în apele reci din Siberia....

FOTO + VIDEO. Vladimir Putin, la pescuit în apele reci din Siberia. Cum a fost fotografiat președintele Rusiei

Președintele Rusiei Vladimir Putin a efectuat, între 1 și 3 august, o expediție de pescuit și vânat în Republica Tîva din sudul Siberiei, la granița cu Mongolia și la circa 3.700 de km est de Moscova. Kremlinul a publicat o serie de fotografii în care șeful statului rus apare gol până la brâu, în apele reci ale unui lac de munte, scrie Reuters.

 Fotografiile și înregistrările video pe care Kremlinul le-a făcut publice sâmbătă dezvăluie un Vladimir Putin care pescuiește subacvatic, înoată și stă la plajă alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu. 

„Apa din lac nu se încălzește mai mult de 17 grade, dar asta nu l-a oprit pe președinte să înoate.A vânat subacvatic cu o mască și un tub de oxigen. Președintele a urmărit o știucă timp de două ore, nu avea cum s-o împuște, însă în cele din urmă a obținut ce și-a dorit", a declarat vineri presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. 

În vârstă de 64 de ani, Putin este recunoscut pentru aparițiile de acest fel, care au ca scop să promoveze imaginea unui bărbat puternic și care au contribuit la creșterea cotei sale de popularitate. Liderul de la Kremlin este cunoscut și ca practicant de arte marțiale și de hochei pe gheață.

Excursia are loc cu opt luni înaintea alegerilor prezidențiale, care vor avea loc în martie, și chiar dacă nu și-a anunțat deocamdată candidatura, este de așteptat ca Putin să se înscrie din nou în cursă și să o câștige fără probleme. 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă