11.5 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Ariana Grande, răvășită după explozia de pe Manchester Arena,...

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, răvășită după explozia de pe Manchester Arena, unde a susținut un concert. 22 dintre fanii acesteia, între care și copii, au fost uciși. Artista și-a amânat concertele programate în Europa

UPDATE 12.03: Cântăreața americană și-a suspendat turul mondial, potrivit publizației TMZ, citată de The Independent. 

Astfel, Grande nu va mai susține concertul programat pentru joi, la Londra. Totodată, ea și-ar fi amânat și concertele în Belgia, Polonia, Germania și Elveția.

 


Cântăreața Ariana Grande s-a declarat devastată, după ce 22 de persoane au murit și alte 59 au fost rănite, în urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, când oamenii se pregăteau să plece de la un concert susținut de ea.

„Sunt devastată. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte", a scris Ariana Grande, marți dimineața, pe contul său de Twitter.

La rândul său, managerul vedetei, Scooter Braun: „Cuvintele nu ne pot exprima durerea pentru victimele și familiile afectate din acest atac fără sens. Plângem viețile copiilor și ale celor dragi pierdute în acest act laș", a scris el pe Twitter.

 

 

FOTO: Mărturii ale tinerilor care au asistat la explozia de pe Manchester Arena: A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea. Înainte de bubuitură, toată lumea râdea și vorbea despre concertul Arianei Grande. Apoi au început să țipe și să se îngrămdească spre ieșiri

Participanții la concertul Arianei Grande, de pe Manchester Arena, care au reușit să părăsească sala de concerte în siguranță, după ce o explozie a cauzat moartea a 22 de persoane și rănirea a 59, au povestit, pentru publicațiile internaționale, cum zgomotul puternic a stârnit panică printre persoanele din interiorul arenei, care au început să fugă, să țipe și să se calce în picioare.


În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenţilor. Ea a debutat ca actor în musical-ul „13”, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia „The  Way”, de pe primul său album. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria „Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013. Grande se află într-un turneu european, „Dangerous Woman", iar în Marea Britanie mai are programate două concerte, ambele la Londra, în 25 şi 26 mai.

22 de persoane au murit și 59 au fost rănite, luni seara, după ce o bombă a explodat pe Manchester Arena, la finalul concertului cântăreței americane Ariana Grande. Poliția din Manchester a precziat, marți dimineața, că atacatorul este un bărbat care a acționat singur și care ar fi folosit un dispozitiv exploziv improvizat. El și-ar fi pierdut viața în atentat.


 

Pe aceeași temă:


 GALERIE FOTO.Ce scrie presa din Marea Britanie despre atacul de la Manchester: Teroare la un concert pentru adolescenți

Ziarele britanice scriu, marți, despre atacul de la Manchester, în care și-au pierdut viața 22 de oameni, iar alți 59 sunt răniți. ”Teroare în Arena”, ”Crimă în Manchester”, ”Teroare la un concert pentru adolescenți” – sunt titlurile ziarelor din Marea Britanie, tipărite luni noaptea.


 Ambasadorul României în Marea Britanie, după explozia de pe Manchester Arena: În momentul de față, nu avem indicii că ar fi și cetățeni români. Vom ști cu exactitate după-amiază

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a precizat, marți dimineața, că până în momentul de față, nu există indicii că ar fi fost cetățeni români pe Manchester Arena, în momentul în care o explozie a izbucnit, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, cauzând moartea a 22 de persoane, între care și copii, și rănirea altor 59.

Cine este autorul atentatului de la Manchester: Un lup singuratic, care a folosit un dispozitiv improvizat

Șeful poliției din Manchester, Ian Hopkins, a declarat, marți dimineața, într-o conferință de presă, că autorul atacului de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane și rănirea altor 59, a fost cauzat de un bărbat care a acționat singur și care a murit în explozie. Suspectul ar fi folosit un dispozitiv improvizat.


 

 
Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă