17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCe a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Ce a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a declarat, duminică, după publicarea rezultatelor parțiale, că deocamdată este prematur de a face concluziile finale ale alegerilor, conform Unimedia.

“Eu nu cred că acesta este rezultatul final, când o să fie 100%, voi face declarații despre ce vom face mai departe”, a declarat candidatul socialiștilor. 

Citește și: Rezultate parțiale: Dorin Chirtoacă a CÂȘTIGAT alegerile pentru Primăria Chişinăului

Greceanîi susține că nu regretă faptul că a refuzat să participe în dezbateri pentru că a dorit să transmită mesajele direct la alegători. 

 De asemenea, candidatul PSRM spune că a fost o campanie intensă, mai ales în această zi de alegeri: “Mi se pare că a fost foarte tenisonată situația, în unele suburbii a fost foarte tensionat, o să vedem care vor fi contestațiile”.

Candidatul liberal Dorin Chirtoacă a câştigat, duminică, alegerile pentru Primăria Chişinăului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor după numărarea a 60,06% din procesele verbale, relatează site-ul Unimedia.info.

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a obţinut 49,43%. 

Actualul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, și-a revendicat deja victoria în alegeri, declarând duminică seara că, după numărarea voturilor din suburbii, ar putea câștiga cu 53%.

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă