Accident AVIATIC în SUA. Un avion a dispărut

de Andra Dolana , 07 iulie 2015 - stire actualizata la ora 20:07, 07 iulie 2015
Accident AVIATIC în SUA. Un avion a dispărut

Un avion de vânătoare de tip F-16 a lovit un aparat uşor, într-o coliziune în zbor produsă marţi dimineaţă în statul american Carolina de Sud, anunţă Autoritatea aeronautivă americană (FAA), potrivit Mediafax

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, la periferia oraşului Charleston, situat în statul Carolina de Nord. Deocamdată, nu există informaţii despre starea piloţilor.

Potrivit postului tv WTKR, ambele avioane s-au prăbuşit după coliziune, iar echipele de salvare au fost trimise în zona Moncks Corner, la nord de Charleston.

Pilotul avionului F-16 s-a catapultat, iar cel al avionului Cessna C 150 este dispărut, fiind căutat de echipele de intervenţie.

Fuselajul avionului uşor a fost găsit într-un lac.

Comentarii

 • Doru

  08 iulie 2015 0:01

  Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email teodor.doru59yahoo.ro

  raspunde comentariului
 • HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  07 iulie 2015 21:24

  ...sunteti antologici... Un MiG-21 afisat la un accident aviatic din S.U.A. ce a implicat un F-16 si un Cessna... De fapt, de ce sa ne miram, ca doar sunteti cei care lauda regimul de la Kiev condus de spioni ai C.I.A. georgieni platiti pe fata de Washington-ul care acuza lunile trecute implicarea Rusiei in razboiul civil provocat de N.A.T.O. in estul rusofon al Ucrainei, sunteti cei care lauda Bruxelles-ul in relatia neprincipiala cu Grecia, sunteti cei care lauda N.S.A. in lupta cu Snowden si cu propriii cetateni, sunteti cei care lauda perversii din miscarea LGBT fiindca asa vrea masoneria, etc., etc. S-a vazut clar ca nu aveti nevoie de cititori, al caror numar a scazut drastic in ultimii doi ani din motive de program de afisare a paginii web - de ce v-a cazut iarasi serverul, ieri? - fiindca banii vin din alta parte. Dar continuati sa faceti pe "obiectivii", cand va indreptati catre soarta actuala a "Cotidianul"-ului si a foii de pensionare a lui Tuca, "Jurnalul Natioanal".

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design