Vremea rea închide portul Midia. Traficul rutier în ţară se desfăşoară în condiţii de iarnă

de Carla Popa , 03 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 23:30, 03 ianuarie 2016
(Foto: Mediafax)

Manevrele în portul Midia au fost suspendate duminică seara, din cauza vântului puternic, conform informațiilor furnizate de Serviciul de Poliție Transporturi Maritime.

Potrivit AgerpresCentrul Infotrafic precizează că, duminică seară, începând cu ora 19,50, în județul Bistrița-Năsăud, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN17, la ieșirea din localitatea Șieu-Măgheruș către Beclean. Circulația a fost întreruptă, apoi s-a desfășurat alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Pe autostrada A1 Pitești — București, valorile de trafic sunt în scădere. 

Circulația pe DN7 Valea Oltului și pe Dealul Negru se desfășoară în condiții de iarnă, Secția Drumuri Naționale intervenind deja cu 20 de utilaje, a precizat duminică pentru Agerpres directorul general al instituției, Lăcrămioara State. "Pe Dealul Negru ninge abundent dar carosabilul este negru. De fapt toate drumurile naționale din Vâlcea sunt negre în acest moment, avem deja 20 de utilaje care intervin pe DN7, Dealul Negru și Valea Oltului, pe DN 64 spre Drăgășani, pe DN 67 spre Horezu. Ninsori abundente sunt în jumătatea sudică a județului Vâlcea, avem pregătite utilaje de rezervă în caz că ninsorile se vor extinde. Ne străduim să menținem drumurile în condiții optime de circulație. Este important ca și conducătorii auto să fie echipați pentru circulația în condiții de iarnă", a precizat Lăcrămioara State.

Toate autoritățile județului sunt în alertă. La Prefectura Vâlcea a fost deja constituit comandamentul de iarnă, județul fiind până luni la ora 12,00 sub alertă de cod galben de vreme rea.

Până în acest moment nu au fost semnalate drumuri naționale cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile. Pentru a nu fi implicați în accidente, Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto să mărească distanța în mers și să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului.

Până luni, la ora 12,00, pentru sudul și sud-vestul țării este în vigoare o atenționare cu Cod galben, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, referitoare la ninsoare, vânt puternic, temperaturi scăzute și viscol.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design