VIDEO Culisele bătăii dintre Palada şi Goţiu. Ce s-a întâmplat, de fapt, joi seara în emisiunea de la B1 TV

de Iulia Iancu , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 18:41, 14 septembrie 2017
VIDEO Culisele bătăii dintre Palada şi Goţiu. Ce s-a întâmplat, de fapt, joi seara în emisiunea de la B1 TV

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost bătut, miercuri seara, în pauza unei emisiuni de televiziune. Incidentul a fost confirmat chiar de moderatoarea TV Nadia Ciurlin, care a scris, pe Facebook, că "nu îl va mai primi niciodată pe sociologul Mirel Palada în emisiunea sa". Până în momentul scrierii acestei ştiri, Mirel Palada nu a oferit nicio reacţie cu privire la incident.

Vicepreşedintele Senatului a explicat, pentru România Liberă, întreaga scenă, adăugând că va depune o plângere penală împotriva agresorului său, Mirel Palada, care "ar trebui să ceară scuze românilor pentru situaţia creată".

"Incidentul a pornit de la discuţiile din emisiune când domnul Palada a intervenit de mai multe ori în timp ce vorbeam eu şi nu m-a lăsat să termin. Prima dată i-am atras atenţia, l-am rugat a doua oară să nu mai intervină peste mine, iar a treia oară i-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică este că m-am săturat de politicienii nesimţiţi care nu te lasă să vorbeşti, intervin peste tine şamd.

În pauză, domnul Palada s-a întors spre mine şi mi-a spus să nu îl mai fac nesimţit în emisiune că o să văd eu după emisiune, cam aşa ceva, nu am înţeles exact ce a vrut să zică, dar am simţit-o ca pe o ameninţare şi nu numai eu, ci şi Nadia Ciurlin care i-a atras atenţia să nu mai ameninţe în platou.

Eu am spus, în condiţiile în care a continuat să mă întrerupă, domne', dacă veți continua să mă întrerupeți și să nu mă lăsați să vorbesc, o să spun că e un comportament nesimțit, asta este definiția de dicționar. În momentul acela a sărit şi m-a lovit. Au intervenit cei de la pază, din studio şi l-au scos din clădire", a declarat Mihai Goţiu, pentru ROMÂNIA LIBERĂ. Goțiu a spus că, ulterior, nu a mai vorbit cu Palada, adăugând că fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta ar trebui să-şi ceară scuze românilor.

"Nu, nu văd ce aș putea vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români, pentru că a fost unul dintre cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, a fost plătit din bani publici, Este un personaj dispus să-și desfășoare activitatea politică cu pumnul.

Din păcate, nu gestul lui Mirel Palada mă doare cel mai mult, ci aseară, când eram la Spitalul de urgență, mărturisirea medicului de gardă care mi-a spus că se gândește serios să plece din România. Ăsta este lucrul care mă doare, nu pentru că am fost eu lovit, ci pentru că asta este starea în care România a fost adusă de clasa politică autohtonă", a mai adăugat Goțiu.


De asemenea, parlamentarul USR a anunţat că va depune plângere împotriva sociologului Mirel Palada.

"Acum va urma depunerea plângerii penale. (...) Probabil, săptămâna viitoare o să iau și certificatul medico-legal, se va elibera și voi merge mai departe.

Consider că chiar și în acest caz justiția trebuie să-și urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiție și cred că este un caz mediatizat, așa încât nu voi face decât ceea ce am făcut și când am venit în Parlament.

Nu știu dacă voi ajunge chiar astăzi, să văd exact care sunt procedurile, care e secția competentă, cea care ține de unde a avut loc agresiunea, dar, nefiind din București, nu știu care e", a mai declarat Mihai Goțiu.

Contactată de România Liberă, Nadia Ciurlin a confirmat incidentul petrecut, miercuri seară, în sediul B1 TV.

„Am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a declarat Nadia Ciurlin.

Acesta nu este primul incident violent care l-a avut protagonist pe Mirel Palada. Sociologul a criticat numeroși jurnaliști și politicieni: Mama lor de jegoși! Preşedintele s-a matrafoxat. Ce plăcere să-i execut electric.

Scandalurile, certurile şi actele de violenţă nu sunt lipsite din talk-showurile din România. Ultimul incident de acest fel i-a avut protagonişti pe parlamentarul USR Mihai Goţiu şi sociologul Mirel Palada. CITEŞTE MAI MULTE AICI.

 

Comentarii

 • titi

  15 septembrie 2017 6:42

  pfff...ce sa spun despre mihai gotiu? Faptul ca e senator, nespalatul asta, reprezinta o mare rusine pentru tara noastra. FAptul ca este USR-ist finanta de Soros este cel maii grav. Cu prostul asta nu se merita sa-ti strici timpull, probabil ca ,daca, agresorulPalada in fata instantei justifica faptul ca nu a stiut ca e senatorgotiu... sigur nu pateste nimic .Eu personal cred ca Palada nu a mai putut suporta aura de energie negativa a puturosului aluia..Asta e!

  raspunde comentariului
 • sebastian

  14 septembrie 2017 16:17

  Trebuia sa-i dea mai bine la maimuta aia nespalata..

  raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 16:01

  Fatuca mosilor nu purta numerele intre reprize ea se chisa pa ia ca nu mai vazusa si se chisa ca-i veni.

  raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 15:54

  In coltul din stanga somnorila ,in dreapta Palade nici una nici alta sa aprinsa si jap jap din doi semi pumni ca daca dadea cu pumnu adormea de tot somnorila,pe jos unu unu in plex si altu in gura si iar in plex si iar in gura care din ricose dete in nas.Si a inceput sa planga cutare cutare ca el nu are nicio vina.Texte abureli minciuni politice.L-a trezit oe somnirila din somnul cel de moarte in care-l adancira,barbarii de tirani.Adica hunii,sorosistii,securistii,bolsevicii,tatarii,austrii,anglii,masonii,jiddanii,tzigaanii si turcii.

  raspunde comentariului
 • Bnar

  14 septembrie 2017 15:14

  Palada un adevarat patriot, dupa modelul securistilor. Ori spui ce vrea el, ori te bate sub pretext ca esti in legatura cu agenturili americane. Iar Gotiu stiind cu cine are controverse, trebuia sa recunoasca si sa multumeasca partidului ca l-a adus pe calea cea buna.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design