20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Culisele bătăii dintre Palada şi Goţiu. Ce s-a întâmplat, de fapt,...

VIDEO Culisele bătăii dintre Palada şi Goţiu. Ce s-a întâmplat, de fapt, joi seara în emisiunea de la B1 TV

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost bătut, miercuri seara, în pauza unei emisiuni de televiziune. Incidentul a fost confirmat chiar de moderatoarea TV Nadia Ciurlin, care a scris, pe Facebook, că "nu îl va mai primi niciodată pe sociologul Mirel Palada în emisiunea sa". Până în momentul scrierii acestei ştiri, Mirel Palada nu a oferit nicio reacţie cu privire la incident.

Vicepreşedintele Senatului a explicat, pentru România Liberă, întreaga scenă, adăugând că va depune o plângere penală împotriva agresorului său, Mirel Palada, care "ar trebui să ceară scuze românilor pentru situaţia creată".

"Incidentul a pornit de la discuţiile din emisiune când domnul Palada a intervenit de mai multe ori în timp ce vorbeam eu şi nu m-a lăsat să termin. Prima dată i-am atras atenţia, l-am rugat a doua oară să nu mai intervină peste mine, iar a treia oară i-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică este că m-am săturat de politicienii nesimţiţi care nu te lasă să vorbeşti, intervin peste tine şamd.

În pauză, domnul Palada s-a întors spre mine şi mi-a spus să nu îl mai fac nesimţit în emisiune că o să văd eu după emisiune, cam aşa ceva, nu am înţeles exact ce a vrut să zică, dar am simţit-o ca pe o ameninţare şi nu numai eu, ci şi Nadia Ciurlin care i-a atras atenţia să nu mai ameninţe în platou.

Eu am spus, în condiţiile în care a continuat să mă întrerupă, domne', dacă veți continua să mă întrerupeți și să nu mă lăsați să vorbesc, o să spun că e un comportament nesimțit, asta este definiția de dicționar. În momentul acela a sărit şi m-a lovit. Au intervenit cei de la pază, din studio şi l-au scos din clădire", a declarat Mihai Goţiu, pentru ROMÂNIA LIBERĂ. 



Goțiu a spus că, ulterior, nu a mai vorbit cu Palada, adăugând că fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta ar trebui să-şi ceară scuze românilor.

"Nu, nu văd ce aș putea vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români, pentru că a fost unul dintre cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, a fost plătit din bani publici, Este un personaj dispus să-și desfășoare activitatea politică cu pumnul.

Din păcate, nu gestul lui Mirel Palada mă doare cel mai mult, ci aseară, când eram la Spitalul de urgență, mărturisirea medicului de gardă care mi-a spus că se gândește serios să plece din România. Ăsta este lucrul care mă doare, nu pentru că am fost eu lovit, ci pentru că asta este starea în care România a fost adusă de clasa politică autohtonă", a mai adăugat Goțiu.


De asemenea, parlamentarul USR a anunţat că va depune plângere împotriva sociologului Mirel Palada.

"Acum va urma depunerea plângerii penale. (…) Probabil, săptămâna viitoare o să iau și certificatul medico-legal, se va elibera și voi merge mai departe.

Consider că chiar și în acest caz justiția trebuie să-și urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiție și cred că este un caz mediatizat, așa încât nu voi face decât ceea ce am făcut și când am venit în Parlament.

Nu știu dacă voi ajunge chiar astăzi, să văd exact care sunt procedurile, care e secția competentă, cea care ține de unde a avut loc agresiunea, dar, nefiind din București, nu știu care e", a mai declarat Mihai Goțiu.

Contactată de România Liberă, Nadia Ciurlin a confirmat incidentul petrecut, miercuri seară, în sediul B1 TV.

„Am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a declarat Nadia Ciurlin.

Acesta nu este primul incident violent care l-a avut protagonist pe Mirel Palada. Sociologul a criticat numeroși jurnaliști și politicieni: Mama lor de jegoși! Preşedintele s-a matrafoxat. Ce plăcere să-i execut electric.

Scandalurile, certurile şi actele de violenţă nu sunt lipsite din talk-showurile din România. Ultimul incident de acest fel i-a avut protagonişti pe parlamentarul USR Mihai Goţiu şi sociologul Mirel Palada. CITEŞTE MAI MULTE AICI.

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă