FOTO VIDEO Goțiu va depune o plângere penală, după ce Mirel Palada l-a lovit, în timpul unei emisiuni TV: Își desfășoară activitatea politică cu pumnul

de Mihai Diac, Roxana Petre , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 18:43, 14 septembrie 2017

UPDATE 21,30: Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului România Liberă, a explicat joi seară, la B1 Tv, că nimic din ce a spus senatorul Goțiu în emisiunea de televiziune nu a fost un atac la adresa lui Mirel Palada și, oricum, nu justifica o agresiune fizică.

UPDATE 17.55: Dan Barna: Firma lui Mirel Palada ar fi primit de la Primăria Capitalei un contract de 108.000 de lei. Ce răspunde Municipalitatea


UPDATE 17,40: Președintele Federației române de Aikido și al Confederației europene de Aikido, Dan Corneliu Ionescu, a criticat comportamentul lui Mirel Palada, care l-a agresat fizic, miercuri seară, pe Mihai Goțiu.


16.55: Sabin Orcan, despre agresiunea lui Palada: Cine încearcă să-i pună la punct pe pesediști riscă să primească o găleată de lături

16.40: Victor Ponta afirmă că nu există nicio scuză pentru gestul lui Mirel Palada, care l-a agresat pe Mihai Goțiu, iar din acest motiv Palada ar trebui să suporte consecinţele.


15.55: Dan Barna: Firma lui Mirel Palada ar fi primit de la Primăria Capitalei un contract de 108.000 de lei

15.45: USR a creat un banner manifest împotriva "politicii pumnului în gură", în semn de solidaritate cu Mihai Goţiu, bătut de sociologul Mirel Palada. 

 

UPDATE 14.20: Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pe Facebook, că nu va mai participa la nicio emisiune în care este invitat şi Mirel Palada, catalogându-l drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

UPDATE 14.15: Deputatul Mihai Goțiu a precizat, într-o conferință de presă, că „nu îl intimidează și nu îl oprește” incidentul din platoul B1 TV.

„Am intrat în politică să schimbăm un asemenea comportament”, a mai spus el. Astfel, el a enumerat o serie de abuzuri comise de politicieni.

 

13.55: Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a cerut parlamentarilor să se solidarizeze cu Mihai Goțiu, ca „gest de respingere a violenței în politică”.

„Consider că atitudinea a celor de la Antena 3 care s-au amuzat pe seama lui Mihai Goțiu este o încercare revoltătoare de a minimaliza agresiunea și de o face acceptabilă pentru societate. Nu este acceptabilă. De la câștigarea puterii, PSD a recurs de mai multe ori la violență împotriva noastră, a celor de la USR. Colegii mei din Consiliul general suportă ședință de ședință agresiuni fizice și verbale, din partea oamenilor Gabrielei Firea.

Ieri am trăit și eu un astfel de episod în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților, unde deputatul PSD Nicu Niță a sărit la bătaie împotriva colegului meu Laurențiu Dincă. Liviu Dragnea și-a asmuțit bătăușii pe noi pentru că urăște USR, singurul partid care-i contestă, cu adevărat, agresiunea împotriva justiției și a democrației. Nu ne inimidează cu bătaia sau cu amenințările. Violența puterii asupra opoziției arată și încotro îndreaptă PSD România, spre stalinism”,  a scris el, pe Facebook.

Totodată, senatorul USR Vlad Alexandrescu a reacționat. precizând că a revenit „violența de sorginte fesenistă”

„Azi, violența politică de sorginte fesenistă a revenit în România prin agresiuni fizice și verbale împotriva parlamentarilor USR. Senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit azi de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, în platoul unui post de televiziune, suferind vătămări corporale în urma acestei agresiuni.

Tot azi, în ședința unei comisii parlamentare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a fost întrerupt de Nicu Niță, deputat PSD de Brăila, cu remarca „Eu v-aș omorî pe voi”. Îi cer lui Liviu Dragnea și ortacilor lui politici să-și aducă la ordine mardeiașii. Intimidarea fizică și verbală nu funcționează cu USR.

Aceste manifestări de huliganism politic nu fac altceva decât să ne sporească hotărârea de a face o opoziție fără compromisuri față de guvernarea abuzivă, iresponsabilă și incompetentă a PSD”, a scris el pe Facebook.

 

12.50: Vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu a explicat, pentru România Liberă, ce s-a întâmplat în culisele emisiunii moderată de Nadia Ciurlin. CITEŞTE MAI MULTE AICI.

"M-a lovit cu pumnul în gură, iar cei din studio, de la camere, de la pază, au intervenit, l-au scos, l-au dus din zonă, l-au scos din studio", a afirmat Goțiu.

UPDATE 12.30: Contactată de jurnaliştii RL, Nadia Ciurlin a confirmat incidentul petrecut, miercuri seară, în sediul B1 TV, unde, parlamentarul Mihai Goţiu a fost bătut de sociologul Mirel Palada.

„Am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a declarat Nadia Ciurlin.

UPDATE 12.00: Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru că l-a lovit pe Goțiu: Așa merită toți trădătorii care apără interesele lui Soroș

10.15: Senatorul Mihai Goțiu a declarat, la IML, că urmează să depună plângerea penală: „Să văd care este și secția de poliție competentă. Săptămâna viitoare se va elibera certificatul medico-legal. Justiția trebuie să își urmeze cursul. Este un caz foarte mediatizat”, a spus senatorul USR.

„Leziuni la buză și la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii. Eram în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada intervenea constant ce aveam de spus, după ce l-am atenționat de trei-patru ori am spus că unul dintre faptul pentru care am intrat în politică este să nu se mai găsească asemenea politicieni nesimțiți. În pauză a spus ceva de genul că după emisiune o să văd eu. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio au intervenit, l-au scos din studio. Nu am ce vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români”, a spus Mihai Goțiu. „Ce să spun? Își desfășoară activitatea politică cu pumnul”.Senatorul USR Mihai Goțiu a mers, joi dimineața, la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, el va depune o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit în timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV, informează Mediafax.

Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetăţenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici şi nu cred că aşa reprezintă şi acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcţie publică”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu, pentru Mediafax.Miercuri seara, Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada în studioul unei televiziului, în timpul pauzei publicitare. Și jurnalista Nadia Ciurlin a reacționat, pe Facebook.

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie l ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe pagina personală de Facebook.


Mirel Palada nu a putut fi contactat de RL.

 

Comentarii

 • Boxeru din Carpati

  15 septembrie 2017 8:05

  Domnul Gotiu nu incasa batuta hotului de cai daca moderatoarea arunca prosopul in timp util.

  raspunde comentariului
 • Defecatus Interuptus

  15 septembrie 2017 5:17

  Ecce într-adevăr necivilizat să întrerupi omul cu diarrie verbală, totuși șutul în kurcubeu a fost administrat cu bun simț în culise

  raspunde comentariului
 • vasile

  14 septembrie 2017 19:45

  Mirel Palada este o rusine si pentru specia maimutelor....iar cei care au colaborat cu el ar fi trebuit sa vada. Locul lui nu e nici macar la Zoo ar fi o jignire pentru animalele de acolo

  raspunde comentariului
 • Marius

  14 septembrie 2017 17:21
 • Dwight L Patton

  14 septembrie 2017 16:37

  Tare genetice insurmontabile ne plaseaza pe vecie in caracterizarea facuta de prof. Walter E Williams de la Duke University Haiti al Europei !Despre commentatori politici, formatori de opinie, analisti politici, moderators politici si invitatii lor, ii regasesc perfect in caracterizarea Lui Thomas Paine" cei mai mari ignoranti si cei mai mari sarlatani ai umanitatii." La cele de mai sus se adauga faptul ca nivelul intelectual al clasei politice se identifica cu solutia banala din Mathematica, adica nul ! Se pare ca suntem pedepsiti pe vecie sa detinem statutul de Paria al lumii civilizate.In rest, filosoful francez Goustave LeBon a lasat lumii civilizate urmatorul aforism" omul incapabil recurge la agresivitate fizica si verbala pentru a-si ascunde incapacitatea." Nu mai imvitati la TV tot felul de analfabeti, agramati, pretinsi jurnalisti, purtatori ilegali de creier, zerodocti cu titlu de "maestru" si alta maculatura asemanatoare programele TV nu sunt vizionate numai numai de Romani ! Nu aveti dreptul sa aruncati in nou blam nemeritat pe obrazul TARII!Dwight L Patton Anaheim, CA, USA

  raspunde comentariului
 • node

  14 septembrie 2017 16:23

  CE PRIMESC ROMANII DE LA psd ? = ****-DA !

  raspunde comentariului
 • node

  14 septembrie 2017 16:01

  CINE ESTE ACEST PU-LADA? MARE P... IN psd CU CREEIERI DE FURNICA

  raspunde comentariului
 • Nelu Stiuca

  14 septembrie 2017 14:48

  Pentru construirea unui stat modern caruia sa-i putem gestiona puterea publica intr-un mod cat mai DMOCRATIC eficient in interes general, Societatea Politica romaneasca trebuie reformata din temelii, astfel - Trebuie modificata, de catre oameni de stiinta si parlamentari legimitimi, Costitutia in conformitate cu cerintele dezvoltarii si consolidarii democratiei pentru a corespunde unui model european in sensul gestionarii eficiente a puterii statale de catre elite adevarate si redusa anulata imunitatea parlamentarilor sau a altor forme de protectie penala pentru demnitari, etc - Imbunatatirea imaginii societatii politice din Romania prin infiintarea BIROULUI NATIONAL AL ELECTORILOR organizatie apolitica denumit si SFATUL INTELEPTILOR - compus din cite un reprezentant al fiecarui judet unitatea administrativ-teritoriala, ales dintre cele mai capabile personalitati locale, apolitice cu o inalta tinuta stiintifica si morala care sa preia rolul prezentelor organizatii conspirative gen loje masonice si sa fie imputernicit pentru a decide prin hotariri colective intreruperea mandatului in timpul exercitarii acestuia de catre politicienii sau independentii alesi in functii locale sau parlamentare la nivel national ori European, care si-au incalcat statutul sau angajamentul asumat initial pentru functia respectiva - Pentru determinarea nr. de parlamentari, care in mod ciudat ii dublu fata de nr. aprobat prin Referendumul din 2009 si dimensionarea corecta a serviciilor necesare celor doua camere ale Prlamnentului trebuie sa se aiba in vedere atat criteriile de eficienta operationala cat si de cheltuirea economicoasa a fondurilor publice precum si algoritmii sau normele standard utilizate de parlamentele tarilor europene, care au si PIB-ul pe cap de locuitor asemanator cu cel din Romania. In Romania, in ciuda cerintelor obiective impuse de progresul national si bine cunoscute din mosi stramosi, sunt infiintate si supradimensionate multe organizatii unele parazitare sau institutii administrative ale statului pe care P.I.B. nu le mai poate sustine cu resurse, fiind necesare impruputuri externe, de la FMI, B.E.I. etc pentru a realiza consumuri inutile, ceea ce duce la indatorarea nejustificata a generatiilor viitoare. Imprumuturile externe sunt recomandate a fi folosite doar pentru investitii productive, altfel ele duc la saracire nationala...... - Despre calitatea alesului, in ultimii 27 de ani, se poate spune ca aceasta va creste cand, pentru candidatura sa se va impune respectarea unui minim de criterii de valoare referitoare la competente si integritate morala. Se va impune obligatoriu indeplinirea legitimitatii alesului adica acesta sa aiba 50 plus unu din voturile electorilor aflati pe listele votantilor si sa dea dovada de responsabilitate dandu-si demisia atunci cand greseste sau isi incalca statutul, altfel vom avea, primari, consilieri si un Parlament dominat de submediocritati si impostori cu consecintele de rigoare.Numarul mandatelor unui candidat trebuie limitate la cel mult doua. - Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA model necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta.Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica. Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta - Societatea Civila Organizata, ca factor esential de influentare a puterii, baza de formare si rampa de lansare a membrilor elitei politice notiuni care inca nu au reprezentare reala pentru societatea romaneasca, trebuie sa aiba taria si capacitatea necesara pentru a reactiona in diverse moduri sa împiedice desfriul clasei politice petrecut in cei 27 ani de postcomunism - Tinind cont de infantilismul clasei politice postdecembriste, de situatia geo-politica a tarii, de stadiul decazut economico-social in care se afla Romania si de obiectivele tinta ce trebuie atinse in perspectiva, este strict necesar sa se adopte o serie de NORME ALE SOCIETATII CIVILE CONTRIBUABILILOR - fie si in Piata Universitatii, deoarece asa zisa elita politica n-are cum sa adopte vreodata reglementari prin care sa-si afecteze pozitia superioara asupritoare dobindita abuziv, miseleste sau sa-si stinjeneasca propriile interese - privilegii mai ales atunci cind lupta se da la disperare pe viata si pe moarte intre partide ca si in cazul gruparilor infractionale, pentru a imparti daca se poate si ultima picatura din vlaga poporului roman - Parlamentul nu trebuie sa se implice in emiterea de reglementari referitoare la acte comerciale cum a fost cazul privatizarilor PETROM, DAEWO CRAIOVA, etc. si nici sa aiba libertatea de a-si vota in mod discretionar propriile drepturi deoarece acestea sunt acte imorale, in sensul ca schema de instrainare a obiectivelor economice si de comitere a abuzurilor in acest mod, este folosita pentru a nu fi tras cineva anume la raspundere, de ilegalitatile, atrocitatile si anomaliile comise, intr-un eventual proces judiciar care nu se poate intenta tocmai din aceaste motive- Intrucat in cei 27 ani de democratie originala s-a dovedit ca oamenii politici din Parlament nu au avut nevoie de imunitate decat pentru a se apara de cauzele penale de mare infractionalitate se impune cu necesitate ca acestia, in situatii dovedite cu certitudineflagrante, sa fie anchetati in regim de urgenta printr-o procedura cat mai simpla si cu aplicarea unui supliment de pedeapsa, fata de infractorii de drept comun, pe masura functiei publice detinute. Functionarilor, demnitarilor, parlamentarilor necinstiti corupti trebuie sa li se anuleze drepturile provenite sau atribuite pensii, facilitati, in virtutea calitatii detinute - Demnitarii si functionarii publici bolnavi de boli ce nu le-ar permite sa suporte conditiile penitenciarului trebuie sa fie scosi din functiile cu risc de coruptie sau praduiala financiara ca sa nu le poata invoca dupa ce sunt prinsi la furat - Comisiile parlamentare trebuie sa-si exercite in mod cat mai autoritar atributiile de control asupra executivului in vederea actualizarii reglementarilor si reformarii institutiilor si structurilor centrale ale statului potrivit conceptelor moderne de eficienta administrativ si sociala- Pentru ca puterea politica sa fie gestionata corect, numarul purtatorilor de grade ascunsi sau existenti la vedere in presa si politica trebuie sa fie cat mai redus, iar institutiile politice ale statului, sa fie determinate sa functioneze in conformitate cu cerintele obiective ale societatii. In vederea realizarii unui asemenea deziderat, permanent cei care le conduc trebuie corectati pe baza strategiilor si politicilor publice elaborate de catre Societatea Civila Organizata, academii, institute de cercetari, etc - Persoanele care au detinut functii publice in perioada postdecembrista si s-au aflat in mod abuziv in situatii de incompatibilitate sau conflicte de interes parlamentari, guvernanti, alesi locali, lideri ai societatiii civile, sindicatelor, din mass-media si cadre din structura puterii domeniilor rezervate ei sau rudele lor pina la gradul patru au avut direct sau prin firme afaceri cu statul ori au folosit fradulos banii publici, nu trebuie sa mai aiba voie a detine responsabilitati de interes public, pentru a li se oferi posibilitatea sa se ocupe de dezvoltarea capitalului acumulat mai mult pe cai oneroase a celui productiv in general. - Politicienii care divorteaza de sotii pentru a le lasa toata averea imobile, terenuri, paduri, afaceri si bunuri mobile de mare valoare, ca sa nu fie confiscata deoarece a fost dobandita in mod ilicit sa fie exclusi, prin lege sau norme civice, din viata politica si cea publica, ramnandu-le o singura posibilitate de a mai activa doar cea din sectorul privat exclusiv in invatamant si sanatate- Politicieni care isi dau copii de mici la studii in strainatate evitand scoala romaneasca aflata in proces de prabusire sau merg pt asistenta medicala afara din tara sa fie exclusi din viata publica si din clasa politica plina de impostura si demagogie Astfel, se va diminua fenomenul generat de grupurile de interese nelegitime, se va imbunatati mediul de afaceri, iar dezbaterile politice de interes public vor capata in timp un caracter mai normal lipsit de demagogie si ipocrizie si vor aborda ca subiecte principale de discutii solutii privind interesul cetatenesc si mai putine insulte, calomnii si imoralitati adresate reciproc intre cei din politica si respectiv intre cei din afaceri- Pentru intarirea moralitatii functiei publice este necesar retragerea avizului politic si sprijinul civic din partea Societatii Civile prin scoaterea din viata publica a celor care aflindu-se in cadru structurilor de putere publica si a domeniilor rezervate sau pe pozitii de lideri ai societatii civile, au beneficiat de castiguri financiare, participind la jocuri piramidale tip Caritas si fonduri de investitii prin care în mod constient au fost pauperizati milioane de cetateni. Ori au luat de la banci cu capital de stat imprumuturi lesnicioase acordate abuziv pe care nu le-au rambursat, mai ales de la cele falimentate sau se regasesc in situatii de conflict de interese. Acelasi tratament trebuie aplicat si celor care sub diverse forme, de mascare a necinstii, au incasat în mod abuziv ilegal îndemnizatii sau sume de bani cu ocazia operatiunilor de privatizare, în aceste cazuri trebuie reluate anchetele si expuse public listele cu cei vizati prin grija institutiilor abilitate sau din C. A. si A.G.A. ale unitatilor cu capital majoritar de stat fara sa-si aduca vreun aport sau sa depuna vreun efort- Reconsiderarea importantei demnitatii publice, in sensul ca, functiile ce implica manifestarea interesului cetatenesc sa fie ocupate numai de persoane care dovedesc, maturitate si responsabilitate în gindire si au in acelasi timp calificarea, experienta si inclinatia necesara intr-unul din domeniile managementului stiintei sau a destinelor umane si cunosc intrutotul realitatile celor pe care ii reprezinta. Pentru a se indeplini acest deziderat reprezentantii Societatii Civile, cu ajutorul specialistilor in domeniu, trebuie ca, in conditii de maxima obiectivitate, sa se implice cu angajament si responsabilitate in evaluarea abilitatilor privitoare la rezolvarea problemelor cetatenesti a celor care doresc sa fie investiti intr-o functie de demnitate publica prin identificarea de criterii minime pe care acestia trebuie sa le indeplineasca. In acest mod vor fi depistati pentru a fi indepartati asa zisii politicieni, demnitari sau functionarii publici figuranti, oportunisti si diletanti care nu au nimic comun cu soluionarea problemelor ce-i framinta pe semenii lor sau societatea in general. Totodata va disparea si mafiotismul politic practicat in Romania timp de 26 ani prin care unii politicieni, fara calificare si experienta profesionala valoroasa ori care sunt nascuti sau au domiciliul intr-o anumita zona administrativa sau geografica a tarii de regula din capitala pe baza unor trucuri politice ori formalitati ii reprezinta, doar figurativ, in Parlament pe cetatenii altor zone geografice care ii voteaza in necunostinta de cauza doar pentru ca sunt mituiti. Cu asemenea tupeisti si excroci trebuie făcute liste publice de persoane indezirabile pentru politica României i cu cele declarate non grata pentru viaa publică din România - Pentru contracararea fenomenelor de coruptie si formare a clanurilor infractionale sau a grupurilor de interese nelegitime in structurile administratiei publice locale si centrale se impun campanii electorale pentru alegeri parlamentare finantate modest numai din bani publici poate si cu un ajutor din fonduri europene, interzicindu-se cu desavirsire sponsorizarile si donatiile catre partidele politice in aceaste perioade, deoarece practica a dovedit ca si dupa instituirea procedurii votului uninominal, nu s-a reusit conform asteptarilor responsabilizarea politica a alesilor - Pentru asigurarea unei transparente corespunzatoare a institutiilor publice si exercitarea unei monitorizari eficiente asupra actului de guvernare, comisii mixte formate din specialisti ai societatii civile si parlamentari din cele doua camere trebuie periodic sa analizeze, rezultatele structurilor de control intern ale guvernului. La modul cert se impune a se da publicitatii cum au fost valorificate rezultatele si care este gradul de obiectivitate a misiunilor respective. In acest mod se poate intensifica si responsabiliza managementul public. Aplicarea acestei norme civice va asigura o parte a feed-back-ului dintre Societatea Civila, Legislativ si Executiv necesar functonarii unei societati moderne bazata pe cunoastere si progres si care doreste consolidarea continuua a democratiei- Crearea in mod obligatoriu, in cadrul ministerelor si unitatilor administrative cu grad superior de organizare, a asa-numitelor Servicii O si M adica Organizare si Metode compuse din oameni independenti si integri cu studii si experienta profesionala superioara, precum si din cei care apartin elitei stiintei romanesti inclusiv din mediu academic, care sa cerceteze permanent caile, mijloacele si metodele de imbunatatire ale activitatii autoritatilor atit din punct de vedere al functionarii, cat si al reformarii lor. Asemenea, laboratoare ale muncii de inovare si creatie - sunt folosite atit de autoritatile publice din administratia SUA cit si in tarile europene dezvoltate si au ca atributii principale optimizarea oricarei probleme ale structurilor din administratia centrala sau locala. Astfel, deciziile executivului, pot avea la baza un sistem realist si rational de elaborare, vor fi întotdeauna calificate, fundamentate stiintific si adoptate în mod obiectiv. In acelasi timp vor putea fi dinamizate si valorificate pentru progresul general cat mai multe energii pozitive si valoroase ale neamului romanesc.

  raspunde comentariului
  • Mnegonbo

   14 septembrie 2017 20:10

   Ca să ai în primele patru rânduri cinci greeli gramaticale e un suGces! E clar că dacă începi să citetiacest text i treci de primele patru rânduri, îi dispare cheful să citeti mai departe, aa că, tot cearceaful ăsta e bun să-l foloseti doar ca hârtie higienică.

   raspunde comentariului
   • CETATEANUL

    15 septembrie 2017 9:52

    Mai bine hartia o pastrezi pt tine OFTICOSULE ca decat sa manaci litere cand scrii mai bine mananci ***** stropit cu pipi.

    raspunde comentariului
 • ZORO

  14 septembrie 2017 14:43

  Mirel Palada, este un TACANIT, un TEMBEL, un RETARD, un TICALOS, un NEMERNIC, un NATARAU ca si neispravitul de SONI NICOLICEA. Asemenea mizerii biologice trebuie excluse din viata publica si supravegheate judiciar 24 din 24 de ore.

  raspunde comentariului
 • Caftangescu

  14 septembrie 2017 14:29

  Persoana cea mai vinovată e Nadia Ciurlin. Da ! Tipa e prea mito pentru a fi o moderatoare tv pe emisiuni politice. Păi, la astfel de emisiuni vin tipi frustrai, maneliti, păgari, ghiorani, etc., i dau cu nuasul de o tipă care-i primete cu... un decolteu absolut abracadabreant. Păi, cum să nu-l ia dracii pe Nicolicea sau Palada? Păi, ce au ei acasă? Vai de mama lor ! Când o vezi pe Nadia, te ia tremuriciul, tataie. Mă uitam aseară la Tănase i ălălalt, cum *****'l cheamă? Ăla, bă, care a omorât o fetiă cu maina... Da, bă, Nistorescu, papagalul ăla pe care-l iubete panarama aia toxică de Banciu. Da? Mai aveau puin i leinau amândoi când se uitau la Nădiuca, 'c-aia- guria ei de mitoacă. Ciurlina n-are ce căuta la astfel de emisiuni. Ea e făcută pentru platorui de filmare XXX, tataie. La orice categorie !

  raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 12:57

  Eu daca eram Palade ma abtineam.Nu e frumos.Si asteptam o emisie consacrata cu chioru.Ma si cand are ai dadeam o petatda peste ochiu ala a lui stii jucausi,shpuummmf.-,mi-l aduceam la lumina realitatii pe chioru!

  raspunde comentariului
 • Cruela

  14 septembrie 2017 12:40

  URGENT, SIGUR ARE NEVOIE DE UN PSIHIATRU DACA NU SE POATE STAPANI ACEST TOVARAS PALADA SI MAI MULT CA SIGUR SI DE UN TRATAMENT.PROBABIL RETETA VA FI PLATITA DE PSD.

  raspunde comentariului
 • Daniela

  14 septembrie 2017 12:34

  Job online la domiciliu ! Căutăm urgent persoane dornice să lucreze pe calculator ,de acasă.Se lucrează 2 ore zilnic cu fișiere word și pdf.Te așteptăm în echipa noastră să aplici o strategie de forță care funcționează și îți aduce un venit suplimentar constant. Mai multe detalii la adresa de email danielastrtgmail.com

  raspunde comentariului
 • jean

  14 septembrie 2017 10:59

  cioran nu se dezminte

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design