VIDEO. Activiștii de mediu au blocat camioanele cu lemne în Munții Făgăraș: Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu național la exploatarea pădurilor virgine

de Gabriel Mihai , 10 martie 2017 - stire actualizata la ora 17:40, 10 martie 2017
VIDEO. Activiștii de mediu au blocat camioanele cu lemne în Munții Făgăraș: Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu național la exploatarea pădurilor virgine

Mai mulți activiști (oameni de știință și alpiniști profesioniști) au blocat mai multe camioane care transportau lemne în Munții Făgăraș. Camioanele transportau buștenii pe Transfăgărășan, iar potrivit Agent Green, aceștia ar proveni din pădurile virgine din zona Vidraru, tăierea lor putând pune în pericol lacul de acumulare.

“Agent Green blochează camioanele cu lemne din munții Făgăraș Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine 30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș.

Protestatarii trag prin această acțiune pașnică spontană semnalul de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare, un obiectiv strategic pentru sistemul energetic national. Protestatarii au ocupat arborii cu corturi speciale și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză", se arată în descrierea imaginilor de pe Facebook-ul Agent Green.

Comentarii

  • Zachia

    10 martie 2017 15:18

    Ma bucur ca ati fost in locul potrivit sa-i prindeti.Sper sa reusiti

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design