13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn șofer din Eforie, beat, drogat și fără permis de conducere, a...

Un șofer din Eforie, beat, drogat și fără permis de conducere, a fost oprit de polițiștii constănțeni cu focuri de armă

Un șofer din Eforie, beat, drogat și fără permis, a fost oprit, luni, cu focuri de armă de polițiștii constănțeni, potrivit Mediafax.

Un echipaj al Biroului Rutier Constanţa aflat pe bulevardul Aurel Vlaicu a încercat, luni, să oprească pentru control un autoturism, dar şoferul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar.

Şoferul conducea un autoturism dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Mamaia şi, pentru oprirea acestuia, a fost folosit armamentul din dotare, un poliţist efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

Şoferul a fost în cele din urmă oprit, după ce a fost urmărit câţiva kilometri, poliţiştii constatând că acesta avea permisul de conducere anulat.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că acesta se urcase la volanul maşinii fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, şoferul a mai fost testat şi pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise, rezultatul fiind pozitiv.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Eforie, un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul având permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă