19.3 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialTrei braconieri din Argeș, prinși în timp ce vindeau mistreți

Trei braconieri din Argeș, prinși în timp ce vindeau mistreți

Trei braconieri din Argeș care vânau ilegal mistreţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti pe un fond de vânătoare din comuna argeşeană Lereşti. Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. 

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu cei ai Poliţiei Municipiului Câmpulung Muscel şi Secţiei de Poliţie Valea Mare Pravăţ, ocazie cu care i-au depistat pe P.I. de 48 de ani, M.G. de 58 de ani şi M.V. de 28 de ani, toţi din comuna Lereşti, având asupra lor trei arme letale de vânătoare", transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.  

De asemenea, în urma verificărilor efectuate la autoturismul cu care se deplasau suspecţii, a fost identificat în remorcă un porc mistreţ împuşcat. 

Poliţiştii au dispus ridicarea armelor de vânătoare şi a autoturismului în vederea continuării cercetărilor, iar porcul mistreţ împuşcat a fost predat Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş pentru expertizare. 

Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi în libertate pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

Cele mai citite

VIDEO. Imagini incredibile din Africa de Sud. Sute de șoferi, blocați în zăpadă

În estul Africii de Sud, ninsorile abundente și neobișnuite au provocat haos, blocând sute de șoferi pe drumurile acoperite de zăpadă. https://twitter.com/corRUSpondent/status/1837606451898130847 Sute de șoferi, blocați...

Foști șefi din Apele Române, trimiși în judecată de procurorii anticorupție

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a fostului director al Administrației...

Licitație excepțională: colierul Mariei Antoaneta scos la licitație cu 2,8 Mil. $

Un colier cu diamante, despre care se crede că are legături cu ultima regină-consoartă a Franţei, Maria Antoaneta, va fi scos la licitație în...
Ultima oră
Pe aceeași temă