17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTragedie într-o localitate din Mureș. O persoană a murit, alte cinci au...

Tragedie într-o localitate din Mureș. O persoană a murit, alte cinci au fost rănite, într-un accident rutier

Un bărbat a murit și alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale, sâmbătă, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc în localiteatea Nazna, pe drumul județean Târgu Mureș-Band, după ce șoferul unei dube a lovit din spate o mașină care a redus viteza, pentru a intra într-o curte, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, accidentul din Nazna s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers de către șoferul unei dube de transport marfă, care a acroșat din spate un autoturism, care circula în aceeași directive de mers, care a încetinit pentru a vira la dreapta, într-o curte. 

În urma impactului, un bărbat din autoturism a decedat la scurt timp după producerea accidentului, alte trei persoane din aceeași mașină, între care și un minor, au fost rănite. Șoferul dubei a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș, o altă persoană aflată în apropierea accidentului a suferit un atac de panică, fiind nevoie de intervenția echipajelor medicale.

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. Traficul rutier în zona localității Nazna a fost blocat pe ambele sensuri mai vine de o jumătate de oră.

Cele mai citite

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă