RTV: Un oficial din Serbia a dat primul interviu despre situația lui Sebastian Ghiță

de Mihai Diac , 21 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 17:52, 21 aprilie 2017
Foto: Arhivă

Un procuror al Înaltei Curţi de la Belgrad a oferit un prim interviu despre situaţia în care se află fostul deputat Sebastian Ghiţă, care a fost arestat în capitala Serbiei, informează joi seară, postul de televiziune RTV.

Procurorul sârb a mai spus că până în acest moment Sebastian Ghiţă nu a dat nicio declaraţie despre mandatul de extrădare prezentat de Interpol şi nici nu a menţionat nimic despre azilul politic la audiere.

"Conform informaţiilor pe care le avem în acest caz, domnul Sebastian Ghiţă a fost arestat într-o cafenea. Domnul Sebastian Ghiţă a vorbit despre lucruri legate de situaţia personală şi cetăţenie, dar nu a vrut să dea nicio declaraţie legată de mandatul de extrădare prezentat de Interpol", a declarat procurorul de la Belgrad.
 

Comentarii

 • Sandu

  22 aprilie 2017 18:43

  RTV cu știri despre Ghiță ?!? Eu as citi pe invers procurorul e de fapt avocat, Ghiță toarnă tot, si va cere azil..... ce o fi de fapt cafeneaua?

  raspunde comentariului
 • Petrus

  21 aprilie 2017 15:12

  Nu va faceti iluzii ca sarbii ni-l vor preda. Ei nu vor uita ca le-am permis americanilor sa-i bombardeze din Timisoara, ca nu le-am permis rusilor sa ne survoleze cu 6 MIG-uri daruite, precum nici noi nu-i vom ierta pentru cati romani au vandut statului roman in loc sa-i lase sa plece mai departe. Iar banii securistului hot ii vor tenta pe sarbi sa-l "piarda" intr-un avion de Argentina...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design