Profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, suspectat că primea mită de la studenţi. Ce spune rectorul unității de învățământ

de Razvan Pritulescu , 02 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:14, 02 septembrie 2017
Profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, suspectat că primea mită de la studenţi. Ce spune rectorul unității de învățământ

UPDATE 16.30: Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca va lua măsurile care se vor impune în cazul profesorului acuzat de luare de mită, după ce va primi informații detaliate de la anchetatori, potrivit Agerpres.

„În acest moment, în biroul colegului nostru, domnul profesor Ardeleanu, se fac percheziții, urmând ca la sfârșitul zilei să aflăm și noi mai multe detalii. Domnia sa este cadru didactic asociat, s-a pensionat acum un an de zile și urmează ca pe baza a ceea ce vom obține ca și informații suplimentare să luăm măsurile de rigoare”, a declarat rectorul UTCN, Vasile Țopa.Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac, sâmbătă, două percheziţii în biroul unui profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar şi la domiciliul acestuia, după ce acesta ar fi fost prins în flagrant luând 450 de euro mită de la mai mulţi studenţi pentru a promova restanţele.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că profesorul a fost prins în flagrant chiar în timpul examenelor de restanţă. Studenţii i-ar fi dat acestuia câte 50 de euro pentru a promova examenul.

Percheziţiile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

  

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design