Polițist înjunghiat mortal, într-o gară din Suceava. Agresorul a fost reținut

de Roxana Petre , 20 iulie 2017 - stire actualizata la ora 23:55, 20 iulie 2017
Polițist înjunghiat mortal, într-o gară din Suceava. Agresorul a fost reținut

Un polițist de la Transporturi Feroviare a fost înjunghiat mortar de un pasager care coborâse dintr-un tren, la Suceava. Potrivit primelor informaţii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat în tren de către poliţistul respectiv, informează Digi24.

Echipajele au încercat să îl resusciteze timp de o oră şi jumătate, însă fără succes. Atacatorul a fost prins şi dus la audieri, la postul de poliţie din gara Burdujeni.

Sorin Vezeteu era agent şef de poliţie, ajutor şef de post la Postul de poliţie Transporturi Feroviare Suceava.

„Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din MInisterul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta in aceste momente grele", a transmis ministrul de Interne Carmen Dan, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Comentarii

  • romulus

    21 iulie 2017 7:36

    Se poate observa cu usurinta ca tineretul se comporta din ce in ce mai brutal pana la criminal consecinta a lipsei de educatie din scoli si chiar din familie! O solutie este INTRODUCEREA SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU armata fiind o instituie care educa si mai ales disciplineaza tinerii.Durata acestui serviciu este maximum trei ani si restul in functie de arma repectiva !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design