Percheziții la Primăria Braniștea din județul Galați, pentru vânzarea ilegală a unui teren. Sunt vizați primarul și un consilier local

de Adrian Bărbulescu , 06 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 13:37, 06 octombrie 2017
Percheziții la Primăria Braniștea din județul Galați, pentru vânzarea ilegală a unui teren. Sunt vizați primarul și un consilier local

Ofiţerii DGA fac vineri percheziţii la sediul Primăriei comunei Braniştea din judeţul Galaţi, într-un dosar privind vânzarea ilegală a unui teren intravilan aflat în proprietatea localităţii, printr-o hotărâre de Consiliu Local.

Ofiţeri de poliţie judiciară fac vineri percheziţii la sediul Primăriei Braniştea, urmând să fie puse în executare trei mandate de aducere emise de către Tribunalul Galaţi pe numele a trei persoane. Acestea vor fi audiate în calitate de suspecţi pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, conform DGA.

Persoanele vizate au adoptat, cu încălcarea legii, o hotărâre de Consiliu Local prin care Primăria Braniștea a aprobat vânzarea către unul dintre suspecţi a unui teren intravilan în suprafaţă de aproape 600 de metri pătraţi  aflat în proprietatea comunei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în acest caz sunt suspecţi primarul comunei Braniştea, Marian Adamache, consilierul local Grigore Iulian Dumbravă şi cumpărătorul terenului, Marian Cornel Ciobanu.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design