8.4 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăSpecialPercheziţii în Capitală şi două judeţe. Sunt vizate mai multe persoane, acuzate...

Percheziţii în Capitală şi două judeţe. Sunt vizate mai multe persoane, acuzate de înșelăciune, printre acestea aflându-se și doi deținuți

Polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare cinci mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, potrivit Mediafax.

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada noiembrie 2016 – mai 2017, rezultă presupunerea rezonabilă că cinci bănuiţi, dintre care doi încarceraţi, au apelat telefonic mai multe persoane şi, sub pretextul că sunt reprezentanţi ai unor organe judiciare, au solicitat şi ulterior primit diverse sume de bani", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bănuiţii au pretextat că verifică autenticitatea bancnotelor şi că le vor expertiza, întrucât există suspiciuni că aceşti bani ar fi falşi. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptelor este estimat la suma de 110.000 de lei, iar nouă persoane urmează să fie conduse la audieri la sediul Secţiei 4 Poliţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă