6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții DNA în Bârlad și Vaslui, într-un dosar de fraude cu fonduri...

Percheziții DNA în Bârlad și Vaslui, într-un dosar de fraude cu fonduri europene. Sunt vizate Consiliul Județean și sedii de firme

Procurorii DNA Iași fac percheziții într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2006 – 2016. Sunt vizate Consiliul Județean și sedii de firme.

În cursul zilei de 13 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile Vaslui şi Bârlad, județul Vaslui, din care două sunt în sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Citește și: Fraude cu fonduri europene la Agenția de dezvoltare rurală din Neamț. Zeci de persoane, cercetate

Ar fi vorba despre proiectul “Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurarea apelor uzate din municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești”, a cărui valoare s-ar ridica la 100 de milioane de euro.

 În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă