VIDEO. Polițiștii au vrut să mute o dubiță a protestatarilor din Piața Victoriei, dar, până la urmă, oamenii și-au mutat autoturismul

de Gabriel Mihai , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 15:46, 20 martie 2017
VIDEO. Polițiștii au vrut să mute o dubiță a protestatarilor din Piața Victoriei, dar, până la urmă, oamenii și-au mutat autoturismul

UPDATE: Soferul dubitei a decis să mute autoturismul din fața Guvernului în parcarea din Piața Victoriei. 


O dubiță a protestatarilor din Piața Victoriei a fost ridicată de o mașină de intervenție specială, iar polițiștii care s-au aflat acolo le-au explicat protestatarilor că s-au aplicat deja mai multe amenzi pentru parcare neregulamentară, arată B1.ro.

Potrivit informațiilor prezentate de jurnaliști, dubița era folosită de protestatari pentru depozitarea de bannere și alte materiale de acest gen. 

Citește și:  Cinci persoane au fost duse la audieri, într-un dosar privind folosirea ilegală a unei drone, în timpul protestelor din Piața Victoriei.

Ancheta este efectuată de procurori, împreună cu Autoritatea Aeronautică Română. Astfel, mai multe persoane au fost chemate, în ultimele zile, la secţii de Poliţie din Capitală, pentru a se stabili dacă dronele pe care le deţin sunt înmatriculate şi dacă aveau aviz de la Autoritatea Aeronautică Română pentru a le folosi.

PSD începe represaliile. Poliția Locală a Sectorului 1 anchetează persoanele care fac proiecții laser la protestele din Piața Victoriei

Proprietarul unui apartament din Piața Victoriei, de unde au fost proiectate mesaje laser, a fost chemat la audieri, la Poliția Sectorului 1. În citația trimisă, Poliția susține că un alt vecin a făcut sesizarea, iar instituția aplică procedura normală prevăzută pentru aceste situații.  În cazul în care proprietarul va refuza, fără justificare, să se prezinte la sediul Serviciului 1 Ordine și Liniște Publică din București, el va fi amendat cu 500 de lei, conform legii.

Comentarii

 • UBAFCA

  20 martie 2017 14:54

  Uitati-va cum se face de ras Politia Romana, Pai mitinngăi ăștia trebuie săltați cu toții, urcați i n duba și dusi la Șantierul Bumbești- Livezeni ,. ,.. La munca ma derbedeilor, nu la milostenia lui SIOROSH!

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  20 martie 2017 14:49

  Cara v-a sa zică, ** PREAINTELIGHENTI mitingai ** au și duba.? . ,.., ,.Anuntati-il cat mai grabnic pe Uncle ȘiOROSH, UN, Consiliu Europei, Ambasada USA la București! ,,. ,.. Totusi salvarea vine de la Locotenentul Marcos, șeful mitingailor

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design