13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă avioane cu sute de pasageri la bord au aterizat de urgenţă,...

Două avioane cu sute de pasageri la bord au aterizat de urgenţă, marți, pe Aeroportul Henri Coandă

UPDATE 11,45: Secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat că persoana pentru care s-a cerut aterizarea de urgență a aeronavei aparținând companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga – Rodos, este în siguranță, informează Agerpres.


UPDATE 10.45: O altă aeronavă, cu destinația Rodos, a aterizat de urgență, marți, pe Aeroportul Henri Coandă, informează Digi24. Este al doilea avion care aterizează de urgență pe acest aeroport, la doar câteva ore de la primul incident de același fel.

Un avion Airbus, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City – Amsterdam, a aterizat de urgenţă la ora 07.55 pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice, la bord aflându-se 298 de pasageri, potrivit CNAB, potrivit Mediafax.

"Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare", arată comunicatul transmis de Compania Naţioanală Aeroporturi Bucureşti.

CNAB precizează că pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard.

"Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 07.55. La bord se aflau 298 de pasageri şi echipajul. Pasagerii urmează să fie debarcaţi pe Aeroportul Henri Coandă. Compania aeriană urmează să ia decizia cu privire la continuarea zborului", potrivit CNAB.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale, asigură CNAB

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă