6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMinistrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, face o vizită la Belgrad. Oare va...

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, face o vizită la Belgrad. Oare va da peste mogulul fugar Sebastian Ghiță?

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat că duminică și luni face o vizită la Belgrad, unde se va întâlni cu omologul său sârb, Aleksandar Vulin, pe agendă aflându-se aspecte prioritare privind cooperarea bilaterală în domeniul Apărării.

"Astăzi și mâine mă voi afla la Belgrad, unde voi avea o întrevedere cu omologul sârb, Aleksandar Vulin. Urmează să discutăm aspecte prioritare de pe agenda cooperării bilaterale în domeniul Apărării", a scris Fifor, duminică, pe Facebook.

Potrivit ministrului Apărării, în cadrul întâlnirii se va discuta și despre cadrul legal al cooperării între România și Serbia. "Foarte important va fi cadrul legal al acestei cooperări între România și Serbia, în vederea identificării unor modalități concrete de dezvoltare a relațiilor dintre cele două țări, în beneficiul forțelor noastre armate", a precizat Fifor.

Ministrul are șasnse să se întâlnească în capitala Serbiei cu mogulul fugar Sebastian Ghiță, care se află la Belgrad, iar formalitățilede extrădare sunt tergiversate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă