34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialGiurgiu: Fetiţa de trei ani dispărută de acasă joi seara, găsită moartă

Giurgiu: Fetiţa de trei ani dispărută de acasă joi seara, găsită moartă

Fetiţa de trei ani din municipiul Giurgiu, dispărută de acasă în urmă cu două zile, a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii şi procurorii audiind un bărbat în acest caz, iar în funcţie de rezultatul necropsiei se va face încadrarea juridică a faptei.

Poliţiştii şi jandarmii au descoperit, sâmbătă dimineaţă, trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani, la o distanţă "relativ mare" de curtea din care copilul a dispărut joi seară, au declarat reprezentaţi ai Poliţiei Giurgiu, potrivit Mediafax.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit pe un câmp, în apropierea unei foste zone industriale şi a centurii oraşului Giurgiu, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru necropsie şi stabilirea cauzei morţii.

Între timp, anchetatorii au ridicat un bărbat care a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a preluat acest caz.

În funcţie de rezultatul necropsiei, urmează să se facă încadrarea juridică a faptei, iar anchetatorii vor lua eventuale măsuri faţă de persoana dusă la audieri, au declarat surse din rândul anchetatorilor.

Fetiţa de trei ani din Giurgiu a dispărut din curtea casei familiei sale joi seară. Copilul a fost lăsat să se joace în curte, iar în jurul orelor 21.00 – 22.00 familia a constatat dispariţia fetiţei şi a anunţat Poliţia.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au căutat-o pe fetiţă. Sâmbătă au fost angrenaţi şi câini special dresaţi pentru luarea urmelor şi căutarea persoanelor.

Cele mai citite

A murit poetul Ioan Es. Pop, unul dintre cei mai importanți poeți români contemporani

Poetul care a pus Ieudul pe harta literară a lumii, Ioan Es. Pop, a murit la vârsta de 65 de ani. Mircea Cărtărescu l-a numit...

Berna: Sorin Grindeanu întâlniri pentru atragerea investițiilor elvețiene în România

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a avut mai multe întrevederi, joi la Berna, Elveţia cu Guy Parmelin, coordonator al Departamentului Federal pentru Economie, consilierul federal...

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă