15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Liviu Dragnea, aroganțe la adresa protestatarilor din Piața Victoriei: Au de...

FOTO. Liviu Dragnea, aroganțe la adresa protestatarilor din Piața Victoriei: Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoții!!!

Președintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, cu o poza realizată în timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

În poza postată de Liviu Dragnea (devenită virală pe internet în timpul protestelor din Piața Victoriei), Liviu Dragnea adaugă textul “Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoții!! #REZIST!  #NUDORM!”, făcând aluzie la schimbarea orei de sâmbătă noaptea și la sloganul protestelor din februarie, #Rezist.

Liviu Dragnea nu este singurul membru PSD care a râs de protestatarii din București. Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat o poză cu aceștia, dar cu un mesaj care îi schimba toată înțelegerea.

 Astfel, primărița a pus o imagine cu drapelul format din protestatari, peste care erau suprapuse procentele de la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea a distribuit poza, pe contul său de Facebook, de la o altă pagină de Facebook, pagina Florinei Jucan.

Click aici pentru a vedea fotografia postată de Gabriela Firea.

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă